Vrijeme čitanja: 4 zapisnik
(Zadnja izmjena: 19/08/2022)

vide i iskustvo mnogo više od započinju na evropskom voz avanturu. Putujući vlakom u Evropi je suštinski način evropskoj turneji i to nije tajna zašto. The željezničke mreže je izuzetno razvijen tako da putnici mogu osvojiti više zemalja i kultura u jednoj epskoj putovanje. Kao i sa bilo koji oblik putovanja, dobro je da se pripremite kako bi se osiguralo da imate najlakši i najugodniji put moguće. Ovdje su naši 5 savjeti za putovanje vozom po Evropi.

 

Ako Putujete Iznad 14 Dani – Istraživanje je drugačije ogradu dodaje

Ako planirate da vidite brojnim zemljama dok je putovao vlakom u Europi može biti pametno uzeti u obzir ulaganje u Interrail Pass, ili ono što nisu građani EU pozvati Eurail. InterRail Pass učinit će vaš putovanje vozom lakše. kako god, ako ste na čvršće budžet, pojedinačnih ulaznica može raditi nešto jeftiniji (pogotovo ako se uglavnom putuje istočno od Njemačka). Razmislite o vašem budžetu i da li neka istraživanja prije nego što doživite rail pass. Naša web stranica saveatrain.com je idealno mjesto za početak pomoći planirati svoje putovanje širom Evrope.

Frankfurt Cologne Trains

Brisel Cologne Trains

Beča do Cologne Trains

Hanover Keln Trains

 

putuju vlakom u Europi

Pokušajte da rezervirati mjesta

Karte za voz i rezervacije sjedala su dvije različite stvari. Ulaznica vam omogućava da se ukrca na voz, i rezervacije garantira ti mesto na određenu voz. prije svoje putovanje pobrinite se da shvate da li vlak zahtijeva, preporučuje, ili ne prihvata rezervacije sedišta.

Ako je moguće, pokušati rezervirati mjesto, posebno ako putujete u uber popularnim zemljama kao što su Francuska, Italija, ili Španija. Za većinu putovanja vlakom u Europi, vi se ne traži da rezervišete svoje sjedište, kako god, ulaska u vlak i nadajući se najbolji nije dobra ideja. Mogao si biti rečeno da izađu iz vaše sredine sjedala putovanje Ako je neko drugi žuti karton je. Rezervisanjem svoje mesto, možete odabrati da li želite do prolaza ili prozora. Se možete opustiti i uživati ​​u Vožnja vlakom znajući da neće prekidati za pomicanje.

Milan u Rim Trains

Florence Rim Trains

Bologna Rim Trains

Napulj u Rim Trains


Držite stvari sigurno

Putujući vlakom u Europi je poznat kao jedan od najsigurnijih načina da putuju. kako god, važno je obratiti pažnju na pickpocketers, posebno sa vozova da zaustavi u većim gradovima. Ne ostavljajte prtljagu nečuvan u vozu ili kod stanica. On noć vozovi, ako namjeravate spavati, Pobrinite se da osigura prtljaga na stalak s malim blokadom bicikl. Da imaju mir uma, nose oko struka paket pod odjeću da bi pasoš, telefon, i svih važnih dokumenata zaštićeni od bilo kakvog potencijalnog lopova.

Luksemburg Briselu Trains

Antwerp Briselu Trains

Amsterdam u Brisel Trains

Paris u Brisel Trains

 

putuju vlakom u Europi

Manje je više – savjeti za putovanje vozom po Evropi

Idući od zemlje do zemlje ili grada do grada je zabavno i uzbudljivo putovanje. kako god, putovanje može postati naporan ako nosi teška opterećenja. Upakovati Essentials i ostavili sve stavke ili proizvode koji nisu potrebni iza.

Ovisno o vozu ste putovali, ne može biti ograničen prostor za pohranu u više stalci sjedala i police kada putuju vlakom u Europi. Umjesto noseći veliki i težak kofer, kvalitetan lagan ruksak je još jedan način da se olakša tereta.

Interlaken u Cirih Trains

Lucerne u Cirih Trains

Bern u Cirih Trains

Ženeva Zurich Trains

 

Spakovati pravo zalihe za put za putovanje vlakom u Europi

Putujući vlakom u Europi pruža senzacionalan pogled; kako god, to je dobra ideja da bi nekoliko ključnih stvari će vam pomoći da prođe vrijeme naročito ako krećete na put preko 2 sati. Čitati knjigu, gledati film na tabletu, pišu u svojim travel časopisu ili započeo razgovor s drugim putničkim i prije nego što vi to znate da ćete biti na sledeće odredište.

Brisel Antwerp Trains

Amsterdama do Antwerp Trains

Lille u Antwerp Trains

Pariz Antwerp Trains

 

 

Većina vozova ima ili restoran, kafe kočije, ili kolica za grickalice koja dolaze prodajom sendviča, bezalkoholnih pića i više. Ali, ako ste na uskoj putovanja budžeta ili imate specifične prehrambene potrebe, mudro je donijeti neke grickalice sa sobom na svom putovanju.

 

Razmišljam o putovanju vozom po Evropi? Idi Save A Train online da provjerite sve naše ekskluzivne cijene i počnete planirati svoju sljedeću avanturu!

 

Da li želite da ugradite naš blog post na svoju stranicu, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-tips-for-traveling-by-train-in-europe%2F%3Flang%3Dbs – (Dođite spusti da vidi Embed Code)