Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 01/01/2021)

Jos et ole varma, joista huvipuistot Euroopassa ovat parhaat, sitten katso enää. Tämä artikkeli on luettelo joistakin parhaista huvipuistot voit käydä Euroopassa juuri nyt! Annamme yksityiskohtaiset kuvaukset ja miten voit saada niitä junalla. Joten Aloitetaan listan!

 

Suurimmat huvipuisto Euroopassa - Disneyland Paris

Jos et ole käynyt, olet varmasti kuullut Disneyland Paris. Puisto sisältää kaiken, että voidaan löytää alkuperäisessä Disneyland Yhdysvalloissa. Plus, Se sisältää kaksi huvipuistojen ja yhteensä seitsemän hotelleista paikan päällä! Olet todennäköisesti tarvitaan useita päiviä, jos haluat käydä kaiken. Lisäksi, voit myös käydä Walt Disney Studios, joka on aivan puiston.

Kun se tulee saavuttaa puistoon, se on suhteellisen helppo saapua sinne junalla. Yksi keskeisimmistä juna solmukohdat Ranskassa on aivan Disneyland. Keskuksessa Kyseessä on Marne-la-Vallée / Chessy rautatieasemalle, ja voit päästä sen helposti kaikkialla Ranskassa tai sen jälkeen. Lisäksi, Disneyland sijaitsee ole liian kaukana Pariisi.

Paris Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Bryssel Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Lyon Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Lille Disneyland Marne-la-Vallée Junat

Suosituin huvipuiston Saksa - Europapark

Europapark on suurin ja suosituin puisto koko Euroopassa, heti Disneyland. kuitenkin, se ei ole siksi valitsimme sen. Se on yksi parhaista huvipuistot Euroopassa mielestämme koska vuoristoradoista. Saat ratsastaa niin monta heistä ja paljon todella ainutlaatuisia. Sinun täytyy tarkistaa Arthur – uusin vuoristorataa joka on yhdistelmä ulkona / yksi tumma ratsastaa samoin!

Löydät tämän upea teemapuisto Rustissa, kaupungin lähellä Freiburg ja Strasbourg. Tämä tarkoittaa, että voit saavuttaa Europapark melko helposti junalla, mistä tahansa kaupungin. Sen juna-asema On joitakin 4 km päässä, joten voit kävellä sisäänkäynti, tai ottaa yksi säännöllinen bussit että mennä puistoon.

Strasbourg Ringsheim Junat

Stuttgart Ringsheim Junat

Basel Ringsheim Junat

Offenburg on Ringsheim Junat

 

Sadun Euroopan pääkaupunki - Efteling huvipuisto

Paras Huvipuistot, Efteling Alankomaat

 

Monet ihmiset eri puolilla Eurooppaa eivät tiedä tästä Dreamland kaikille satu ystäville! kuitenkin, puisto on suurin yksi kaikkien kolmen maan Benelux. Lisäksi, Efteling on paikka, jossa kaikki tunnetut satuja heräävät eloon! Monet klassiset sadut Hans Christian Andersenin, Charles Perrault, ja Grimmin veljekset tulevat elämään täällä. Ne ovat esillä kautta laaja valikoima ratsastaa, seikkailuja, ja enemmän. Kaikki kaikessa, sinun vähintään kaksi päivää käydä kaiken!

Voit käydä Efteling melko helposti junalla. Se sijaitsee aivan kaikkien suurten kaupunkien Alankomaissa. Se tekee puiston saatavilla kaikkialta Alankomaat ja sen jälkeen. Kun oikea junayhteyksiä, pääset puiston kaikkialta Euroopasta. Se on toinen syy, miksi Efteling on yksi parhaiten huvipuistot Euroopassa!

Bryssel Tilburg Junat

Antwerpenin Tilburg Junat

Berliini-Tilburg Junat

Pariisi Tilburg Junat

 

Kaikki kaikessa, nämä kolme ovat meidän Parhaimmistoa. On monia muita Euroopassa, se on tietyt, mutta mielestämme vain nämä kolme ovat todellakin paras. Sinä pystyt ota meihin yhteyttä Jos haluat tietää enemmän puistoja ja juna kulkee heille. Myös, rohkeasti katsomaan blogissamme. Olemme yleensä kirjallisesti monin paikoin ja juna kulkee vierailun arvoinen ja ottaa ympäri Eurooppaa!

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme päälle sivuston, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dfi- (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)