Lesetid: 3 minutter
(Sist oppdatert: 10/04/2021)

Reiser til Europa er en drøm gå i oppfyllelse for så mange. Og hvis du er heldig nok til å ha muligheten til å Kryss av reisemålet av bøtte liste og se alle beste stedene i Europa, du ønsker å gjøre opplevelsen så minneverdig som mulig. Så ta hensyn til hvordan du togreiser i Europa med Thalys.

Togreiser er savviest måte å presse en masse sightseeing i Europa. Thalys er høyhastighetstoglinjen som kan bringe deg til alle de større byene i stil og hastighet, uten at det går ut over sikkerheten din.

 

Bli kjent med den berømte “Red Train”

Når du togreiser i Europa med Thalys, Togene er kjent som “The Red Train” for levende rød farge på motoren, som er høyhastighetstoglinjen som kan koble deg til 17 byer over Vest-Europa i komfort. Den Thalys linjen består av fransk-belgiske høyhastighetstog, serverer Amsterdam via HSL. Med Brussel fungerer som knutepunkt for linjen, du kan nå store byer i Europa som Paris, Liege, Amsterdam, Antwerpen, Köln, og Haag.

Disse høyhastighetstog reise med hastigheter på 300 km per time. Jernbanelinjen er hemmeligheten til går fra Brussel til Paris på under en og en halv time. Og du kan flytte fra Paris hele veien til Amsterdam i bare 3 timer og 20 meg! Den Thalys gjør mer enn 50 rund togturer hver dag. Det er 27 trener en dag kjører Paris - Brussel ruten alene.

Frankfurt til Köln Togene

Brussel til Köln tog

Wien til Köln Togene

Hanover til Köln Togene

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Velg riktig klasse

De har tre klasser av tjenesten å velge mellom når du togreiser i Europa med Thalys - Standard, Komfort, og Premium.

Både Comfort og Premium klasser tilby “første klasse” sitteplasser hvor du kan nyte togreise i den komforten av koselige liggende seter som gir mer benplass. Oppsiden med å velge Premium er at togets ansatte tjene måltid og drikke på setet. Du vil også ha tilgang til Thalys salonger i Paris og Brussel.

Setene i Comfort og Premium er ordnet i en 2 + 1 mønster. Og på hver hytte, du vil finne 1 tabellen sitte, noe som gjør den perfekt for reiser par. Standard eller “andre klasse” setene er i en 2 + 2 mønster på tvers av bil.

Alle klasser har trådløst internett ombord, tilgang til barbuffeen, og din eksklusive stikkontakt for koble enhetene.

Luxembourg til Brussel Togene

Antwerpen Brussel Togene

Amsterdam til Brussel Togene

Paris til Brussel Togene

 

 

Kjøpe Billetter til togreiser i Europa med Thalys

Det er obligatorisk å gjøre tog reservasjoner hvis du ønsker å reise på Thalys tog. Thalys tog er høye krav så sørg for at du bestiller din billett så mye som mulig på forhånd.

Du kan reservere seter på Thalys opp til 90 dager i forveien. Og hvis du Bestill togbilletten din Tidlig, du kan spare opptil 75%!

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

 

For å gjøre reservasjoner til togreiser i Europa med Thalys, Bestill tog på nett. Vi arbeider med Thalys å sikre at du ikke belastet noen bestilling avgifter og få de beste prisene mulig.

 

Vil du legge inn blogginnlegget vårt på nettstedet ditt, Du kan enten ta våre bilder og tekst og bare gi oss en kreditt med en link til dette blogginnlegget, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dno – (Bla ned for å se inn kode)