Læsetid: 7 minutter
(Senest opdateret: 29/10/2021)

Skjult væk fra skarer af turister, Disse 10 mest farverige steder i verden, er virkelig inspirerende. Kunstnere og forfattere har fundet inspiration i disse farverige destinationer. Så, eventyr bliver til virkelighed, og et besøg på et af disse steder vil helt sikkert også være en livsændrende oplevelse for dig.

 

1. Verdens mest farverige steder: Fem lande, Italien

Grå vinterdag eller blåskiet sommerdag, Cinque Terre er farverig i al slags vejr. De smukke huse har udsigt til det blå hav og skaber det mest farverige billede. i øvrigt, hver landsby, du besøger i Cinque Terre, er mere farverig end den anden, med huse malet i gult, lyserød, rød, og orange toner.

Så, sammen med det blå hav og grønne bakker, Cinque Terre -regionen i Italien er et af de mest farverige steder i verden. Denne farverige rejse begynder faktisk i La Spezia by, en stor havneby og udgangspunkt for Cinque Terre-toget. Rejser rundt i Cinque Terre med tog er bedst, da toget passerer hver af landsbyerne, så du kan gå og vende tilbage til ethvert sted, når du vil i løbet af dagen.

La Spezia til Riomaggiore med et tog

Firenze til Riomaggiore med et tog

Modena til Riomaggiore med et tog

Livorno til Riomaggiore med et tog

 

1 of the Most Colorful Places In The World is Cinque Terre Italy

 

2. Tulipanmarker, Holland

Lyserød, hvid, orange, lilla, Hollands tulipanmarker er magiske i alle regnbuens farver. Det bedste sted at se de fantastiske tulipanmarker er i Keukenhof, og du kan gratis beundre skønheden. De vidunderlige marker er femten minutters gang fra Keukenhof. Imidlertid, virkelig sjælden skønhed fortsætter i yderligere femten minutter til endnu smukkere tulipaner.

Du kan nyde denne farverige udsigt fra april til midten af ​​maj, under tulipanerne’ blomstre. De store tulipanmarker er en kort tur fra Amsterdam, så det bliver vidunderligt dagstur til Holland’ landskabet. Desuden, du kunne leje en cykel som de lokale for at beundre de betagende blomster.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

Colorful Red Tulip Fields, The Netherlands

 

3. Verdens mest farverige steder: Menton Cote D'Azur, Frankrig

På den smukke franske riviera kyster, men væk fra paparazzi i Monte Carlo, Menton er en fantastisk pulserende kystby. Belle Epoque pastelhusene, føje til skønheden i denne drømmende landsby og hypnotisere enhver førstegangsbesøgende.

Du kan komme til Menton fra ethvert punkt i Frankrig eller Italien, da det er meget tæt på den italienske grænse. Cote d'Azur er en smuk region i Frankrig og udgør en fantastisk destination for afslappende destinationer. Så, udover at lave flotte billeder i baggrunden af ​​den farverige by, at tage på krydstogt er fremragende måder at tilbringe en fantastisk ferie i Menton på.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

The Most Colorful Place In The World is Menton Cote D’Azur, France

 

4. Pelourinho, Salvador

Betegnede byen inden for en by, det gamle bymidte Pelourinho i Salvador er et af de mest farverige steder i verden. Det engang sted for slaveauktion er i dag det mest farverige og livlige sted i Salvador. Området kan prale af farverige facader af koloniale bygninger og er hjemsted for kunstnere, musikere, og fantastisk natteliv.

i øvrigt, farverige Pelourinho er et multikulturelt center, hvor du kan lære om brasiliansk og afrikansk arv. Det gode restauranter i Pelo byder på fantastiske retter fra begge køkkener. Så, når du er færdig med at handle souvenirs i de mange håndlavede butikker rundt omkring, du kan smage vidunderlig mad fra afrikanske og brasilianske køkkener.

 

Pelourinho, Salvador

 

5. Verdens mest farverige steder: Wroclaw, Polen

Den største by i det vestlige Polen, Wroclaw er en af ​​Polens skjulte perler. Wroclaw er en charmerende off-the-slagne-sti destination I Europa, og dens farverige arkitektur gør den til en af ​​de smukkeste byer I Europa. Det mest farverige sted på den middelalderlige markedsplads, hvor du kan nyde den livlige atmosfære i en af ​​restauranterne i nærheden.

Så, Sørg for at få fat i dit kamera og gode vandresko til din spadseretur i de farverige gader og gamle bydel. Fra vinter til sommer, den farverige Wroclaw vil byde dig velkommen med en varm velkomst, og polske pierogi fyldt med kartofler, ost, eller frugt.

