Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 27/05/2022)

De store europæiske lande er oprindelsen af ​​mange sagn og eventyr, fantastiske landskaber, og landsbyer, der bevarer gamle hemmeligheder. Tæt på centrale kosmopolitiske byer eller gemt væk bag kalkstenbjergene, antallet af maleriske og fascinerende landsbyer i Europa er uendeligt. Endnu, der er 10 naturskønne landsbyer i Europa, hvis skønhed og magi erstatter alle andre.

 

1. Se, Schweiz

Den smukkeste landsby i Schweiz, Guarda er en lille landsby, beliggende midt i grønne enge. Over den nederste del af dalen Engadin, eller som de lokale kalder det, Engiadina styrer de episke schweiziske synspunkter. Det er bygget på en solterrasse, 300 meter over dalen, bevogter alle, der kommer og kommer, samt gamle traditioner som jagter vinter væk.

De hvide hjem er prydet med traditionelle malerier og gamle inskriptioner kaldet sgraffiti. rætoromansk, det lokale sprog, har overlevet og tales stadig i dag.

Basel til Chur med tog

Bern til Chur med tog

Turin til Tirano med tog

Bergamo til Tirano med tog

 

Guarda, Switzerland Scenic Village

 

2. Naturskønne landsbyer i Europa: Cochem, Tyskland

Landsbyen, der sover ved bredden af ​​Mosel-floden. Bindingsværkshuse og maleriske hytter langs de smalle baner. Smuk om efteråret, når de grønne enge og træer bærer deres gyldne klæder, tilføjer til charmen og naturskønne omgivelser i smukke Cochem.

Omgivet af vinmarker og bakker, Cochem landsby er postkort-perfekt. Den bedste måde at opleve landsbyen og klikke på alle de smukke landsbyudsigter er på cykel.

Frankfurt til Cochem med Tog

Bonn til Cochem med tog

Köln til Cochem med tog

Stuttgart til Cochem med tog

 

Scenic Villages in Germany Europe

 

3. Dinant, Belgien

Mellem stejle klipper, ved bredden af ​​floden Meuse, ligger den smukke landsby Dinant i regionen Vallonien. Tåget vejr, vinter, eller fjeder, denne lille landsby ser helt fantastisk ud i ethvert vejr og tidspunkt på dagen. Den storslåede udsigt er endnu dejligere fra klippetopadelet.

Kupplen på Collegiale Notre-Dame De Dinant er et fremtrædende træk i baggrunden af ​​de sorte kalkstenbjerge. Farverige huse og både foran, fuldfør den spektakulære udsigt.

Hvis du har ekstra tid, besøg det nærliggende Crevecoeur Castle, Gardens of Annevoie, og Chateau de Veves for flere postkortlignende visninger.

Bruxelles til Dinant med tog

Antwerpen til Dinant med tog

Gent til Dinant med tog

Liège til Dinant med tog

 

Dinant, Belgium Scenic Village

 

4. Naturskønne landsbyer i Europa: Norcia, Italien

Bag forsvarsmure, midt i grønne bakker, i East Umbria, vil du opdage den naturskønne landsby Norcia. Denne lille middelalderlige landsby er malerisk og ser helt fantastisk ud om foråret, når omgivelserne blomstrer i farverige toner.

Kirker, Italienske paladser, føje til den fortryllende udsigt over Norcia. Også, Nera-floden er et andet sted at udforske og nyd en betagende udsigt af den smukke Umbrien-region i Italien. Sørg for at kigge efter de berømte trøfler undervejs, og smag det lokale køkken af ​​spaghetti eller frittata med trøfler. Det er simpelthen guddommeligt!

Milano til Rom med tog

Firenze til Rom med tog

Pisa til Rom med tog

Napoli til Rom med tog

 

Kissing couple in Norcia, Italy

 

5. Glat, Holland

Hvis du rejser til Holland for at knipse de episke tulipanfelter, derefter besøge naturskønne Lisse. Denne søde landsby er bare 45 minutter væk fra Amsterdam.

Lisse er måske en af ​​de mindste landsbyer i Holland, men det er hjem til 7 millioner blomsterløg plantet hvert år i Keukenhof Gardens. Fra slutningen af ​​marts til midten af ​​maj, disse pærer blomstrer i smukke og farverige tulipaner. Dermed, Liss er uden tvivl den smukkeste i foråret, og du er i for nogle uforglemmelige skud og udsigter.

Bremen til Amsterdam med Tog

Hannover til Amsterdam med Tog

Bielefeld til Amsterdam med Tog

Hamburg til Amsterdam med tog

 

 

6. Naturskønne landsbyer i Europa: St. Gilgen, Østrig

Alle kender magiske Hallstatt, men Østrig er hjemsted for mange dejlige landsbyer og byer. En af de mest naturskønne landsbyer i Europa ligger i Østrig. St. Gilgen landsby var engang hjemsted for Mozart-familien, og landsbyen sidder ved bredden af ​​søen Wolfgang.

