Waktu membaca: 3 minit
(Lepas Kemaskini: 10/04/2021)

Melancong ke Eropah adalah impian menjadi kenyataan bagi banyak orang. Dan jika anda bernasib baik untuk mempunyai peluang untuk tandakan destinasi ini dari senarai baldi anda dan melihat semua tempat yang terbaik di Eropah, anda akan mahu untuk membuat pengalaman sebagai kenangan yang mungkin. Supaya memberi perhatian kepada bagaimana untuk Keretapi Travel di Eropah dengan Thalys.

perjalanan kereta api adalah cara savviest memerah banyak berjalan-jalan di Eropah. The Thalys adalah jalur kereta api berkelajuan tinggi yang dapat membawa anda ke semua bandar besar dengan gaya dan kelajuan sambil tidak menjejaskan keselamatan anda.

 

Dapatkan Mengetahui "Kereta Api Red" Terkenal

Apabila anda Latih Travel di Eropah dengan Thalys, Kereta api yang dikenali sebagai "The Red Keretapi" untuk warna merah yang meriah enjin, yang merupakan jalur kereta api berkelajuan tinggi yang boleh menghubungkan anda 17 bandar di seluruh Eropah barat keselesaan dalam. Garis Thalys terdiri daripada Perancis-Belgium kereta api berkelajuan tinggi, disediakan Amsterdam melalui HSL yang. Dengan Brussels yang berfungsi sebagai hab bagi garis, anda boleh sampai ke bandar-bandar utama di Eropah seperti Paris, Liege, Amsterdam, Antwerp, Cologne, dan The Hague.

ini kereta api berkelajuan tinggi bergerak pada kelajuan 300 km sejam. Garis kereta api adalah rahsia untuk pergi dari Brussels ke Paris di bawah satu jam setengah. Dan anda boleh bergerak dari Paris sehingga ke Amsterdam dalam hanya 3 jam dan 20 saya! The Thalys membuat lebih daripada 50 pusingan perjalanan kereta api setiap hari. Disana ada 27 melatih dan kembali menjalankan Paris - laluan Brussels sahaja.

Frankfurt ke Kereta api Cologne

Brussels untuk Trains Cologne

Vienna untuk Trains Cologne

Hanover untuk Trains Cologne

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Memilih Kelas Kanan

Mereka mempunyai tiga kelas perkhidmatan untuk dipilih apabila anda Train Travel di Eropah dengan Thalys - Standard, Keselesaan, dan Premium.

Kedua-dua perkhidmatan dan kelas Premium menawarkan "Kelas 1" tempat duduk di mana anda boleh menikmati perjalanan kereta api dalam keselesaan kerusi berbaring selesa yang menyediakan lebih ruangan untuk kaki. Terbalik memilih Premium adalah bahawa kakitangan kereta api menyajikan anda makan dan minuman di tempat duduk anda. Anda juga akan mempunyai akses kepada lounge Thalys di Paris dan Brussels.

Kerusi di Comfort dan Premium disusun dalam 2 + 1 corak. Dan pada setiap kanak, anda akan mendapati 1 Rajah duduk, menjadikannya sempurna untuk perjalanan pasangan. Standard atau "kelas ke-2" kerusi berada dalam 2 + 2 corak seluruh kereta.

Semua kelas menawarkan internet Wi-Fi di atas kapal, akses ke bar bufet, dan soket kuasa eksklusif anda untuk memasang peranti anda.

Luxembourg untuk Trains Brussels

Antwerp untuk Trains Brussels

Amsterdam untuk Trains Brussels

Paris untuk Trains Brussels

 

 

Membeli Tiket untuk Keretapi Travel di Eropah dengan Thalys

Ia adalah wajib untuk membuat tempahan kereta api jika anda ingin melakukan perjalanan ke atas kereta api Thalys. The Thalys kereta api adalah permintaan yang tinggi jadi pastikan anda menempah tiket kereta api anda sebanyak mungkin terlebih dahulu.

Anda boleh menempah tempat duduk anda pada Thalys sehingga 90 hari lebih awal. Dan jika awak Tempah Tiket Anda Keretapi Awal, anda boleh menyimpan sehingga 75%!

Brussels untuk Trains Amsterdam

London untuk Trains Amsterdam

Berlin untuk Trains Amsterdam

Paris untuk Trains Amsterdam

 

 

Untuk membuat tempahan untuk Keretapi Travel di Eropah dengan Thalys, Buku A Train Online. Kami bekerjasama dengan Thalys untuk memastikan anda tidak dikenakan sebarang yuran tempahan dan mendapatkan kadar terbaik mungkin.

 

Adakah anda ingin untuk membenamkan siaran blog kami ke laman web anda, anda boleh mengambil foto dan teks kami dan hanya memberikan kita kredit dengan pautan untuk post blog ini, atau anda klik di sini: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dms - (Tatal ke bawah untuk melihat Kod Embed)