Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 12/11/2021)

V le nekaj urah, jih je mogoče raziskati številne svetle in sparkly novih državah. Toda, kaj je najboljši način, da se tam. Vlak v primerjavi z avtobusom v Evropa na potovanjih?

 

Hitreje in bolje videti!

Vlaki, za razliko od avtobusov, potujejo naravnost skozi podeželje. To pomeni, da namesto strmel dolgočasno avtocesti, ali porabe ur enostavno premikanje iz kraja v kraj, imate priložnost, da glej več izbrani državi. Ko ste pripravljeni, da se premaknete na naslednjo destinacijo, boste dobili tam v nobenem trenutku. Visoka hitrost Vlak v primerjavi z avtobusom v Evropi. To je no-brainer.

Frankfurt na Köln vlakih

Dresden za Köln vlakih

München za Köln vlakih

 

Brez marmelade

Z "ne džemi", ne pomeni "brez sladke bije". Mislimo no Prometni zastoji. To je stvar železniških tirov – nič ne ovira poti. So ravna črta pravica do vaš cilj.

Dijon v Pariz vlakih

Reims v Pariz vlakih

Lille do Paris vlakih

Izleti v Pariz vlakih

 

vlak v primerjavi z avtobusom, To je avtobus
Avtobus sedeži so gostejši od vlakov sedežev

Udobje vlak v primerjavi z avtobusom

Ko gre za potovanje z vlakom v primerjavi z avtobusom. Udobje je kralj. Ko se odločate med vlak v primerjavi z avtobusom v Evropi, Vlaki zmagati ne samo na poti, ampak vmes, preveč! Na železniških postajah, ti lahko čakati na svoj vlak v udobju in varnost, z veliko krajev, da se usedem, jesti in piti ali nakup blaga na pot.

Na avtobusu, vi delež manjši prostor (in manjši WC!) z ostali potniki. Saj ne bo mogel vstati in se raztezajo svoje noge ali premakniti na tišji prevoz, in morda ni koli hrane ali pijače na voljo.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

vlak v primerjavi z avtobusom, to je vlak sedežev
Vlak sedeži so udobnejši od avtobusnih sedežev

Prilagodljivosti za vlak v primerjavi z avtobusom

Na a vlak izlet, objave bo Podroben up-to-date Informacije na svoj vlak, od trenutka, ko zapusti, kjer se ustavi in ​​ki platforma odstopanja od, in če želite primerjati vlak v primerjavi z avtobusom na fleksibilnost, nato na vlaku, veš, v 90% natančnost ko boste prišli.

Avtobus boste dobili od A do B, če pa želite, da gredo vse nadaljnje, boste zašli v dragih težav. Nepredvidljive zamude, ki ga povzroča promet na cesti lahko pomeni manjka povezavo, stanejo veliko več.

Na vlaku, imate popolno prilagodljivost; samo zavihati in skok na kar vlaki, ki ustrezajo vašim načrte.

Ni važno, če ste zamudili svoj vlak - lahko samo hop na naslednjega!

Ali si prepričan v Vlak v primerjavi z avtobusom v Evropi razpravljali še?

Milan Benetke vlakih

Padova v Benetke vlakih

Bologna, da Benetke vlakih

Rim Benetke vlakih

 

Nadaljuj, rezervirajte svoj vlak potovanje z Shrani vlak. Z veliko več prostora na vlaku, boste imeli prostora, da bi sedel nazaj, sprostite se in uživajte v razgledu, medtem ko načrt za vaš naslednji korak.

 

Ali želite, da bi vgradili svoj blog post na vaši strani, nato kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-versus-bus%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)