Læsetid: 5 minutter
(Senest opdateret: 29/10/2021)

Vi er overbevist om, at rejser jernbane er en af ​​de bedste og mest miljøvenlige måder at rejse på. Med henblik herpå, vi har koordineret med næsten to dusin forskellige togoperatører for at bringe dig de bedste og billigste togbilletter over hele Europa. Dette betyder, at vi kan tilbyde dig hundreder af muligheder på tværs af vores togruterekort.

Fra den hurtige Eurostar til fabelagtig sovende tog ruter, Vi bruger al vores tid på at finde de bedste priser, så du ikke behøver at. Med henblik herpå, vi har oprettet en guidevejledningsartikel med togruter, der viser dig nogle af vores mest populære togruter. Disse inkluderer ture fra London til Paris, Firenze til Rom, og overalt i mellem.

Hvis du ikke kan se din station her – bare rolig! Vores partnerskaber giver os mulighed for at finde dig billetter på en række forskellige toglinjer – lokale ruter, internationale forbindelser, og det bedste i højhastighedsrejser er alle inkluderet.

Så find dig selv nogle tur inspiration, og når du er klar, gå videre til vores søgeside for at finde de bedste og billigste togbilletter rundt!

 

European Alps with snow

Vores rutekorteksempler på vores mest populære ruter:

 

1. Tog fra London St Pancras International til Paris

Toget, der kører fra London til Paris, er et af Europas hurtigste. Drevet af Eurostar, Du kan hente dig selv fra Storbritannien til Frankrig på kun to timer og seksten minutter. Det giver dig mere end nok tid til at sove i, tage toget, og nyd en dagstur til den franske hovedstad. Grib en baguette og vandre i Louvre – eller bare nyd al den skønhed, Paris har at byde på.

Afganger fra London St Pancras forekommer regelmæssigt, med tog, der kører næsten hver time. Det samme kan siges om retur fra Paris til London, og ombord finder du alle de bedste bekvemmeligheder, der forventes af en avanceret togrute.

Hvis du holder dig i Paris, du kan også rejse i den modsatte retning, som får dig til at ankomme til London om morgenen, hvis du ønsker det. Du kan tage til SoHo og tage et Broadway-show eller bare nyde en pub-billetpris. På den ene eller anden måde, toget tilbyder ultimativ fleksibilitet i afgangstider.

 

 

Amsterdam til Paris billetter

London til Paris billetter

Rotterdam til Paris billetter

Billetter til Bruxelles til Paris

 

2. Tog fra Firenze til Rom Termini

To af Italiens største byer, Firenze og Rom er hjemsted for hundredvis af turistattraktioner for enhver slags besøgende. Kunst buffs kan vandre Vatikanet for en kig på Sixstinske Kapel. Foodies kan nyde nogle af de friskeste buffalo mozzarella rundt. Uanset hvad du smager, disse to italienske byer er fantastiske steder at tilbringe en uge eller fem.

Endnu bedre, togene, der forbinder Firenze og Rom, er rigelige og billige. Turen tager kun halvanden time, og du har den ekstra bonus på et smukt landskab uden for dine vinduer.

 

Train Route Maps Guide to Rome

 

Milan til Rom billetter

Firenze til Rom billetter

Billetter til Pisa til Rom

Billetter til Napoli til Rom

 

3. Rutekort: Tog fra Rom til Milano

Vi har allerede talt om Rom, men Milan er en anden vidunderlig by i Italien. Så forskellige fra det sydlige Italien som æbler til appelsiner, Milan er en moderne kæmpe. Kendt for sin avancerede mode og high-tech begivenheder, byen er et must-stop under enhver italiensk ferie. Selvom vejret ikke er helt som Middelhavet, du kan stadig nyde den smukke arkitektur og endda et museum eller to på ethvert tidspunkt af året.

Rejsen fra Rom til Milano er længere end Florence. Ingen grund til at frygte, imidlertid, det er stadig en meget håndterbar tre og en halv time. Det giver dig bare mere tid til nyde udsigten!

 

Europe Train Route Maps Guide To Milan

 

Genoa til Milan billetter

Rom til Milan billetter

Bologna til Milan billetter

Firenze til Milan billetter

 

4. Tog fra Hamborg til København

Et must for enhver europæisk ferie, Hamborg, og København er måske ikke de første byer, der dukker op for turisme. Det er en skam, selvom, fordi begge byer er fyldt med historie og farverige kanaler. Hamborg er en stor havneby i det nordlige Tyskland. Du har muligvis tidligere hørt om det på grund af dets forbindelse til ekstraordinær populær mad hamburgere. Sjov kendsgerning – de mennesker, der bor i Hamborg, kaldes også hamburger.

København, på den anden side, er Danmarks hovedstad. Mens du vil besøge i sommer eller risikere hårdt vejr, der er meget at gøre i denne kystby. Fra lysfarvede bygninger til hoftekælderbarer, den danske hovedstad har næsten alt.

Toget mellem de to byer vil tage et stykke tid. Rejser varer op til seks timer, så sørg for at medbringe underholdning. Når det er sagt, togene er moderne og har flere tilgængelige afganger, så du kan læne dig tilbage og slappe af i fred.

 

Train Route Maps Guide to Copenhagen

 

Hamburg til København Tog

Hannover til København Tog

Berlin til København Tog

Frankfurt til Berlin Tog

 

5. Rutekort: Tog fra Zürich til Bern

Hvis du nogensinde har ønsket at rejse i Alperne, finder du ingen bedre baser at udforske end Zürich og Bern. Begge ligger i land Schweiz, disse byer ligger kun en times mellemrum via tog. Selvom du måske ikke har indset det, Bern er Schweiz hovedstad, ikke nogen af ​​dens mere populære byer som Genève eller Zürich. Byen kan prale af en befolkning på over en million mennesker og er fyldt med malerisk skønhed.

Imens, Zürich er berømt for sin bankvirksomhed – selvom du finder dig selv betaget af dens beliggenhed ved søen snarere end dens bygninger. Byen er permanent bosat for over 2,000 år og består af næsten fem hundrede tusinde mennesker.

Togafgange er hyppige og betjenes af moderne tog, selvom du ikke har meget tid til at overveje dette med en så kort rejse. Opret forbindelse til gratis WiFi, gennemse lidt, og så er du færdig – den perfekte måde at rejse på!

 

Zurich Canal

 

Zurich To Bern billetter

Geneva To Bern billetter

Interlaken To Bern billetter

Zürich til Hamborg billetter

Med en række partnere i det meste af Europa, er du nødt til at finde en rute, du kan lide. Uanset om du leder efter lokale muligheder eller planlægger en transkontinental tur for livet, holde fast i Gem et tog for at finde de bedste tilgængelige billetmuligheder til de bedst mulige priser.

 

 

Ønsker du at integrere vores blog-indlæg “Europæisk togvejskortguide” på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst og give os kredit med en link til denne blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-route-maps-guide/?lang=da </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>- (Rul lidt ned for at se Koden)