Timp de citit: 5 minute
(Ultima actualizare în: 30/09/2022)

V-ați întrebat vreodată care sunt cele mai bune destinații de Halloween din Europa? Majoritatea oamenilor cred că Halloween-ul este o creație americană. in orice caz, trucurile de vacanță, paradele și costumele zombie sunt de origine celtică. În trecut, oamenii purtau costume în jurul focurilor pentru a speria fantomele în timpul festivalului celtic Samhain. Halloween-ul este sărbătorit în mod explicit pe 31 octombrie, deoarece, în secolul al VIII-lea, Papa Grigore al III-lea a desemnat ziua de 1 noiembrie drept ziua tuturor sfinților.

Prin urmare, Halloween-ul este în loc de origine europeană. în plus, in unele locuri, a devenit o sărbătoare care durează dincolo de noaptea sfintei. Următoarele câteva locuri planifică festivaluri superbe de Halloween, oferind distracție pentru întreaga familie și activități unice în cele mai înfricoșătoare locuri de pe planetă. Asa de, dacă vă planificați costumul de Halloween cu un an înainte, veți adora aceste destinații de Halloween din Europa.

1. Halloween în Derry, Irlanda de Nord

Pasionații de Halloween l-au evaluat pe Derry drept număr 1 Destinație de Halloween în Europa. Zidurile orașului antic cuprind cea mai incredibilă afișare de Halloween de proiecții bântuitoare și înfricoșătoare pe pereți. Deoarece 17al secolul Halloween a fost cea mai mare sărbătoare din acest Derry din Irlanda de Nord.

Cu o săptămână înainte de octombrie 31Sf, străzile din Derry sunt împodobite cu o atmosferă de Halloween. De exemplu, vizitatorii se pot bucura de spectacole de stradă grozave, Atelierele Jack O’Lantern, și localnici în costume uimitoare. Pentru a termina totul, nu ai vrea să ratezi fantasticul Întoarcere a Paradei Antice. Această paradă are loc pentru ultima dată 35 ani pe 31 octombrie în piața orașului vechi.

Antwerp Trenurile Londra

Gent la trenuri Londra

Middelburg la trenuri Londra

Leiden la trenuri Londra

 

Best Halloween Destinations in Europe

2. Halloween în Castelul lui Dracula, Transilvania

S-ar putea să nu fie cea mai mare destinație de festivitate de Halloween, dar Transilvania este cu siguranță cea mai cunoscută. Casa lui Dracula, vampirul legendar, atrage anual mii de iubitori de Halloween care se trezesc rătăcind pe străzile medievale, hipnotizat de bisericile fortificate si Cetatile sasesti.

În timp ce originalul Dracula a fost de fapt Vlad, împăratul român, renumit pentru brutalitatea sa, nu împiedică călătorii să sosească la festivitățile de Halloween la castelul Bran. Pe lângă sărbătorirea Halloween-ului, vizitatorii acestei regiuni din România pot explora castelele înfricoșătoare din Transilvania, renumit pentru poveștile despre spiritele bântuitoare care locuiesc în aceste castele antice.

 

3. Halloween în Corinaldo, Italia

Italia este cel mai bine cunoscută pentru bucătăria sa delicioasă, peisaj rural relaxat, vin, si viata frumoasa. in orice caz, partea mai puțin cunoscută a acestei țări minunate este dezvăluită în timpul Halloween-ului. Corinaldo arată ca un oraș încântător cu peisaje incredibile. in orice caz, Istoria bogată a lui Corinaldo l-a pus pe harta celor mai bune festivaluri de Halloween din Europa.

Locuitorii din Corinaldo nu vor fi doar îmbrăcați în vrăjitoare și vrăjitori de Halloween, ci vor sărbători și moștenirea lor înfricoșătoare., întrucât mulți dintre ei sunt descendenți de vrăjitoare. Vizitatorii îi vor putea întâlni la piața locală de vrăjitoare și meșteșuguri, unde vor fi spectacole de stradă și alte surprize. Corinaldo se află în centrul Italiei, pe malul râului Nevola, în spatele zidurilor din secolul al XIV-lea.

Milano la Roma Trenuri

Florența la trenuri Roma

Veneția Trenurile Roma

Napoli la trenuri Roma

 

Best Halloween Destinations in Europe

 

4. Burg Frankenstein, Germania

Inspirația pentru romanul lui Marry Shelly, Burg Frankenstein din Germania, găzduiește cel mai lung festival de Halloween din Europa. Inițial, locul a inspirat-o pe Shelly să scrie faimoasa poveste despre Frankenstein, alchimistul care și-a folosit talentele pentru mai mult decât pentru alchimie.

