Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 30/09/2022)

Har du nogensinde spekuleret på, hvad de bedste Halloween-destinationer i Europa er? De fleste mennesker tror, ​​at Halloween er en amerikansk kreation. Imidlertid, ferie trick-or-treating, zombieparader og kostumer er af keltisk oprindelse. I fortiden, folk ville bære kostumer omkring bål for at skræmme spøgelser væk under den keltiske festival Samhain. Halloween fejres eksplicit den 31. oktober pga, i det ottende århundrede, Pave Gregor III udpegede 1. november til alle helgeners dag.

Derfor, Halloween er i stedet for europæisk oprindelse. i øvrigt, nogle steder, det er blevet en højtid, der varer ud over den hellige nat. De følgende få steder planlægger fantastiske Halloween-festivaler, tilbyder sjov for hele familien og unikke aktiviteter på de mest uhyggelige steder på planeten. Så, hvis du planlægger dit Halloween-kostume et år i forvejen, du vil elske disse Halloween-destinationer i Europa.

1. Halloween i Derry, Nordirland

Halloween-entusiaster vurderede Derry som nummeret 1 Halloween destination i Europa. De gamle bymure omfatter den mest utrolige Halloween-udstilling af spøgende og uhyggelige projektioner på væggene. Siden 17th århundredes Halloween har været den største fest i denne Derry i Nordirland.

Cirka en uge før oktober 31st, Derrys gader er udsmykket med Halloween-stemning. For eksempel, besøgende kan nyde fantastiske gadeshows, Jack O'Lantern workshops, og lokale i fantastiske kostumer. For at afslutte det hele, du vil ikke gå glip af den fantastiske Return of the Ancient Parade. Denne parade har fundet sted for det sidste 35 år den 31. oktober på det gamle bytorv.

Antwerpen til London Tog

Gent til London Tog

Middelburg til London Tog

Leiden til London Tog

 

Best Halloween Destinations in Europe

2. Halloween i Draculas slot, Transsylvanien

Det er måske ikke den største Halloween-festdestination, men Transsylvanien er absolut den mest berømte. Draculas hus, den legendariske vampyr, tiltrækker årligt tusindvis af Halloween-elskere, som finder sig i at vandre i middelaldergaderne, hypnotiseret af de befæstede kirker og saksiske citadeller.

Mens den originale Dracula faktisk var Vlad, den rumænske kejser, berømt for sin brutalitet, forhindrer ikke rejsende i at ankomme til Halloween-festligheder på Bran-slottet. Ud over at fejre Halloween, besøgende til denne region i Rumænien kan udforske de uhyggelige slotte i Transsylvanien, berømt for historier om hjemsøgende ånder, der beboer disse gamle slotte.

 

3. Halloween i Corinaldo, Italien

Italien er bedst kendt for sit lækre køkken, tilbagelænet landskab, vin, og det smukke liv. Imidlertid, den mindre kendte side af dette vidunderlige land afsløres under Halloween. Corinaldo ligner en fortryllende by med utrolige landskaber. Imidlertid, Corinaldos rige historie har sat det på kortet over de bedste Halloween-festivaler i Europa.

Beboerne i Corinaldo vil ikke kun være klædt ud som hekse og troldmænd til Halloween, men vil også fejre deres uhyggelige arv, da mange af dem er hekseefterkommere. Besøgende vil kunne møde dem på det lokale hekse- og kunsthåndværksmarked, hvor der vil være gadeoptrædener og andre overraskelser. Corinaldo ligger i det centrale Italien, ved bredden af ​​Nevola-floden, bag murene fra det 14. århundrede.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Venedig til Rom Tog

Napoli til Rom Tog

 

Best Halloween Destinations in Europe

 

4. Burg Frankenstein, Tyskland

Inspirationen til Marry Shellys roman, Burg Frankenstein i Tyskland, er hjemsted for den længste Halloween-festival i Europa. Oprindeligt inspirerede stedet Shelly til at skrive den berømte historie om Frankenstein, alkymisten, der brugte sine talenter til mere end alkymi.

Siden da, Burg Frankenstein er blevet en topdestination for Halloween-elskere fra hele verden. Rejsende fra USA og Europa rejser til Burg i Tyskland for at fejre Halloween i to uger. For eksempel, det ikoniske hus åbner dørene for at være vært for temamiddagsselskaber. Desuden, familier kan med børn kan nyde Halloween atmosfæren gennem forskellige aktiviteter i denne tid.

Frankfurt til Berlin Tog

Leipzig til Berlin Tog

Hannover til Berlin Tog

Hamburg til Berlin Tog

 

Sinister Castle

5. Skurkeparade i Disneyland, Paris

Det magiske rige Disneyland i Paris er den ideelle Halloween-destination for både familier og voksne. De fortryllende gader i denne fabelagtige forlystelsespark transformer til en imponerende Halloween-festival med de mest berygtede skurke i dine yndlingsfortællinger.

I modsætning til andre Halloween-destinationer i Europa, i Disneyland Paris, festlighederne varer i en hel måned, starter oktober 1st. Derfor, du kan fejre så meget du ønsker og have et andet kostume til hver aften i Halloween-måneden i Paris Disneyland.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

 

6. Halloween i Amsterdam

I de seneste år Amsterdams popularitet er blevet en af ​​de bedste Halloween-destinationer i Europa. Under Halloween, Amsterdams kanaler bærer ferieånden og de smukke huse’ uhyggelige traditionelle dekorationer. Imidlertid, disse detaljer kan være perfekte til at komme ind i ferieånden. stadig, Amsterdam har en større plan for at skabe en uforglemmelig Halloween-oplevelse for de mange rejsende, der ankommer i slutningen af ​​oktober.

Besøgende i Amsterdam kan nyde skræmmende filmmaraton, spøgelsesture, fetich fester, og mange flere overraskelser, denne charmerende har i vente. Desuden, Amsterdam er vært for et fantastisk monsterbal, hvor du vil møde uhyggelige GoGo Ghouls, beundre de hollandske folkemængders spektakulære kostumer, og få en unik Halloween-stemning.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Halloween Costume Party

7. Halloween i London

London er altid hektisk og fyldt med turister, der elsker dets fantastiske vibes. Den britiske hovedstad er en fantastisk shoppingdestination, med fantastiske tagbarer til cocktails og en fantastisk kulturscene. Imidlertid, London har også en mørkere side, der kommer til live under Halloween. Dungeons, Jack the Ripper, og Londons gamle gader skabe de perfekte rammer for en forbløffende Halloween.

Dermed, gaderne’ trendy og fornemt hovedstad i en uge i slutningen af ​​oktober blev til en kæmpe Halloween-festival. Ud over Halloween begivenheder i de vigtigste attraktioner, tagbarerne og restauranterne afholder Halloween-middage og fester. Så, book dit ophold i East London, hvis du vil opleve den mest uhyggelige Halloween. Dette område er notorisk berømt for sine spøgelseshistorier om seriemordere og andre legender.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Creepy Doll Halloween Costume

Her på Gem et tog, vi hjælper dig gerne med at planlægge en togtur til de mest uhyggelige gyder i Europa, hvor du kan lytte til spøgelseshistorier om gamle legender.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg, "De bedste Halloween-destinationer i Europa,”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst eller give os kredit med et link til dette blogindlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/da/best-halloween-destinations-in-europe/ – (Rul lidt ned for at se Koden)