 

Colorful Wroclaw rooftops In Poland

 

6. Burano ø, Italien

En af de tre berømte øer nær Venedig, Burano er den farverige mellem de tre dejlige italienske øer. EN sejltur væk fra fastlandet, Buranos lystmalede huse er fantastiske feriedestination uden for sæsonen. Mens du kan omgive øen i 2 timer, du ender med at bruge en hel dag, bare at tage billeder.

De charmerende fiskerhuse langs broerne sammen med de mange kanaler bidrager til Buranos skønhed. Dette tilføjer det postkortlignende billede af en af ​​de øverste 5 farverige steder i Europa. Et besøg i Burano er en fantastisk dagstur fra Venedig, fantastisk til blondeindkøb og Aperol -eftermiddagsdrikke med udsigt over den venetianske lagune.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

 

7. Verdens mest farverige steder: Nyhavn, København

Den maleriske havn inspirerede engang en af ​​de største børnebogsforfattere til at skrive prinsessen og ærten. Ja, ingen. 20 Rækkehus var engang hjemsted for danske HC Andersen. Farverige Nyhavn var en livlig central havn, hvor man kunne høre sømænd’ opkald på næsten ethvert sprog.

I dag, det renoverede Nyhavn er stedet, hvor de lokale kommer for at slappe af sidst på dagen. Middag med jazzmusik, ser solnedgangen over bådene og farverige rækkehuse, er en bemærkelsesværdig oplevelse.

 

Colorful Houses by the canal In Copenhagen

 

8. Guatape, Colombia

Med døre, vægge, og hustage er i forskellige farver, Guatape er den mest farverige by i Colombia. Denne farverige by er en ferieby i Colombia, med fantastisk udsigt og bjerge. Derfor, til en fantastisk udsigt af hele byen og dens farver, du kan klatre op til La Piedra del Penon, og i toppen af 740 skridt åbner den forunderlige udsigt over det mest farverige sted i verden for dig.

Imidlertid, de lyseste dele af byen er i Zocalos, de nederste dele af husene. Zocaloerne er håndmalede dekorationer, nogle dyre- eller blomstermalerier, og andre er simpelthen farverige dekorationer. For at konkludere, planlæg mindst et par dage’ tur til Guatape så du kan udforske de lyseste og mest farverige gader i verden.

 

Downhill in Guatape, Colombia

 

9. Verdens mest farverige steder: Colmar, Frankrig

Farverige bindingsværkshuse, blomsterdekorerede kanaler, Colmar er en storslået fransk by, hvor eventyr kommer til live. De smukke kanaler vil føre dig gennem charmerende gyder ind på åbne pladser. Her, fiskere plejede at sidde og tale om dagens eventyr og fortællinger om havet.

Du kan komme til Colmar fra Basel i Schweiz eller enhver større by i Frankrig, med tog. Så, læg et besøg til Colmar i din europæiske ferieplan. En anden god mulighed er kun at tilbringe hele din ferie i Colmar. På den ene eller anden måde, der er mange ting at lave i Colmar undtagen at tage billeder af det mest farverige sted i Frankrig. For eksempel, krydser kanalen, shopping på det overdækkede marked, og smage Alsace-vin.

Paris til Colmar med et tog

Zürich til Colmar med et tog

Stuttgart til Colmar med et tog

Luxembourg til Colmar med et tog

Colorful Colmar In France

 

10. Chefchaouen, Marokko

Gemt væk i en grøn dal, lige 2 timer fra Tanger, er den blåeste og mest værdifulde perle Chefchaouen. Malet i blå og hvid, med farverige dekorationer, Chefchaouen er det lyseste sted i Marokko. Ligner den græske ø Santorini, de maleriske gader og arkitektur fænger den mest seriøse rejsende.

Legender siger, at det unikke farvevalg går tilbage til det 15. århundrede, da det jødiske folk boede i denne lille by. Derfor, den blå farve symboliserer himlen og forbindelsen til gud. Mens jøder ikke længere er beboerne i denne lille by, ikke desto mindre har stedet bevaret sin skønhed gennem årene. I dag, denne lille by tiltrækker tusindvis af turister, så vær forberedt på at møde begejstrede folkemængder rundt om hvert blå hjørne.

 

Blue & White Houses in Chefchaouen, Morocco

 

Vi kl Gem et tog vil med glæde hjælpe dig med at planlægge en tur til 10 mest farverige steder i verden.

 

 

Vil du indlejre vores blogindlæg "10 mest farverige steder i verden" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fda%2Fmost-colorful-places-world%2F – (Rul lidt ned for at se Koden)