Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 01/01/2021)

Ako niste sigurni koji zabavnih parkova u Europi su najbolji, onda ne gledati dalje. Ovaj članak je popis nekih od najboljih zabavnih parkova možete posjetiti u Europi u ovom trenutku! Mi ćemo vam dati detaljan opis svake i kako se može doći do njih vlakom. Počnimo sa listom!

 

Najveći zabavni park u Europi - Disneyland Paris

Ako niste posjetili, vi ste bez sumnje čuli Disneyland u Parizu. Parka obuhvata sve što se može naći u originalnom Disneyland u SAD-u. Plus, uključuje dva tematski parkovi i ukupno sedam hotela na licu mjesta! Ćete najvjerojatnije trebati nekoliko dana, ako želite posjetiti sve. Nadalje, možete posjetiti Walt Disney Studios tako je pored parka.

Kada je u pitanju postizanje parku, to je relativno lako stići tamo vozom. Jedan od najvažnijih čvorišta centralne vlak u Francuskoj je tik do Disneyland. Centru u pitanju je Marne-la-Vallee / Chessy željezničke stanice, i možete lako doći iz bilo gdje u Francuskoj ili izvan. Šta više, Disneyland se nalazi nije daleko od Pariz.

Paris u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Brisel u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Lyon u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Lille u Disneyland Marne-la-Vallee Vlakovi

Najpopularnijih Zabavni park u Njemačkoj - Europapark

Europapark je najveći i najpopularniji park u Evropi, odmah nakon Disneyland. kako god, to nije zato smo ga izabrali. To je jedan od najboljih zabavnih parkova u Europi po našem mišljenju, zbog roller-podmetači. Moći ćete se voziti toliko njih i puno zaista jedinstvenih. Ćete morati provjeriti Arthur – najnoviji toboganu koji je kombinacija zatvoreni / otvoreni jedan s tamno vožnju, kao i!

Možete ovo pronaći neverovatan tematski park u Rustu, gradu blizu Freiburg i Strasbourg. To znači da možete Europapark može doći do prilično lako vlakom, od bilo kojeg grada. The željeznička stanica nekih 4 km, tako da možete onda hoda do ulaza, ili uzeti jedan od redovnih autobusi koji idu u park.

Strasbourg Ringsheim Trains

Stuttgart Ringsheim Trains

Basel Ringsheim Trains

Offenburg Ringsheim Trains

 

Bajka Capital Europe - Efteling Zabavni park

The Best Amusement Parks, efteling netherlands

 

Mnogi ljudi iz cijele Evrope ne znate o ovom snova za sve bajka ljubitelje! kako god, park je najveća u sve tri zemlje Beneluksa. Šta više, Efteling je mjesto gdje sve poznate bajke dolaze u život! Mnogi od klasične bajke Hansa Christiana Andersena, Charles Perrault, i braće Grimm dolaze u život ovdje. Oni su predstavljena kroz širok asortiman vožnje, avanture, i više. Sve u svemu, ćete trebati barem dva dana posjetiti sve!

Možete posjetiti Efteling prilično lako preko voz. Nalazi se u pravu između svih većih gradova u Nizozemskoj. To čini parku pristupačno iz svih krajeva Holandija i šire. Sa desne strane željezničke veze, možete doći do parka s bilo kojeg mjesta u Europi. To je još jedan razlog zašto Efteling je među najboljima zabavnih parkova u Europi!

Brisel Tilburg Trains

Antwerp na Tilburg Trains

Berlina do Tilburg Trains

Pariz Tilburg Trains

 

Sve u svemu, ova tri su naših favorita. Postoje mnogi drugi u Europi, to je sigurno, ali smatramo da samo ova tri su zaista najbolji. Možeš Kontaktiraj nas ako želite znati više o parkovima i voza da ih. takođe, slobodno pogledajte naš blog. Mi se obično pišu o mnogim mjestima i voza vrijedi posjetiti i uzimanje širom Evrope!

 

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo dajte nam kredit sa linkom na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dbs– (Malo spusti da vidi Embed Code)