Lukuaika: 5 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 30/09/2022)

Oletko koskaan miettinyt, mitkä ovat Euroopan parhaat Halloween-kohteet? Useimmat ihmiset uskovat, että Halloween on amerikkalainen luomus. kuitenkin, loman temppu tai hoito, zombie-paraati ja -asut ovat kelttiläistä alkuperää. Menneisyydessä, ihmiset käyttäisivät pukuja kokon ympärillä pelästyttääkseen haamuja Kelttiläisen Samhain-festivaalin aikana. Halloweenia vietetään nimenomaisesti lokakuun 31. päivänä, koska, kahdeksannella vuosisadalla, Paavi Gregorius III nimesi marraskuun 1. päivän kaikkien pyhien päiväksi.

Siksi, Halloween on eurooppalaisen alkuperän sijaan. Lisäksi, joissakin paikoissa, siitä on tullut juhla, joka kestää yli pyhän yön. Seuraavat paikat suunnittelevat loistavia Halloween-festivaaleja, tarjoaa hauskaa koko perheelle ja ainutlaatuista toimintaa planeetan peloimmissa paikoissa. Niin, jos suunnittelet Halloween-asusi vuotta etukäteen, tulet rakastamaan näitä Halloween-kohteita Euroopassa.

1. Halloween Derryssä, Pohjois-Irlanti

Halloween-harrastajat arvioivat Derryn numeroksi 1 Halloween-kohde Euroopassa. Muinaiset kaupunginmuurit sisältävät uskomattomimman Halloween-näytöksen kummittelevista ja pelottavista heijastuksista seinillä. koska 17th vuosisadan Halloween on ollut suurin juhla tässä Derryssä Pohjois-Irlannissa.

Noin viikko ennen lokakuuta 31st, Derryn katuja koristaa Halloween-tunnelma. Esimerkiksi, vierailijat voivat nauttia upeista katuesityksistä, Jack O'Lanternin työpajat, ja paikalliset upeissa puvuissa. Kaiken päälle, et halua missata fantastista Return of the Ancient Paradea. Tämä paraati on järjestetty viimeistä kertaa 35 vuotta 31. lokakuuta vanhan kaupungin aukiolla.

Antwerpen Lontoo Junat

Gent Lontoo Junat

Middelburg Lontoo Junat

Leiden Lontoo Junat

 

Best Halloween Destinations in Europe

2. Halloween Draculan linnassa, Transilvania

Se ei ehkä ole suurin Halloween-juhlakohde, mutta Transilvania on ehdottomasti tunnetuin. Draculan talo, legendaarinen vampyyri, houkuttelee vuosittain tuhansia Halloween-ystäviä, jotka joutuvat vaeltamaan keskiaikaisilla kaduilla, linnoitettujen kirkkojen ja saksilaisten linnoitusten lumoamana.

Vaikka alkuperäinen Dracula oli itse asiassa Vlad, Romanian keisari, kuuluisa julmuudestaan, ei estä matkustajia saapumasta Halloween-juhliin Branin linnaan. Halloweenin juhlimisen lisäksi, vierailijat tälle Romanian alueelle voivat tutustua Transilvanian pelottaviin linnoihin, kuuluisa tarinoista kummittelevista hengistä, jotka asuvat näissä muinaisissa linnoissa.

 

3. Halloween Corinaldossa, Italia

Italia tunnetaan parhaiten herkullisesta keittiöstään, rento maaseutu, viini, ja kaunis elämä. kuitenkin, Tämän ihmeellisen maan vähemmän tunnettu puoli paljastuu Halloweenin aikana. Corinaldo näyttää lumoavalta kaupungilta uskomattomilla maisemilla. kuitenkin, Corinaldon rikas historia on nostanut sen Euroopan parhaiden Halloween-festivaalien kartalle.

Corinaldon asukkaat eivät vain pukeudu noidiksi ja velhoiksi Halloweeniksi, vaan myös juhlivat pelottavaa perintöään, koska monet heistä ovat noitien jälkeläisiä. Vierailijat voivat tavata heidät paikallisilla noita- ja käsityömarkkinoilla, jossa on katuesityksiä ja muita yllätyksiä. Corinaldo sijaitsee Keski-Italiassa, Nevola-joen rannalla, 1300-luvun muurien takana.

