Lesetid: 5 minutter
(Sist oppdatert: 30/09/2022)

Har du noen gang lurt på hva de beste Halloween-destinasjonene i Europa er? De fleste tror Halloween er en amerikansk kreasjon. derimot, ferie-trikset, zombieparader og kostymer er av keltisk opprinnelse. I fortiden, folk ville ha på seg kostymer rundt bål for å skremme bort spøkelser under den keltiske festivalen Samhain. Halloween feires eksplisitt 31. oktober pga, i det åttende århundre, Pave Gregor III utpekte 1. november som dagen for alle helgener.

Derfor, Halloween er i stedet for europeisk opprinnelse. Dessuten, noen steder, det er blitt en høytid som varer utover det helliges natt. De følgende stedene planlegger fantastiske Halloween-festivaler, tilbyr moro for hele familien og unike aktiviteter på de skumleste stedene på planeten. Så, hvis du planlegger Halloween-kostymet et år i forveien, du vil elske disse Halloween-destinasjonene i Europa.

1. Halloween i Derry, Nord-Irland

Halloween-entusiaster vurderte Derry som nummeret 1 Halloween-destinasjon i Europa. De gamle bymurene omfatter den mest utrolige Halloween-visningen av hjemsøkende og skumle anslag på veggene. siden 17th århundre har Halloween vært den største feiringen i denne Derry i Nord-Irland.

Omtrent en uke før oktober 31st, gatene i Derry er utsmykket med Halloween-atmosfære. For eksempel, besøkende kan nyte flotte gateshow, Jack O'Lantern-verksteder, og lokalbefolkningen i fantastiske kostymer. På toppen av det hele, du vil ikke gå glipp av den fantastiske Return of the Ancient Parade. Denne paraden har funnet sted for den siste 35 år 31. oktober på gamlebytorget.

Antwerpen til London Trains

Gent til London Trains

Middelburg til London Trains

Leiden til London Trains

 

Best Halloween Destinations in Europe

2. Halloween i Draculas slott, Transylvania

Det er kanskje ikke det største Halloween-festmålet, men Transylvania er definitivt den mest kjente. Huset til Dracula, den legendariske vampyren, tiltrekker seg tusenvis av Halloween-elskere årlig som finner seg selv vandrer i middelaldergatene, fascinert av de befestede kirkene og saksiske citadeller.

Mens den originale Dracula faktisk var Vlad, den rumenske keiseren, kjent for sin brutalitet, hindrer ikke reisende fra å ankomme til Halloween-festligheter på Bran slott. I tillegg til å feire Halloween, besøkende til denne regionen i Romania kan utforske de skumle slottene i Transylvania, kjent for historier om hjemsøkende ånder som bor i disse gamle slottene.

 

3. Halloween i Corinaldo, Italia

Italia er mest kjent for sitt deilige kjøkken, tilbakelent landskap, vin, og det vakre livet. derimot, den mindre kjente siden av dette fantastiske landet avsløres under Halloween. Corinaldo ser ut som en fortryllende by med utrolige landskap. derimot, Corinaldos rike historie har satt den på kartet over de beste Halloween-festivalene i Europa.

Innbyggerne i Corinaldo vil ikke bare være kledd som hekser og trollmenn til Halloween, men vil også feire deres skumle arv, ettersom mange av dem er hekseetterkommere. Besøkende vil kunne møte dem på det lokale hekse- og håndverksmarkedet, hvor det blir gateforestillinger og andre overraskelser. Corinaldo ligger sentralt i Italia, ved bredden av elven Nevola, bak murene fra 1300-tallet.

Milano til Roma Togene

Firenze til Roma Togene

Venezia til Roma Togene

Napoli til Roma Togene

 

Best Halloween Destinations in Europe

 

4. Burg Frankenstein, Tyskland

Inspirasjonen til Marry Shellys roman, Burg Frankenstein i Tyskland, er hjemmet til den lengste Halloween-festivalen i Europa. Opprinnelig inspirerte stedet Shelly til å skrive den berømte historien om Frankenstein, alkymisten som brukte talentene sine til mer enn alkymi.

