Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 29/12/2019)

Historiallinen hotellit ovat Euroopassa ei harvinainen näky, Erityisesti suurissa kaupungeissa on rikas historia. Pariisi, Lontoo, Rooma, Munich, Wien - kaikki nämä kaupungit ovat ihania paikkoja tarjota. matkailijat jotka halajavat jotkut perinteinen ylellisyyttä ei ole vaikeuksia löytää paikka jäämään Eurooppaan. Parasta on, että voit matkustaa kaikkiin näistä kaupungeista junalla, budjetissa. Täällä on viisi historiallista hotellia Euroopassa ja miten sinne pääsee junalla:

 

1. Aloitamme lista Historiallinen hotellit – Ritz, Pariisi

Ei listan top historiallisen hotelleissa Euroopassa olisi täydellinen ilman Pariisi. Yksi helmi sen ravintola-alan erottuu: Ritz. Hotelli on rikas historia ja ylellinen sisustus mennä sen kanssa. Se perustettiin vuonna 1898, ja silloinkin oli huippu mukavuus.
Ritz oli luonnollisesti suosittu valinta jäseniä Euroopan seurapiirien. Jotkut sen kuuluisia vieraita olivat herttua ja herttuatar Windsor, Coco Chanel, Ernest Hemingway, muiden joukossa. Jos haluat tutustua sen lumoava historia, voit junalla Pariisiin muista Euroopan metropoleihin Lontoo, Rooma, Amsterdam, tai Bryssel.

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

2. Belmond Cadogan Hotel, Lontoo

Historiallinen hotellit Euroopassa, Belmond Cadogan Hotel, Lontoo

Belmond Cadogan hotellissa Lontoossa pidetään boutique-hotelli, mutta se on pitkä ja jännittävä historia. Jotkut sanoisivat oli vielä dramaattinen ajoittain, kuten Oscar Wilde odotti hänen pidätyksensä siellä 1895. Cadogan on 64 huoneet ja ihana Edwardian ilmapiiri. Se on historiallinen townhouse, ja se on pitänyt paljon ainutlaatuisuutta aikakauden. Jos otamme ensimmäinen suositus, voit helposti Pariisista Lontooseen junalla.

Amsterdam Lontoo Junat

Lille Lontooseen Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

3. Albergo del Sole al Pantheon, Rooma

Kun se tulee historiallisimmista hotelleista Euroopassa, Albergo del Sole al Pantheon Roomassa vie kakku. Se on yksi vanhimmista hotelleista maailmassa, perustettu 1467! Huonetta, joista on näkymä Pantheon ovat parhaita, täydellinen renessanssityylisillä vuoteet ja 17-luvulla freskoja koristeena. Se ei saa mitään parempaa tai enemmän historiallista kuin. Toinen bonus on, että matkustaa Roomaan on melko helppoa junalla, Erityisesti alkaen muita suuria Italian kaupungeissa.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Salernosta Rooma Junat

Napoli Rooma Junat

 

 

4. hotelli Torbrau, Munich

Hotel Torbrau on hyvä paikka asua Euroopassa

Torbräun aloitti paikka väsynyt matkailijoille Salzburgista levätä ja hyvää olutta. Se on toiminut yli 500 vuotta, ja se sai sen uudistustyöt 90-luvulla. Torbräun on suosikki Liikematkailijat ja matkailijoille, jotka haluavat enemmän viehättävä historiallinen hotelli kokemus. Jos olet käymällä München junalla Berliinistä, Wienin ja muissa Euroopan kaupungeissa, voit suunnitella yöpyä Torbrau.

Berliini München Junat

Frankfurtista München Junat

Wien München Junat

Köln München Junat

 

5. Grand Hotel Wien, Wien

Grand Hotel Wien rakennettu 1870, ja viettää vain lyhyessä ajassa yksityisasunnoksi. Se on vanhin ”Ring Hotellit” ympärille Opera alue Ringstrasse Wienissä. Sikäli kuin historia ulottuu, hotelli on nähnyt sen osuus sekä jännitystä ja sydänsuruja. Se oli taustalla Mayerlingin tapaus joka päättyi traagisesti, kuoleman kanssa Itävallan kruununprinssi Rudolf ja hänen rakastajansa, Baroness Marie Vetsera. Jos tarina on sinulle kiinnostunut, voit lisätä Grand listaan ​​historiallisimmista hotelleista Euroopassa vierailla. Suunnata Wien junalla Münchenistä, pysähtyä Salzburg.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Innsbruck Vienna Junat

Frankfurt Vienna Junat

 

Vieraileva Historiallinen Hotellit Euroopassa junalla Yhteenveto!

Etsitkö käydä joitakin mielenkiintoisimmista historiallisimmista hotelleista Euroopassa? Suunnittele matkaa läpi Euroopan suurkaupungeissa ja varata junaliput avulla perille!

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fhistoric-hotels-europe%2F%3Flang%3Dfi - (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)