Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 30/09/2022)

Gondolkozott már azon, melyek a legjobb halloween-i úti célok Európában?? A legtöbben azt hiszik, hogy a Halloween amerikai alkotás. azonban, az ünnepi trükk, zombi felvonulások és jelmezek kelta eredetű. A múltban, Az emberek jelmezeket viseltek a máglyák körül, hogy elriassák a szellemeket a Samhain kelta fesztiválon. A Halloweent kifejezetten október 31-én ünneplik, mert, a nyolcadik században, Gergely pápa november 1-jét a szentek napjává nyilvánította.

Ebből adódóan, A Halloween nem európai eredetű. Ráadásul, néhány helyen, fesztivállá vált, amely a szent éjszakáján túl is tart. A következő néhány helyen nagyszerű Halloween fesztiválokat terveznek, szórakozást kínál az egész családnak és egyedi tevékenységeket a bolygó legkísértetiesebb helyein. Így, ha egy évre előre megtervezi a Halloween jelmezét, imádni fogja ezeket a halloween-i úti célokat Európában.

1. Halloween Derryben, Észak-Írország

A Halloween-rajongók Derryt értékelték számnak 1 Halloween célpont Európában. Az ősi városfalak magukban foglalják a leghihetetlenebb halloween-i bemutatót kísérteties és kísérteties kivetítésekkel a falakon. Mivel az 17th századi Halloween volt a legnagyobb ünnep ebben az észak-írországi Derryben.

Körülbelül egy héttel október előtt 31utca, Derry utcáit halloween-hangulat díszíti. Például, a látogatók nagyszerű utcai műsorokat élvezhetnek, Jack O’Lantern workshopok, és a helyiek csodálatos jelmezekben. Mindennek tetejébe, nem szeretné kihagyni a fantasztikus Return of the Ancient Parade-t. Ez a felvonulás utoljára zajlik 35 év október 31-én az óváros téren.

Antwerpen Londonba vonatok

Ghent Londonba vonatok

Middelburg Londonba vonatok

Leiden Londonba vonatok

 

Best Halloween Destinations in Europe

2. Halloween Drakula kastélyában, Erdély

Talán nem ez a legnagyobb Halloween ünnepi célpont, de mindenképpen Erdély a leghíresebb. Drakula háza, a legendás vámpír, Halloween szerelmeseinek ezreit vonzza évente, akik a középkori utcákon bolyonganak, megbabonázták az erődtemplomok és a szász Citadellák.

Míg az eredeti Drakula valójában Vlad volt, a román császár, brutalitásáról híres, nem akadályozza meg az utazókat abban, hogy a halloween-i ünnepségre érkezzenek a Bran kastélyba. A halloween megünneplése mellett, A romániai régió látogatói felfedezhetik Erdély kísérteties kastélyait, híres az ősi kastélyokban élő kísérteties szellemekről szóló történeteiről.

 

3. Halloween Corinaldóban, Olaszország

Olaszország leginkább ízletes konyhájáról ismert, laza vidék, bor, és a szép élet. azonban, Halloweenkor feltárul ennek a csodálatos országnak a kevésbé ismert oldala. Corinaldo varázslatos városnak tűnik hihetetlen tájakkal. azonban, Corinaldo gazdag történelme felvette Európa legjobb Halloween fesztiváljainak térképére.

Corinaldo lakói nemcsak boszorkánynak és varázslónak öltöznek Halloweenre, hanem kísérteties örökségüket is ünneplik., mivel sok közülük boszorkány leszármazott. A helyi boszorkány- és kézműves piacon találkozhatnak velük a látogatók, ahol utcai előadások és egyéb meglepetések lesznek. Corinaldo Közép-Olaszországban található, a Nevola folyó partján, 14. századi falak mögött.

Milan Rómába vonatok

Firenze Rómába vonatok

Velence-Róma vonatok

Nápoly Róma vonatok

 

Best Halloween Destinations in Europe

 

4. Burg Frankenstein, Németország

Marry Shelly regényének inspirációja, Burg Frankenstein Németországban, Európa leghosszabb Halloween fesztiváljának ad otthont. Eredetileg ez a hely inspirálta Shellyt a Frankensteinről szóló híres történet megírására, az alkimista, aki tehetségét nem csak alkímiára használta.

