Čas branja: 4 minut
(Zadnja posodobitev: 01/01/2021)

Če niste prepričani, kateri zabaviščni parki v Evropi so najboljši, potem ni več videti. Ta članek je seznam nekaterih od najboljših zabaviščnih parkih lahko obiščete v Evropi zdaj! Mi vam bo dala podrobne opise vsakega in kako lahko pridete do njih z vlakom. Torej začnimo s seznamom!

 

Največji zabaviščni park v Evropi - Disneyland Paris

Če še niste obiskali, da ste gotovo slišali Disneyland v Parizu. Park zajema vse, kar je mogoče najti v originalni Disneyland v ZDA. Plus, vključuje dve tematski parki in skupaj sedem hotelov v mestu! Verjetno boste potrebovali nekaj dni, če želite obiskati vse. Poleg tega, Obiščete lahko tudi Walt Disney Studios, ki je tik ob parku.

Ko gre za doseganje park, to je relativno enostavno je priti z vlakom. Eden od najbolj centralnih vozlišč vlakov v Franciji, je v neposredni bližini Disneyland. Center Gre Marne-la-Vallee / Chessy železniška postaja, in lahko doseže z lahkoto od kjerkoli v Franciji ali izven. Kaj je več, Disneyland se nahaja nedaleč stran od Pariz.

Paris na Disneyland Marne-la-Vallée vlakih

Bruselj v Disneyland Marne-La-Vallée vlakih

Lyon na Disneyland Marne-la-Vallée vlakih

Lille do Disneyland Marne-La-Vallée vlakih

Najbolj priljubljene Zabaviščni park v Nemčiji - Europapark

Evropski park je največji in najbolj priljubljen park v vsej Evropi, Takoj po Disneyland. Vendar, to ni zato smo ga izbrali. To je eden izmed najboljših zabaviščnih parkov v Evropi, v našem mnenju zaradi Tobogani. Prevozili boste toliko njih in veliko zares edinstvenih. Boste morali preveriti Arthur – najnovejše roller-coaster, da je kombinacija zaprtih prostorih / na prostem eno s temno vožnjo tudi!

To lahko najdete neverjeten tematski park v Rustu, mesto blizu Freiburga Strasbourg. To pomeni, da lahko dosežejo Europapark dokaj enostavno z vlakom, iz katerega koli mesta. V železniška postaja je nekaj 4km stran, tako da lahko potem peš do vhoda, ali pa eno od rednih avtobusi da gredo v park.

Strasbourg za Ringsheim vlakih

Stuttgart, da Ringsheim vlakih

Basel na Ringsheim vlakih

Offenburg na Ringsheim vlakih

 

Pravljično prestolnica Evrope - Efteling Zabaviščni park

The Best Amusement Parks, efteling netherlands

 

Veliko ljudi iz vse Evrope, ne vem o tem deželo sanj za vse pravljični ljubitelje! Vendar, park je ena največjih v vseh treh državah Beneluksa. Kaj je več, Efteling je kraj, kjer se vse znane pravljice so zaživele! Veliko klasičnih pravljic Hansa Christiana Andersena, Charles Perrault, in Brothers Grimm oživijo tukaj. Oni so upodobljeni skozi širok izbor vožnjah, pustolovščine, in več. Glede na vse, boste potrebovali vsaj dva dni, da obiščete vse!

Obiščete lahko Efteling dokaj enostavno preko vlakom. To se nahaja prav med vseh večjih mestih na Nizozemskem. To naredi park dostopno od vsega Nizozemska in izven. S pravimi železniških povezav, lahko doseže park od koder koli v Evropi. To je še en razlog, zakaj Efteling je med najboljših zabaviščnih parkov v Evropi!

Bruselj v Tilburg vlakih

Antwerpen, da Tilburg vlakih

Berlin na Tilburg vlakih

Paris na Tilburg vlakih

 

Glede na vse, ti trije so naši vrh izbirčen. Obstaja veliko drugih v Evropi, to je gotovo,, vendar menimo, da so le ti trije res najboljši. Ti lahko kontaktiraj nas Če želite izvedeti več o parkih in vožnja z vlakom do njih. tudi, vas prosimo, da si oglejte na naše blog. Mi smo ponavadi piše o številnih krajev in železniških vožnja vredno obiska in ob vsej Evropi!

 

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila in samo nam kredit s povezavo na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dsl– (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)