Milanosta Roomaan Junat

Firenze Rooma Junat

Venetsian Roomaan Junat

Napoli Rooma Junat

 

Best Halloween Destinations in Europe

 

4. Burg Frankenstein, Saksa

Inspiraationa Marry Shellyn romaanille, Burg Frankenstein Saksassa, siellä järjestetään Euroopan pisin Halloween-festivaali. Alun perin paikka inspiroi Shellyä kirjoittamaan kuuluisan tarinan Frankensteinista, alkemisti, joka käytti kykyjään muuhunkin kuin alkemiaan.

Siitä lähtien, Burg Frankensteinista on tullut Halloween-ystävien huippukohde kaikkialta maailmasta. Matkailijat Yhdysvalloista ja Euroopasta matkustavat Burgiin Saksaan juhlimaan Halloweenia kahdeksi viikoksi. Esimerkiksi, ikoninen talo avaa ovensa järjestämään teemaillallisia. Lisäksi, lapsiperheet voivat nauttia Halloween-tunnelmasta erilaisia ​​aktiviteetteja tänä aikana.

Frankfurt Berliiniin Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

Sinister Castle

5. Rohlien paraati Disneylandissa, Pariisi

Maaginen valtakunta Disneyland Paris on ihanteellinen Halloween-kohde sekä perheille että aikuisille. Tämän upean lumoavat kadut huvipuisto muuttuu vaikuttavaksi Halloween-festivaaliksi suosikkitarinojesi pahamaineisimpien roistojen kanssa.

Toisin kuin muut halloween-kohteet Euroopassa, Pariisin Disneylandissa, juhlat kestävät koko kuukauden, lokakuuta alkaen 1st. Siksi, voit juhlia niin paljon kuin haluat ja sinulla on erilainen puku joka ilta Halloween-kuukauden aikana Pariisin Disneylandissa.

Amsterdam Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Rotterdam Pariisi Junat

Bryssel Pariisiin Junat

 

 

6. Halloween Amsterdamissa

Viime vuosina Amsterdamin suosio on tullut yksi parhaista Halloween-kohteista Euroopassa. Halloweenin aikana, Amsterdamin kanavat kuluttavat lomatunnelmaa ja kauniita taloja’ pelottavia perinteisiä koristeita. kuitenkin, nämä yksityiskohdat saattavat olla täydellisiä loman tunnelmaan pääsemiseksi. Edelleen, Amsterdamilla on suurempi suunnitelma luoda unohtumaton Halloween-kokemus monille lokakuun lopulla saapuville matkailijoille.

Amsterdamin vierailijat voivat nauttia pelottavasta elokuvamaratonista, kummitusmatkat, fetissijuhlia, ja monia muita yllätyksiä tällä hurmaavalla on varastossa. Lisäksi, Amsterdamissa järjestetään fantastinen hirviöpallo, jossa tapaat pelottavia GoGo Ghouleja, ihaile hollantilaisen väkijoukon upeita pukuja, ja niissä on ainutlaatuinen Halloween-tunnelma.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

Halloween Costume Party

7. Halloween Lontoossa

Lontoo on aina hektinen ja täynnä turisteja, jotka rakastavat sen upeaa tunnelmaa. Britannian pääkaupunki on loistava ostoskohde, upeilla kattobaareilla cocktaileja varten ja upealla kulttuurielämällä. kuitenkin, Lontoossa on myös pimeä puoli, joka herää henkiin Halloweenin aikana. Dungeons, Viiltäjä Jack, ja Lontoon muinaiset kadut luo täydelliset puitteet hämmästyttävään Halloweeniin.

Täten, kadut’ trendikäs ja posh pääkaupunki viikoksi lokakuun lopulla muuttui jättimäiseksi Halloween-festivaaliksi. Päänähtävyyksissä Halloween-tapahtumien lisäksi, kattobaareissa ja ravintoloissa järjestetään Halloween-illallisia ja juhlia. Niin, varaa lomasi Itä-Lontoossa, jos haluat kokea peloimman Halloweenin. Tämä alue on tunnetusti kuuluisa sarjamurhaajien haamutarinoistaan ​​ja muista legendoistaan.

Amsterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Berliini Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Creepy Doll Halloween Costume

täällä Tallenna juna, Autamme mielellämme suunnittelemaan junamatkan Euroopan peloisimmille kujille, jossa voit kuunnella haamutarinoita muinaisista legendoista.

 

 

Haluatko upottaa meidän blogi, “Parhaat Halloween-kohteet Euroopassa,”Sivustoosi? Voit joko ottaa valokuvamme ja tekstin tai antaa meille tunnustusta linkin kautta tähän blogikirjoitukseen. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/fi/best-halloween-destinations-in-europe/ – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)