Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 11/09/2021)

Omgivet af den smukkeste natur, uberørt af tiden, er 10 af de smukkeste gamle byer at besøge over hele verden. Fra Europa til Kinas spændende gamle byer, denne tur vil være fuld af fortællinger fra middelalderen til vores tid.

Jernbanetransport er den mest miljøvenlige måde at rejse. Denne artikel blev skrevet for at uddanne om togrejser og blev foretaget af Save A Train, De billigste togbilletter i Europa.

 

1. De smukkeste gamle byer at besøge i Europa: Civita Di Bagnoregio, Italien

1200 år gammel, med oprindelse, der dateres tilbage til det sjette århundrede, Civita di Bagnoregio er den ældste mest smuk by i Europa. Du finder dette slot på himlen 110 km fra Rom, hviler på en bjergskråning. Hvis du besøger denne smukke stenby om sommeren, vil du sandsynligvis møde 100 beboere, der vender tilbage for at nyde den episke udsigt over Viterbo-provinsen.

i øvrigt, du finder det mest fascinerende at se, at byen har bevaret sit middelalderlig arkitektur efter 2 verdenskrige, og et antal vulkanske forstyrrelser. Dermed, der gøres en stor indsats for at bevare denne italienske perle, forhindrer det i at dø ud. Så, inden det forsvinder, skal du tage toget til Viterbo, fra Rom Termini på din næste italienske ferie.

Rom til Viterbo med et tog

Siena til Orvieto med tog

Arezzo til Orvieto med et tog

Perugia til Orvieto med et tog

 

Civita Di Bagnoregio, Italien er en af ​​de smukkeste gamle byer i Europa

 

2. Smukkeste gamle byer at besøge over hele verden: Rothenburgs gamle bydel, Tyskland

Når du er i Tyskland, skal du rejse langs den romantiske vej, -en 40 minutter’ køre blandt de mest maleriske landsbyer i Tyskland. Det er også her, du finder en af 10 smukkeste gamle byer at besøge over hele verden, Rothenburg.

Rothenburg ob der Tauber er en magisk middelalderby i Bayern, Tyskland. Dens bindingsværks pastelfarvede huse forbliver uberørt af tiden bag de velbevarede bymure. Den charmerende gamle by fik sit navn takket være sin placering over Tauber-floden, en strategisk placering for celts, allerede i det 1. århundrede e.v.t.. Rothenburgs Plonlein, Markedsplads, hyggelige gyder, og Castle Gardens gør det til en af ​​de mest charmerende gamle byer at besøge i Europa, og i verden.

Berlin til Rothenburg Ob Der Tauber med et tog

Stuttgart til Rothenburg Ob Der Tauber med et tog

München til Rothenburg Ob Der Tauber med et tog

Frankfurt til Rothenburg Ob Der Tauber med et tog

 

De smukkeste gamle byer at besøge over hele verden: Rothenburgs gamle bydel, Tyskland

 

3. Smukkeste gamle by at besøge over hele verden: Fenghuang I Kina

Phoenix Ancient Town, Fenghuang er en af ​​de mest velbevarede gamle byer i Kina. Når du træder ind i den smukke by, et fantastisk syn på broer, templer, og livet på vandet vil afsløre sig for dig, midt i de tunge træer og naturen i det omkringliggende.

Med en historie om 400 flere år, tilhørende Ming- og Qing-dynastierne, Fenghuang, er et af de mest uforglemmelige steder i Kina. En af de mest spændende og fascinerende ting ved denne gamle by i Kina er, at byens beboere, de etniske minoriteter fra Miao og Tujia, bevarer stadig de præ-moderniserede traditioner og livet i de gamle træhuse.

 

Fenghuang i Kina er et unikt gammelt sted

 

4. Nanjing Ancient Town, Kina

Den største gamle bymur i verden, Nanjing, ligger ved floden Yangtze. Nanjing er en af ​​de 4 gamle hovedstæder i Kina. Desuden, Nanjing er en af ​​de smukkeste gamle byer at besøge over hele verden. Dette skyldes den imponerende bymur, der stadig står og omgiver byen, holde det uberørt af tid og historie.

Imidlertid, den mest bemærkelsesværdige udsigt over Nanjing er om natten. Efter mørkets frembrud, hele byen er tændt, og det fantastiske Confucius-tempel er endnu mere imponerende. Desuden, du kunne besøge andre vartegn fra Ming-dynastiet, i det 14. århundrede. For eksempel, Sun Yatsen's Mausoleum.

 

Nanjing Ancient Town China Canal

 

5. Smukkeste gamle bydel at besøge i Europa: Avignon, Frankrig

Den fantastiske gamle bydel i Avignon i Provence blev bygget i det 14. århundrede. Denne fortryllede by var hjemsted for paverne, og du behøver ikke at tilhøre den kristne tro, at beundre paverne’ gotisk palads. Efter at have beundret paladset kunne du tage på et krydstogt i den smukke Rhône-flod, da Avignon hviler på sin venstre bred, eller kig på den berømte Saint-Benezet-bro, fra det 12. århundrede.