De atunci, Burg Frankenstein a devenit o destinație de top pentru iubitorii de Halloween din întreaga lume. Călătorii din SUA și Europa călătoresc la Burg în Germania pentru a sărbători Halloween-ul timp de două săptămâni. De exemplu, emblematica casă își deschide porțile pentru a găzdui cină tematică. în plus, familiile pot împreună cu copiii se pot bucura de atmosfera de Halloween prin intermediul diverse activități în acest timp.

Frankfurt Trenurile Berlin

Leipzig Trenurile Berlin

Hanovra Trenurile Berlin

Hamburg la trenuri Berlin

 

Sinister Castle

5. Parada ticăloșilor în Disneyland, Paris

Regatul magic Disneyland din Paris este destinația ideală de Halloween atât pentru familii, cât și pentru adulți. Străzile încântătoare ale acestui fabulos parc de distractii transforma într-un festival impresionant de Halloween al celor mai notorii răufăcători din poveștile tale preferate.

Spre deosebire de alte destinații de Halloween din Europa, în Disneyland Paris, festivitățile durează o lună întreagă, incepand cu octombrie 1Sf. Prin urmare, poți sărbători cât dorești și să ai un costum diferit pentru fiecare seară din luna Halloween în Paris Disneyland.

Amsterdam Trenurile Paris

Londra Trenurile Paris

Rotterdam Trenurile Paris

Bruxelles la trenuri Paris

 

 

6. Halloween în Amsterdam

În ultimii ani Popularitatea Amsterdamului a devenit una dintre cele mai bune destinații de Halloween din Europa. În timpul Halloween-ului, Canalele din Amsterdam poartă spiritele sărbătorilor și casele frumoase’ decorațiuni tradiționale înfricoșătoare. in orice caz, aceste detalii ar putea fi perfecte pentru a intra în spiritul sărbătorilor. Încă, Amsterdam are un plan mai mare de a crea o experiență de Halloween de neuitat pentru mulți călători care sosesc la sfârșitul lunii octombrie.

Vizitatorii Amsterdamului se pot bucura de maratoane de filme înfricoșătoare, tururi cu fantome, petreceri fetiș, și multe alte surprize pe care le rezervă acest fermecător. în plus, Amsterdam găzduiește un bal fantastic de monstru în care vei întâlni înfricoșatorii GoGo Ghouls, admirați costumele spectaculoase ale mulțimilor olandeze, și au o atmosferă unică de Halloween.

Bruxelles la trenuri Amsterdam

Londra Trenurile Amsterdam

Berlin Trenurile Amsterdam

Paris Trenurile Amsterdam

 

Halloween Costume Party

7. Halloween la Londra

Londra este mereu agitată și aglomerată de turiști care iubesc vibrațiile sale uimitoare. Capitala britanică este o destinație excelentă pentru cumpărături, cu baruri fantastice pe acoperiș pentru cocktailuri și o scenă culturală grozavă. in orice caz, Londra are și o latură mai întunecată care prinde viață în timpul Halloween-ului. Temnite, Jack spintecătorul, si străzile antice ale Londrei creează decorul perfect pentru un Halloween uluitor.

Prin urmare, strazile’ capitala la modă și elegantă pentru o săptămână la sfârșitul lunii octombrie s-a transformat într-un festival uriaș de Halloween. Pe lângă evenimentele de Halloween din principalele atracții, barurile și restaurantele de pe acoperiș găzduiesc cine și petreceri de Halloween. Asa de, Rezervă-ți șederea în East London dacă vrei să experimentezi cel mai înfricoșător Halloween. Această zonă este renumită pentru poveștile sale cu fantome ale ucigașilor în serie și alte legende.

Trenurile Amsterdam spre Londra

Paris Trenurile Londra

Berlin Trenurile Londra

Bruxelles la trenuri Londra

 

Creepy Doll Halloween Costume

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să planificați o călătorie cu trenul pe cele mai înfricoșătoare alei ale Europei, unde puteți asculta povești cu fantome din legende antice.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru, „Cele mai bune destinații de Halloween din Europa,”Pe site-ul dvs.? Puteți fie să ne faceți fotografiile și să ne trimiteți mesaje sau să ne acordați credit cu un link către această postare pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/ro/best-halloween-destinations-in-europe/ – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)