Azóta, Burg Frankenstein a világ minden tájáról érkező Halloween szerelmeseinek legnépszerűbb úti célja lett. Az Egyesült Államokból és Európából érkező utazók a németországi Burgba utaznak, hogy megünnepeljék a Halloweent két hétig. Például, az ikonikus ház megnyitja kapuit tematikus vacsorapartiknak. Továbbá, A gyermekes családok a Halloween hangulatát élvezhetik különféle tevékenységek ebben az időszakban.

Frankfurt és Berlin vonatok

Lipcse és Berlin vonatok

Hannover Berlin vonatok

Hamburg és Berlin vonatok

 

Sinister Castle

5. Gazemberek felvonulása Disneylandben, Párizs

A varázslatos birodalom Disneyland Párizs ideális Halloween célpont családok és felnőttek számára egyaránt. E mesés varázslatos utcái Vidámpark átalakulhat kedvenc meséi leghírhedtebb gonosztevőinek lenyűgöző Halloween-fesztiváljává.

Ellentétben a többi halloween-i célponttal Európában, a párizsi Disneylandben, az ünnepek egy egész hónapig tartanak, októbertől kezdődően 1utca. Ebből adódóan, Annyit ünnepelhetsz, amennyit csak akarsz, és minden estére más jelmez lehet a Halloween hónapban a párizsi Disneylandben.

Amszterdam Párizs vonatok

Londontól Párizsig vonatok

Rotterdam Párizs vonatok

Brüsszel Párizs vonatok

 

 

6. Halloween Amszterdamban

Az elmúlt években Amszterdam népszerűsége Európa egyik legjobb Halloween-célpontja lett. Halloween idején, Amszterdam csatornái az ünnepi hangulatot és a gyönyörű házakat viselik’ kísérteties hagyományos díszítések. azonban, ezek a részletek tökéletesek lehetnek az ünnep hangulatához. Még mindig, Amszterdamnak nagyobb terve van, hogy felejthetetlen Halloween-élményt teremtsen az október végén érkező sok utazó számára.

Amszterdam látogatói ijesztő filmmaratonokat élvezhetnek, szellemtúrák, fétispartik, és még sok meglepetést tartogat ez a bájos. Továbbá, Amszterdam egy fantasztikus szörnybálnak ad otthont, ahol a kísérteties GoGo Ghoulokkal találkozhatsz, megcsodálni a holland tömegek látványos jelmezeit, és egyedülálló halloweeni hangulatot áraszt.

Brüsszel Amszterdam vonatok

London Amszterdam vonatok

Berlin Amszterdam vonatok

Párizs Amszterdam vonatok

 

Halloween Costume Party

7. Halloween Londonban

London mindig nyüzsgő és zsúfolt turistákkal, akik szeretik csodálatos hangulatát. A brit főváros nagyszerű vásárlási célpont, fantasztikus tetőtéri bárokkal, ahol koktélokat fogyaszthatnak, és nagyszerű kulturális színteret kínálnak. azonban, Londonnak van egy sötétebb oldala is, amely megelevenedik Halloween idején. Dungeons, Hasfelmetsző Jack, és a London ősi utcáin teremtsd meg a tökéletes környezetet egy észbontó Halloweenhez.

És így, az utcák’ A divatos és elegáns főváros október végén egy hétre óriási Halloween fesztivállá változott. A Halloween rendezvények mellett a főbb látnivalókban, a tetőtéri bárok és éttermek halloween-vacsoráknak és buliknak adnak otthont. Így, Foglalja le tartózkodását Kelet-Londonban, ha meg akarja élni a legkísértetiesebb Halloweent. Ez a terület köztudottan híres a sorozatgyilkosok kísértettörténeteiről és más legendákról.

Amszterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Berlin London vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Creepy Doll Halloween Costume

Itt a Ments meg egy vonatot, örömmel segítünk megtervezni egy vonatos utazást Európa legkísértetiesebb sikátoraiba, ahol meghallgathatja az ősi legendák szellemmeséit.

 

 

Szeretné, hogy beágyazása a blogbejegyzést, „A legjobb halloween-i úti célok Európában,”A webhelyére? Elkészítheti fotóinkat és szöveget, vagy megadhat nekünk egy linket erre a blogbejegyzésre. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/hu/best-halloween-destinations-in-europe/ – (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)