Čas branja: 3 minut
(Zadnja posodobitev: 10/04/2021)

Potovanje v Evropa so sanje uresničile za toliko. In če ste dovolj srečni, da imajo možnost, da Označite to destinacijo off seznamu vedro in glej vse najboljša mesta v Evropi, boste želeli da izkušnje v spominu, kot je mogoče. Zato bodite pozorni na to, kako potovati z vlakom po Evropi s Thalysom.

potovanje Vlak je savviest način stisniti veliko znamenitosti v Evropi. Thalys je hitra vlakovna linija, ki vas lahko s stilom in hitrostjo pripelje do vseh večjih mest, hkrati pa ne ogroža vaše varnosti.

 

Spoznajte Famous "Red Train"

Ko Vlak potovanja v Evropi z Thalys, Vlaki so znani kot "The Red Train" za živahno rdečo barvo njegovega motorja, to je proga za visoke hitrosti, s katero vas lahko poveže 17 mestih po vsej Zahodna Evropa udobno. Thalys linija je sestavljena iz francosko-belgijskih vlakov za visoke hitrosti, služijo Amsterdam preko HSL. Z Bruselj služi kot vozlišče za linijo, lahko doseže večja mesta v Evropi, kot so Pariz, Liege, Amsterdam, Antwerpen, Köln, in Haag.

te hitri vlaki vozijo s hitrostmi 300 km na uro. Linija vlak je skrivnost gredo iz Bruslja v Pariz v manj kot eni uri in pol. In lahko premaknete iz Pariza pa vse do Amsterdama v samo 3 ure in 20 me! Thalys naredi več kot 50 krog vlak izleti vsak dan. obstajajo 27 vlaki dnevno zagonu Pariz - pot Bruselj sam.

Frankfurt na Köln vlakih

Bruselj Köln vlakih

Dunaj za Köln vlakih

Hannover za Köln vlakih

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Izbira pravega razred

Imajo tri razrede storitev, med katerimi lahko izbirate, ko vas vlak potovanja v Evropi z Thalys - standard, Udobje, Premium.

Oba Comfort in Premium razredi nudijo "1. razreda" sedenje, kjer lahko uživate potovanje vlak v udobju udobno nastavljive sedeže, ki nudijo več prostora za noge. Glavo izbire Premium je, da osebje vlaka služi svoj obrok in pijače na svoj sedež. Prav tako boste imeli dostop do salonih Thalys v Pariz in Bruselj.

Sedeži v Comfort in Premium se je razporejen v 2 + 1 vzorec. In na vsaki Cabin, boste našli 1 tabela seja, ki je kot nalašč za potovanje parov. Standard ali "2. razreda" sedeži so v 2 + 2 vzorec čez avto.

Vsi razredi nudijo WiFi internet na krovu, dostop do bifeja, in vaša ekskluzivna vtičnica za priklopom v vaših napravah.

Luxembourg, da Bruselj vlakih

Antwerpen, da Bruselj vlakih

Amsterdam, da Bruselj vlakih

Pariza v Bruselj vlakih

 

 

Nakup vstopnic za železniške Travel v Evropi z Thalys

To je obvezno, da bi zadržke vlak, če želite potovati na Thalys vlakih. Vlaki Thalys so zelo zahtevni, zato poskrbite, da boste svojo vozovnico za vlak rezervirali čim več vnaprej.

Lahko rezervirate svoje sedeže na Thalys do 90 dni vnaprej. In če vas Rezervirajte svoj vlak zgodaj vstopnice, lahko shranite do 75%!

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

 

 

Za rezervacije za Train Travel po Evropi pri Thalysu, Knjiga je vlak Online. Delamo z Thalys, da se zagotovi ste ne zaračunava nobenih pristojbin za rezervacijo in dobili najboljše možne mere.

 

Ali želite našo objavo v blogu vdelati na svoje spletno mesto, lahko bodisi sprejme naše fotografije in besedila, in daj nam kredit z povezava na ta blog post, ali pa kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dsl – (Pomaknite se navzdol da vidite Vlagati zakoniku)