Læsetid: 6 minutter
(Senest opdateret: 10/06/2022)

At rejse er en fantastisk mulighed for at slappe af og genoprette forbindelsen til dig selv, og hvilken bedre måde at gøre det på end i en af ​​toppen 10 langsomme byer i Europa. Hvis du ikke vidste det, i 1999 startede bevægelsen af ​​langsomme byer, Cittaslow i ingen ringere end Italien, fejrer dolce vita. Siden da, mange byer i hele Europa har sluttet sig til fejringen af ​​det tilbagelænede, tæt på moder natur af et godt liv.

1. Top langsomme byer i Europa: Dumt, Belgien

Middelalderbyernes land, ådale, og grønne enge. Silly er berømt for sin afslappede natur og afslappede livsstil. Desuden, den fransktalende by byder på fremragende cykelstier og vandrestier gennem historiske slotte og kapeller.

En af de bedste ting, der definerer Silly som en langsom by, det er betydningen af ​​kultur og arv. Silly er bygget op omkring en middelalderborg, med gamle stengyder og skove omkring sig. Væk fra skaden i en fartfyldt verden, man kan næsten ikke se historien bag turistskoven.

Amsterdam til London Tog

Paris til London Tog

Berlin til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

10 Slow Cities in Europe

 

2. Det centrale Delfland, Holland

Mellem Rotterdam, og Haag, 2 af de mest besøgte steder i Holland, Det centrale Delfland er den første langsomme by i det hollandske land. Denne lille plet grøn, unikke friske fødevarer, og charme var den første til at genvinde titlen "Slow City" i Holland.

Så, hvis du leder efter en fredfyldt destination for at undslippe fra hektiske Rotterdam, Midden-Delfland bliver et stykke fornuft og smukt liv. Ud over at udforske denne langsomme bys landskab, rejsende kan udforske og smage lokal ost, honning, og drue. Denne måde, rejsende får at vide om den lokale livsstil i Midden-Delfland og opleve bæredygtighed, og bliv smarte rejsende, der vil dele andre historier om øko-rejser.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Peaceful Landscape of a lake

 

3. Top langsomme byer i Europa: Cortona, Toscana

I de bølgende bakker i Toscana, byen Cortona er det ultimative eksempel på en langsom by i Europa. Dermed, du kan hvile under den toscanske himmel, eller i vinmarkerne i Chiana-dalen med udsigt over Trasimenosøen. Denne fantastiske natur er bare 2 timer fra Firenze, en af ​​de mest populære italienske byer.

Så, På trods af nærheden geografisk, Cortonas atmosfære er helt anderledes end naboerne. Beskyttet af de store bymure fra romertiden i byens smalle gader kan du lære om fæstningsværker og livet i den etruskiske fortid.

Milano til Rom Tog

Firenze til Rom Tog

Tog fra Venedig til Rom

Napoli til Rom Tog

 

Slow City Lifestyle Inner courtyard

 

4. Enns i Østrig

Østrigs ældste by er gemt væk midt i gamle skove. Bag renæssance- og barokfacader, et tårn, og imponerende vægge, oldtidens Enns er indbegrebet af en langsom by. Godt beskyttet fra den moderne verden understreger, at folk i Enns beskytter historien og magien i deres søvnige by.

Derfor, Hvis du ønsker en afslappende ferie, er Enns en fantastisk destination. desuden, en picnic på en doven eftermiddag ved Donau vil gøre din tur komplet. Byen, der ligger i Øvre Østrig, vil løfte dit humør op til et nyt niveau af guddommelig levevis.

München til Innsbruck Tog

Salzburg til Innsbruck Tog

Oberstdorf til Innsbruck Tog

Graz til Innsbruck Tog

 

 

5. Top langsomme byer i Europa: Biskupiec, Polen

En del af det masuriske sødistrikt, Biskupiec er en dejlig by i Polen, der bevarer det langsomme byliv. Den velbevarede vilde natur omkring søområdet viser, at Biskupiec værdsætter livet, sund og rask, og miljøvenlig, i modsætning til den hektiske livsstil i storbyerne.

desuden, du bør tjekke Zatorze, kulturcentret i Biskupiec. På denne måde kan du lære mere om byens vision, og hvordan den opretholder en langsom livsstil. Desuden, Biskupiec har nogle gode caféer og barer, hvor du kan prøve det lokale køkken.