Det gamle centrum er godt skjult bag de velbevarede vold og 39 vagttårne. Desuden, hvis du tilfældigvis besøger Avignon i en weekend, du vil nyde Søndag loppemarked, eller om sommeren, så vil du være heldig at deltage i den berømte Avignon-teaterfestival “i” og “af” i juli.

Lyon til Nice med et tog

Paris til Avignon med et tog

Dejligt at Avignon med et tog

Marseilles til Avignon med et tog

 

Avignon, Frankrig Gamle by

 

6. Smukkeste gamle bydel at besøge i Europa: Bruges

Romantisk, charmerende, og med arkitektur fra det 14. århundrede, Brugge er en af ​​de smukkeste gamle byer i Europa. Belgiens mest berømte gamle bydel, Bruges chokoladebutikker, markedsplads, broer, og middelalderens historiske centrum tiltrækker 8 millioner besøgende hvert år.

Derfor, du vil nyde det mere hvis du rejser lavsæsonen, og blande sig med det lokale 120,000 beboere. Så, en lang weekend vil være ideel til at opdage denne dejlige gamle by i Belgien og virkelig beundre den velbevarede eventyrcharme.

Amsterdam til Brugge med et tog

Bruxelles til Brugge med et tog

Antwerpen til Brugge med et tog

Gent til Brugge med tog

 

Belgium's Bruges Ancient buildings

 

7. De smukkeste gamle byer at besøge i Kina: Luoyang, Kina

Longmen Grottos og Shaolin tempel, er kun 2 af de steder, der gør Luoyang antikke by til en af ​​de mest bemærkelsesværdige antikke byer verden over. Du finder centrum af det kinesiske univers Luoyang gamle by, mellem Beijing og Xi'an, med kugletog.

Den gamle by i Luoyang har stået stille, uberørt af historie og tidsforløb, siden 1600 BC. Derfor, du vil blive imponeret over at se den store byport, der omslutter bylivet. Desuden, du går gennem det sted, hvor de første Silk Road-købmænd passerede.

 

https://youtu.be/cEtMZrLiJbga

 

8. Smukkeste gamle bydel at besøge over hele verden: Prag

Gammel by, som kendt af de lokale, Prags gamle bydel, tiltrækker besøgende siden det 9. århundrede. Du vil blive betaget af denne betagende smukke gamle by. Derfor, hvis du får en chance, besøg Prag i det mindste i weekenden. På denne måde opdager du de mange grunde til, at det er en af ​​de smukkeste gamle byer verden over.

Det gamle historiske centrum forbliver centrum, indtil i dag, stedet for alt kulturliv. Du vil se, at alle turister samles døgnet rundt i det astronomiske ur i midten.

Nürnberg til Prag med et tog

München til Prag med et tog

Berlin til Prag med et tog

Wien til Prag med et tog

 

Prag i tjekkisk har en gammel bro og kultur

 

9. Smukkeste gamle bydel at besøge over hele verden: Amsterdam

Amsterdam er en af ​​de mest populære byer I Europa, og en af ​​de mindste. Det betyder, at du kan gå gennem hele byen på to dage. Imidlertid, hvad de fleste turister ikke ved, er at denne smukke hollandske by er en af ​​de gamle byer i verden.

Derfor, på trods af dens størrelse, Amsterdams antikke by har mange specielle steder, du har brug for en uge for at opdage. Byen fra det 13. århundrede har mange skjulte gårde, øer af ro, eller Oude Kerk, den ældste bygning i Amsterdam, i det røde distrikt. For at opsummere, du kunne se meget mere i Amsterdam end på det traditionelle kanalkrydstogt, hvis du sigter mod at opdage dens gemte historier.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Amsterdam Unikke bygningskonstruktion

 

10. Ping Yao gamle by i Kina

Det mest fængslende dette om den antikke by Ping Yao er sammensmeltningen af ​​arkitektoniske stilarter. Når du vandrer rundt i de gamle gader, husene, templer, og bymure vil fortælle historier om 5 århundreder. Dette skyldes, at Ping Yaos gamle by blev bygget i det 14. århundrede.

Hvis du elsker historie og er fascineret af kinesisk kultur, så er en gåtur ned ad byens hovedgade en episk oplevelse. Du rejser med tiden til en æra, hvor Pingyao var Kinas økonomiske centrum, og se, at næsten intet ændrede sig.

Denne gamle perle er let tilgængelig med tog, bare rejse til Pingyao Gucheng Station, og derfra en bustur væk til byens porte.

 

Ping Yao gamle by i Kina

 

Her Gem A Train, Vi hjælper dig gerne med at planlægge en uforglemmelig og udvidet tur til de "10 smukkeste gamle byer at besøge verden over".

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 smukkeste gamle byer at besøge over hele verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fancient-towns-visit-worldwide%2F%3Flang%3Dda </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)