Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/09/2022)

Disneyland Paris on usein ensimmäinen kansainvälinen Disney Park monille faneille vierailla. Haluatko tietää miten suunnitella paras Disneyland loma Pariisissa talvella ja kesällä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Kaupungissa Marne-la-Vallée, esikaupunkialueella Pariisin, Pariisin Disneyland on noin 45 minuutin päässä kaupungin keskustasta junalla. Koko lomakeskus koostuu 7 virallista Disney-teemalla hotellit, useita kumppani hotellit, Disney Village viihde- ja ostosalue, ja kaksi puistoissa: Parc Disneyland ja Walt Disney Studios Park. Innoissaan vierailla? Täällä jaamme joitakin parhaat vinkit ja kokevat talvi- päivä tai kesäloma Disneyland Paris.

 

SIVUHUOMAUTUS:

Jos olet vierailulla Euroopassa ensimmäistä kertaa, miksi ei Katsele listaa mitä et voi olla huomaamatta, jos olet vierailulla Euroopassa: TÄSSÄ

 

Viimeaikaiset uutiset Disneyland Loma Pariisissa talvella ja kesällä

Disneyland Paris etsii fantastinen! Tämä on opas miten suunnitella paras Disneyland loma Pariisissa talvella ja kesällä, mutta se on rehellisesti hämmästyttävää jokaisessa kausi. Äskettäin, ennen Pariisin Disney-vuosipäivää tehtyjen laajamittaisten kunnostustöiden ansiosta, paljon puiston on palautettu alkuperäiseen loistoonsa. Juhla itsessään on päättynyt, mutta on silti hyvä uutinen. Useimmat uusista viihde oleskelee! jee! Se myös täydentää edelleen Halloween ja joulun viihteen kautta vuoden loppuun mennessä.

Jos olet ajatellut vierailevat aikaisin 2019, Legends of the Force Star Wars -tapahtuma alkaa tammikuusta 12 marssia 17, 2019, ja Pirates & Prinsessat-festivaali järjestetään tammikuusta lähtien 19 marssia 17, 2019. Sen jälkeen, Marvel Season of Super-Hoes alkaa maaliskuussa 23 kesäkuuta 16, 2019, ja Lion kuningas ja Jungle Festival järjestetään heinäkuusta syyskuuhun 2019, jonka jälkeen Halloween ja joulu vuodenajat.

Paris Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Bryssel Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Lyonin lentokenttä Disneyland Marne-la-Vallee -juniin

Lille Disneyland Marne-la-Vallée Junat


KUN tulee käymään Disneylandin?

Jos olet pitkäaikainen suunnittelija ja haluat olla täysin valmistautunut Pariisin Disneyland-lomallesi talvella ja kesällä, Sitten nämä tiedot saa sinut hymyilemään. Disneyland Paris on ilmoittanut pitkän aikavälin suunnitelmat, joissa Marvel, Tähtien sota, ja jäädytetyt osana $2.5 miljardia elvyttäminen Walt Disney Studios Park.

Tämä monivuotinen kunnostaminen Walt Disney Studios Park heitetään vaiheittain vuodesta 2021. Vielä silloinkin, on erittäin todennäköistä, että pienemmät elementit debytoivat tämän alueen aikaisemmassa päässä. Suurin osa laajentamiseen huipentuu ennen Pariisin 2024 Kesäolympialaiset.

Haagin Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Maastricht Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Köln Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Frankfurt Disneyland Marne-la-Vallée Junat

 

talvimatkailun:

The sää Pariisissa maalis /huhtikuu, ja syyskuun marraskuuhun on kylmä, mutta pidämme siitä! Nämä ovat lauhkean vuodenaikoina, ja vaikka se voi lumi talvella, se on yleensä ole liian kylmä marraskuun puolivälissä. (Mid-to-joulukuun lopulla saattaa työntää onneasi, vaikka.)

Jos olet ajatellut vierailevat aikaisin 2019, Legends of the Force Star Wars -tapahtuma alkaa tammikuusta 12 marssia 17, 2019, ja Pirates & Prinsessat-festivaali järjestetään tammikuusta lähtien 19 marssia 17, 2019. Sen jälkeen, Marvel Season of Super-Heroes jatkuu maaliskuusta 23 kesäkuuta 16, 2019, ja Leijonakuningas ja Jungle Festivaali tapahtuu heinäkuusta syyskuuhun 2019, jonka jälkeen Halloween ja joulu vuodenaikoina.