Siden da, Burg Frankenstein har blitt et toppmål for Halloween-elskere fra hele verden. Reisende fra USA og Europa reiser til Burg i Tyskland for å feire Halloween i to uker. For eksempel, det ikoniske huset åpner dørene for å arrangere middagsselskaper med tema. I tillegg, familier kan med barn kan nyte Halloween atmosfæren gjennom ulike aktiviteter i løpet av denne tiden.

Frankfurt til Berlin Togene

Leipzig Berlin Togene

Hanover til Berlin Togene

Hamburg til Berlin Togene

 

Sinister Castle

5. Skurkens parade i Disneyland, Paris

Det magiske riket Disneyland i Paris er den ideelle Halloween-destinasjonen for både familier og voksne. De fortryllende gatene i denne fabelaktige fornøyelsespark forvandle seg til en imponerende Halloween-festival med de mest beryktede skurkene i favoritthistoriene dine.

I motsetning til andre Halloween-destinasjoner i Europa, i Disneyland Paris, festlighetene varer i en hel måned, starter oktober 1st. Derfor, du kan feire så mye du vil og ha et annet kostyme for hver kveld under Halloween-måneden i Paris Disneyland.

Amsterdam til Paris tog

London til Paris tog

Rotterdam til Paris tog

Brussel til Paris tog

 

 

6. Halloween i Amsterdam

I de senere år Amsterdams popularitet har blitt en av de beste Halloween-destinasjonene i Europa. Under Halloween, Amsterdams kanaler bærer ferieånden og de vakre husene’ skumle tradisjonelle dekorasjoner. derimot, disse detaljene kan være perfekte for å komme inn i feriestemningen. Fortsatt, Amsterdam har en større plan for å skape en uforglemmelig Halloween-opplevelse for de mange reisende som ankommer i slutten av oktober.

Besøkende til Amsterdam kan nyte skumle filmmaraton, spøkelsesturer, fetisjfester, og mange flere overraskelser denne sjarmerende har på lager. I tillegg, Amsterdam arrangerer en fantastisk monsterball hvor du vil møte skumle GoGo Ghouls, beundre de spektakulære kostymene til de nederlandske folkemengdene, og ha en unik Halloween-atmosfære.

Brussel til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Halloween Costume Party

7. Halloween i London

London er alltid hektisk og overfylt med turister som elsker den fantastiske stemningen. Den britiske hovedstaden er et flott shoppingmål, med fantastiske takbarer for cocktailer og en flott kulturell scene. derimot, London har også en mørkere side som kommer til live under Halloween. Fangehull, Jack the Ripper, og gamle gater i London skape den perfekte rammen for en fantastisk Halloween.

Dermed, gatene’ trendy og elegant hovedstad for en uke i slutten av oktober ble til en gigantisk Halloween-festival. I tillegg til Halloween-arrangementer i hovedattraksjonene, takbarene og restaurantene arrangerer Halloween-middager og fester. Så, bestill oppholdet i East London hvis du vil oppleve den skumleste Halloween. Dette området er kjent for sine spøkelseshistorier om seriemordere og andre legender.

Amsterdam til London Trains

Paris til London Trains

Berlin til London Trains

Brussel til London Trains

 

Creepy Doll Halloween Costume

her på Lagre et tog, vi hjelper deg gjerne med å planlegge en togtur til de skumleste smugene i Europa, hvor du kan lytte til spøkelseshistorier om gamle legender.

 

 

Ønsker du å legge inn våre blogginnlegg, "De beste Halloween-destinasjonene i Europa,”Inn på nettstedet ditt? Du kan enten ta bilder og tekst eller gi oss kreditt med en lenke til dette blogginnlegget. Eller klikk her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/no/best-halloween-destinations-in-europe/ – (Rull ned litt for å se inn kode)