Vrijeme čitanja: 3 zapisnik
(Zadnja izmjena: 10/04/2021)

Putovanje u Evropa je san obistinili se za toliko. A ako ste dovoljno sreće da imaju priliku da označite ovu destinaciju sa spiska kanta i vidjeti sve najbolja mjesta u Europi, vi ćete želite čine iskustvo kao nezaboravne moguće. Dakle, obratite pažnju na to kako putovanja vozom u Evropi sa Thalys.

Putovanja vozom je savviest način da se izvuku dosta razgledavanje u Europi. Thalys je brza željeznička linija koja vas stilom i brzinom može dovesti do svih većih gradova, a pritom ne ugrožava vašu sigurnost.

 

Upoznajte čuveni "Red Train"

Kada putovanja vozom u Evropi sa Thalys, Vozovi su poznati kao "The Red Train" za jarke crvene boje svojih motora, to je linija brzih vlakova koja vas može povezati 17 gradovima širom zapadna evropa u udobnosti. Je Thalys linija se sastoji od francusko-belgijski vlakova velike brzine, služi Amsterdam preko HSL. Sa Briselom služi kao čvorište za liniju, možete doći do većih gradova u Evropi, kao što su Pariz, gospodar, Amsterdam, Antwerpen, Keln, i Hag.

ovi brzih vozova putuje brzinom 300 km na sat. Pruga je tajna go iz Brisela Pariz u manje od sat vremena i pol. A možete se kretati iz Pariza sve do Amsterdama u samo 3 sate i 20 mene! The Thalys čini više od 50 krug vlak putovanja svaki dan. Oni su 27 trenira dan pokretanja Pariz - Brisel put sam.

Frankfurt Cologne Trains

Brisel Cologne Trains

Beča do Cologne Trains

Hanover Keln Trains

 

Train Travel in Europe with Thalys trains

 

Odabir Right klase

Imaju tri klase usluga koje možete izabrati kada putovanja vozom u Evropi sa Thalys - Standard, Udobnost, i Premium.

Udobnost i Premium klase nude "1. klase" za sjedenje, gdje možete uživati putovanje vozom u udobnosti udoban nagete sedišta koja daje više prostora za noge. Dobra strana izbora Premium je da osoblje voza služite obrok i pića na svoje mesto. Također ćete imati pristup Thalys salonima u Parizu i Bruxellesu.

Mjesta u Comfort i Premium su raspoređeni u 2 + 1 obrazac. I na svakoj kabini, naći ćete 1 sto sednici, što ga čini savršenim za putovanja parove. Standard ili "2. klase" mjesta su u 2 + 2 obrazac preko automobila.

Sve klase ponuditi bežični internet na brodu, pristup švedskom stolu, i vaša ekskluzivna utičnica za priključite u svojim uređajima.

Luksemburg Briselu Trains

Antwerp Briselu Trains

Amsterdam u Brisel Trains

Paris u Brisel Trains

 

 

Kupovine ulaznica za putovanja vozom u Evropi sa Thalys

To je obavezno rezervisati vlak ako želite da putujete na Thalys vozovima. Na Thalys vlakovi su visoke zahtjeve tako budete sigurni da rezervacije za voznu kartu što je više moguće unaprijed.

Možete rezervisati mjesta na Thalys do 90 dana unaprijed. A ako Rezervirajte svoj vozna karta Early, možete uštedjeti i do 75%!

Brisel u Amsterdam Trains

London u Amsterdam Trains

Berlin u Amsterdam Trains

Pariza do Amsterdama Trains

 

 

Da bi rezervacije za putovanja vozom u Evropi sa Thalys, Knjiga A Train Online. Mi radimo sa Thalys kako bi se osiguralo da ne naplaćuju nikakve naknade za rezervaciju i dobili najbolje stope moguće.

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, možete ili uzeti naše fotografije i tekst i samo nam dati kredit s veza na ovaj blog post, ili kliknete ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftrain-travel-europe-thalys%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)