 

Colorful Buildings Slow City In Poland

 

6. Mendrisio, Schweiz

Beliggende i den sydlige region af Schweiz, Mendrisios rige arv, landbrugsskatte, og naturen placerer det i en af ​​toppen 10 langsomme byer i Europa. Den naturlige pragt af parker og haver, der kan udforskes til fods, eller ved at cykle, er gode eksempler på miljøbevidst fællesskab i byen Mendrisio.

Desuden, Mendrisio er hjemsted for et par verdensarvssteder, ligesom de tre kirker, og seks paladser. Så, hvis du ønsker at tage en pause fra at nippe til vin fra de lokale vinmarker, du kan tage ud for at udforske Church of S. Martino eller mosaikkerne af S. Maria i Borgo.

Interlaken til Zürich Tog

Lucerne til Zürich Tog

Bern til Zürich Tog

Geneve til Zürich Tog

 

Winery In Switzerland

 

7. Abbiategrasso, Italien

Abbiatergrasso er en anden skjult perle i Italien, i den smukke Ticino-dal. Også, medlem af de langsomme byers bevægelse, Abbiatergrasso ligger kun 22 km fra modehovedstaden, Milano. I modsætning til Milano, Abbiatergrasso tilbyder en rolig atmosfære i Ticino-dalens naturreservat.

Ud over fuglesang, rejsende vil nyde at besøge et slot, og kirker. De dejlige villaer ved floderne er endnu en fantastisk idé til en dag ude i Abbiatergrasso. Dette maleriske landskab demonstrerer den langsomme livsstil i Abbiatergrasso, skabe de perfekte rammer for at lave gode lokale fødevarer som den berømte ost Gorgonzola.

Rimini til Verona Tog

Rom til Verona Tog

Firenze til Verona Tog

Venedig til Verona Tog

 

Tiny Peaceful Street in Italy

 

8. Hodmezovasarhely, Ungarn

Endnu et godt eksempel på 10 langsomme byer i Europa er Hodmezovasarhely. Det har en stor ressource af naturligt termisk vand, der løber til det urbane friluftsbad. Dette naturlige vidunder tiltrækker rejsende fra hele landet, og verden – alle ønsker at suge i vandet og dets sindsro. Desuden, Hodmezovasarhely er hjemsted for mange store kirker, museer, parker, og vartegn for dem, der ønsker at lære om historie og kulturarv.

Imidlertid, hvis du ønsker at tilbringe en magisk tid i naturen, så er du heldig, fordi Koros-Maros Nationalpark er tæt på. Du kan nemt nå det til fods, med en picnickurv til en mindeværdig picnic midt i den blomstrende kamille.

Tog fra Wien til Budapest

Tog fra Prag til Budapest

München til Budapest tog

Tog fra Graz til Budapest

 

Chamomile Blooming

 

9. Top langsomme byer i Europa: Creon, Frankrig

Den langsomme by Creon i Frankrig har en idyllisk beliggenhed, mellem Dordogne i nord og Garonne i syd. Den grønne natur og gamle slotte gør Dordogne et af de mest uforglemmelige steder i Europa.

i øvrigt, rejsende vil finde de omkringliggende vinmarker og bakker perfekte til at skåle til La Vie en Rose. Så, med lidt over 4000 beboere og masser af smukke steder at slappe af, Creon er så langsom, som den bliver, og fantastisk til ferier når som helst på året.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Top 10 Slow Cities in Europe

 

10. Ludinghausen, Tyskland

Ludinghausen er en tre-slots by grundlagt i 13th århundrede. Vischering Slot, Kakesbeck slot, og Ludinghausen slot er 3 af de mest fantastiske slotte i Tyskland du bør besøge på en af ​​de store cykelruter i området.

Ud over sin store historie, landsbyen Seppenrade i Ludinghausen har en magisk fredfyldt atmosfære. Rejsende til denne langsomme by vil nyde at vandre i rosenhaven, de grønne områder, og laver gode udendørs aktiviteter.

Offenburg til Freiburg Tog

Stuttgart til Freiburg Tog

Leipzig til Freiburg Tog

Nürnberg til Freiburg Tog

 

Cotswolds England countryside River

 

Her på Gem et tog, vi hjælper gerne med at planlægge en tur til toppen 10 langsomme byer i Europa. Intet kan sammenlignes med at starte en afslappende ferie som en behagelig togrejse til din destination.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "Top 1o langsomme byer i Europa" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fslow-cities-europe%2F– (Rul lidt ned for at se Koden)