Du kan udforske landsbyen til fods eller til fods cykel, eller med svævebane. Hvis du ikke har frygt for højder, så vil udsigterne, der åbnes op fra svævebanen, bogstaveligt talt trække vejret væk. Den naturskønne udsigt over landsbyen har bestemt været en inspiration fra wieniske kunstnere.

München til Salzburg med tog

Wien til Salzburg med tog

Graz til Salzburg med Tog

Linz til Salzburg med tog

 

St. Gilgen, Austria Gorgeous Scenic Village in Europe

 

7. St. genier, Frankrig

Hjem til de franske delikatesser Foie Gras og trøfler, den lille landsby St.. Genius er 2 timer fra Bordeaux. Dette garanterer dejlige vinmarker omkring, hvor du kunne nyde et glas god vin, når du beundrer den naturskønne landsby og landskab.

St. Genies landsby har vores 10 naturskønne landsbyer i Europa takket være de stejle tagstenhuse. Desuden, kirken fra det 12. århundrede og slottet fra det 13. århundrede ligger lige i centrum af landsbyen. En snoede vej vil tage over landsbyen og dens sortfarvede stenhuse til de mest imponerende udsigtspunkter og steder.

St. Genies skildrer eventyratmosfæren, som Frankrig er velsignet med. Du kunne nyde udsigten på en togtur over hele Frankrig.

Nantes til Bordeaux med tog

Paris til Bordeaux med Tog

Lyon til Bordeaux med Tog

Marseille til Bordeaux med Tog

 

Scenic Villages in Europe and St. Genies

 

8. Naturskønne landsbyer i Europa: Bibury, England

Stenhytter med stejle bådtag med grønne enge rundt er det, der gør Bibury til en af ​​de mest naturskønne landsbyer i Europa. Sørg for at gå ned ad Arlington Row, den mest charmerende bane og smukke snaps.

Turen fører dig direkte tilbage til livet fra det 17. århundrede i Bibury. Den smukkeste landsby i England sidder ved bredden af ​​floden Coln. Dette var engang det bedste sted at hænge uld fra væverhytterne. Bibury-lande er perfekte til en eftermiddags picnic eller spadseretur tidligt om morgenen, før skarer af turister afbryder deres rolige og søvnige vibes.

Amsterdam til London med tog

Paris til London med tog

Berlin til London med tog

Bruxelles til London med tog

 

Bibury, England houses

 

9. Lindau I Tyskland

Lindau landsby ligger på grænsen til Østrig med Tyskland, i det bayerske Tyskland. Det er en af ​​de smukkeste regioner for en efterårsferie i Europa. Ved bredden af ​​Bodensøen, også kendt som Bodensee, denne landsby er faktisk en halvø, med en bro, der forbinder fastlandet og øen.

Et par af de naturskønne udsigter i landsbyen er Maximilianstrasse street, det 13. århundrede gammelt fyrtårn, og selvfølgelig den gamle bydel, Altstadt.

Lindau er en skjult perle i Tyskland og en landsby, der helt er værd at besøge på din næste tur. Der er Eurocity-tog fra München, Zürich, og Stuttgart.

Berlin til Lindau med tog

München til Lindau med tog

Stuttgart til Lindau med tog

Zürich til Lindau med tog

 

Lindau In Germany Lake view

 

10. Naturskønne landsbyer i Europa: Tjekkiske Krumlov, Tjekkiet

UNESCO World Heritage Site, Landsbyen Cesky Krumlov i Bohemia er en blanding af renæssance, gotisk, og barok arkitektur. Krydset af Vltava-floden, Cesky Krumlov er en af ​​de smukkeste floder i Europa. Billedet af husene på bredden med den smukke natur i baggrunden er bestemt en af ​​de mest vidunderlige udsigter i Europa. Det er grunden til, at Cesky Krumlov er på vores 10 naturskønne landsbyer i Europa liste.

Det anbefales stærkt at klatre op til Cesky Krumlov borg for et uforglemmeligt panorama over Cesky Krumlov, Vltava-floden, og storslået natur omkring Bohemia-regionen.

Nürnberg til Prag med tog

München til Prag med tog

Berlin til Prag med tog

Wien til Prag med tog

 

Scenic Villages in Europe

 

Naturskønne landsbyer i Europa

Et par af de mest maleriske landsbyer i Europa er skjult væk fra masser af turister i de store bjerge. Disse skjulte perler ser måske uden for rækkevidde, men med dagens teknologi, de er tættere end nogensinde. Du kan hver landsby ved offentlig transport, på en kort togrejse over Europa. På kun flere timer kunne du vandre rundt, beundrer og snapper billeder af disse skjulte kulturer og synspunkter.

 

Her på Gem et tog, vi hjælper dig med at finde de billigste togbilletter til nogen af ​​disse naturskønne landsbyer i Europa.

 

 

Gør du vil integrere vores blogindlæg “10 Naturskønne landsbyer i Europa”På dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/scenic-villages-europe/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>– (Rul lidt ned for at se Koden)