 

Pariisin Disneylandiin JOULU

Ilman kysymystä, eniten huvittava aika vierailla Disneyland Paris on joulu-nurkan marraskuun puolivälissä, kun se alkaa. Tyypillisesti, Disneyn Lumottu joulu alkaa marraskuun alussa läpi tammikuun alussa. On erinomainen aika vierailla Pariisin Disneylandissa saadaksesi kausiluonteista lisäviihdettä ja kauniita koristeita ympäri puistoa. Plus, et voi voittaa tuntumaa Pariisin kaupunki Lomakuukausien aikana.

Stuttgart Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Geneve Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Marseille Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Luxemburg Disneyland Marne-la-Vallée Junat


Kuinka monta päivää Disneyland Loma Pariisissa talvella ja kesällä?

Jos olet massiivinen tuuletin, sitten yksi päivä veny. Toivottavasti sinulla on hyviä lenkkitossut! ihannetapauksessa, haluat 3 vuorokautta Disneyland Paris. Siellä on paljon tutkittavaa Parc Disneyland, ja puisto on uskomattoman yksityiskohtainen, niin suunnittelun jaettaessa 2 tai 2.5 päivää, että puisto on paras vaihtoehto.

Useimmat ihmiset voivat saavuttaa Walt Disney Studios puisto puolessa päivässä tai päivä. On valikoima nautittavaa nähtävyyksiä siellä. Jos sinulla on vain yksi päivä kokea Pariisin Disneyland, ohita Studios ja vain tehdä Disneyland puistoon.Talvi 2019/2020: Varaa ajoissa ja säästä

Näytä kaikki tarjoukset

Suunnitella tulevaisuutta ja säästä, paras saatavuus Winter 2019/2020 saapumiset alkaen 7th marraskuu 2019 kohtaan 1st huhtikuu 2020. Järjestä unelmiesi loma etukäteen!

Saat jopa 25% Pois Hotelli & Park lippupaketti *

+

Vapaa puolihoito **

koko pituus loman jos pysyt Disney hotelli tai Disneyn Davy Crockett Ranch.

Tai

Ilmainen aamiainen ja lounas tai päivällinen ***

aikana kahden päivän Disney Parks jos pysyt Les Villages Nature Pariisi.

Jos aiot saapua eri aikaan, tarkista kaikki heidän ajankohtaisista tarjouksista täällä.

https://www.disneylandparis.com/en-ie/offers/early-booker-winter/

 

PARAS ratsastaa Disneyland Loma Pariisissa talvella ja kesällä

Tässä mitä ajattelemme pitäisi priorisoida vieraillessaan Disneyland Pysäköidä. Jotkut heistä tuttuja jos olet ollut amerikkalaisen puistoissa, mutta on yleensä tarpeeksi eroja (joko kokemattomuuttaan tai esteettisiä) jotta Pariisin versiot tuntuu ainutlaatuinen. Ja paras ratsastus on todellinen ainutlaatuinen vetovoima, joka yhdistää klassiset Disney-temput ja lumoava uusi tarina.

Amsterdam Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Antwerpen Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Rotterdam Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Strasbourg Disneyland Marne-la-Vallée Junat

10. Indiana Jones et le Temple du vaarattoman Indiana Jones ja Temple of Peril

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer roller coaster


9. seikkailu Isle

Disneyland Paris Adventure Isle


8. Alicen Utelias Labyrinth

Disneyland Paris Alice Labyrinth


7. Tähtien sota -hyperavaruusvuori

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer at night

 


6. Les Mysteres du Nautilus-mysteriot Nautilus

Disneyland Paris nautilus


5. Taniere Dragon-Dragon Lair

The Dragon’s Lair

 


4. Se on Small World

Disneyland Paris its a small world

 


3. Big Thunder Mountain

Disneyland Vacation in Paris During Winter and Summer water park

 


2. Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean


1. Haamukartano

Phantom Manor

 

Valmiina Disneyland Loma Pariisissa talvella ja kesällä ja kaunein versio Disneyland maailmassa? Hypätä junalla Pariisiin avulla SaveATtrain Ei riutunut ylimääräisiä maksuja, mikä tarkoittaa lisää rahaa ajelua! Varata lippu minuuteissa.

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkin Tämän blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fdisneyland-vacation-paris%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)