Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 12/04/2022)

Uanset om det er et par dage forsøger at finde ud af din cykel gear men stadig nyder de naturskønne cykelstier, eller en episk 180 mil ride fra Canterbury til Rom, vores 5 Bedste Cykling spor at rejse i Europa vil inspirere dig!

 

1. Først på vores liste over 5 Bedste Cykling spor at rejse i Europa er: Passau, Tyskland til Wien

Choose your bike type smart when you go to any of these 5 Best Cycling trails to travel in Europe

Denne ene er ikke for den førnævnte cykel gear spillemand. For de lidt mere erfarne, men ikke helt Tour de France cyklist, det er til dig!

En uges første cykelrute, Vi vil anbefale dig fange toget over tyske grænse til Passau, en smuk by hvor floderne Inn, Donau, og Ils mødes. Lej cykler fra Matthias på Drasch Bike Clinic og pedal ud ad bilfri stier ved siden af ​​Donau.

Esterbauer udgiver en vejledning på engelsk for denne klassiske rute: Kortene er fremragende (Forsøg ikke at ride mens læsning selvom. forsøgt at. Novelle; det endte dårligt) Kortene vil give dig tips til overnatning lister og steder af interesse på vejen, ligesom Melk og den østrigske vin og frugt voksende områder. Fahrrad-klinikken har en ordning med en Hotel i udkanten af ​​Wien, hvor du forlader cyklerne. Tilbring en dag eller så i Wien før fangst toget tilbage til Linz og flyver hjem.

München til Salzburg Tog

München til Passau Tog

Nürnberg til Passau Tog

Salzburg til Passau

 

2. Cykelrute: via Francigena, Italien

5 Best Cycling trails in Europe

For det geografisk udfordrede, dette skal være på din 5 Bedste Cykling spor til rejse i Europa liste. Dette er den længste afmærkede cykelrute i Italien! Via Francigena løber fra Great St. Bernard Pass på grænsen til Schweiz til Peterskirken i Rom.

Når en pilgrimsrute, det er over tusind år gammel. Ruten tager ryttere gennem toscanske landskaber og fortid middelalderbyer som San Gimignano. Ville give dig selv et par ekstra dage bare for foto stopper, lejlighedsvis vinsmagning, og til at nyde din grand indgangen i Rom.

Firenze til Rom Billetter

Geneve til Chur Tog

Milano til Tirano Tog

Bergamo til Tirano Tog

 

 

3. Donau cykelstien

Hvis du vil gøre din rejse en familie affære derefter den Donau cykelstien er din bedste satsning! Det er en af ​​de mest kendte og berejste cykel ruter i Europa. Så det er ikke underligt, det er en af ​​de 5 Bedste Cykling spor at rejse i Europa.

Det følger Donau flod fra dens udspring i Tyskland hele vejen til Sortehavet, men den mest populære strækning af stien er 190 miles (306 km) del mellem den naturskønne tyske landsby Passau og Wien, Østrig. Næsten helt bilfri og forholdsvis flad, denne sti-som crisscrosses grænsen mellem Tyskland og Østrig i det meste af de kørende er perfekt for cyklister i alle aldre og evner.

Berlin til Dresden Tog

Berlin til Potsdam Tog

Frankfurt til Berlin Tog

Berlin til Hamburg Tog

 

4. Holland Junction Netværk

Holland colorful bike parking

jegt er meget svært at nævne blot én cykelsti, der skiller sig ud som den bedst i Holland. Faktisk, vores 5 Bedste Cykling spor at rejse i Europa listen kunne bestå af blot Holland stier! Dette er et land med en så fantastisk cykling infrastruktur at du er i en behandling, hvor du cyklus! Efter krydset netværk af afmærkede ruter, rides langs 32,000 km af cykelstier er joyously fladt med korte afstande mellem bemærkelsesværdige destinationer.

Uanset om du søger for at udforske den fredelige kystlinje og smukke havn landsbyer i Hollands Nordsøkysten, landets farverige pærevoksende marker, eller ruter omkring pulserende hovedstad Amsterdam, du finder cykelstier, der rummer alt, hvad der er stor om aktiv cykling i et behersket tempo.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

5. den Cycle Rute til Paris fra Dieppe (eller London)

The Cycle Route To Paris From Dieppe

Det er måske ikke langdistance for nogle (det var til mig! lol!) men 127 miles fra Dieppe til Paris giver nogle smukke dage med cykling! Den mest berømte cykelrute er Avenue Verte, men den bedste rute er blevet udviklet af Donald Hirsch.

Donalds rute

De tidlige miles af ruten slynge sig gennem små franske landsbyer, over rullende nedture og tidligere marker med hvede og majs. Prøv ikke at gøre vinsmagning for tidligt på turen selv! Vejene er roligt og sikkert selv, og der er bare nok bakker for at holde det interessant, men ikke udmattende. Anders hjemmeside indeholder links til cyklus-venlig bolig.

Som du i nærheden af ​​Paris, i modsætning til Avenue Verte, denne rute tager dig gennem en række kongelige jagt skove for at undgå trafik. Efter 120 miles af landsbyer, felter, og jagt skove, du indtaster Parc St Cloud. Det er et område med skov lige efter Versailles, bilfri, lang og lige, og omkranset af høje træer. Derefter, du se, at vejen åbner ud til en brolagt område, springvand, og noget ud over.

Donalds rute tager dig til venstre, så du aldrig se, hvad der er i slutningen af ​​vejen. Men det er værd at cykle på at undersøge. Du befinder dig på en klippe, med alle Paris strakt ud foran dig. Det vil efterlade dig åndeløs fra visningen, ikke den anstrengelse.

Amsterdam til Paris Tog

London til Paris Tog

Rotterdam til Paris Tog

Bruxelles til Paris Tog

 

Klar til at få din pedal på og vælge en af ​​de 5 Bedste Cykling spor at rejse i Europa? Store! Alle disse steder kan nås med tog med hjælp fra Gem et tog selvfølgelig! Så begynde at planlægge og begynde at cykle!

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “5 Bedste Cykling spor at rejse i Europa” på dit websted? du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-cycling-trails-europe%2F%3Flang%3Dda– (Rul lidt ned for at se Koden).