Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 29/10/2021)

Prepričani smo, da potovanje po železnici je eden najboljših in najbolj okolju prijazni načini potovanja. V ta namen, smo se uskladili s skoraj dvema ducatoma različni prevozniki vlakov da vam prinese najboljše in najcenejše vozovnice za vlak po Evropi. To pomeni, da vam lahko ponudimo na stotine možnosti na našem zemljevidu vlakovnih poti.

Od hitrih Eurostar do čudovit spalni vlak poti, smo porabili ves svoj čas iskanju najboljše cene, tako da ne bi bilo treba. V ta namen, ustvarili smo članek s priročnikom o zemljevidih ​​poti vlakov, ki prikazuje nekaj naših najbolj priljubljenih vlakovnih poti. Sem spadajo potovanja iz Londona v Pariz, Florence v Rim, in povsod vmes.

Če tukaj ne vidite svoje postaje – ne skrbi! Naše partnerstvo nam omogočajo, da bi našli vam vstopnice za vrsto različnih železniških progah – lokalne poti, mednarodne povezave, in najboljše so vključene v hitro potovanje.

Torej si najdi neko potovanje navdih, in ko ste pripravljeni, pojdite na našo stran za iskanje in poiščite najboljše in najcenejše vozovnice za vlak!

 

European Alps with snow

Primeri naših najbolj priljubljenih poti na zemljevidu poti:

 

1. Vlaki iz Londona St. Pancras International v Pariz

Vlak, ki vozi iz Londona do Pariza, je eden najhitrejših v Evropi. Upravlja Eurostar, iz Združenega kraljestva v Francijo se lahko pripeljete v samo dveh urah in šestnajstih minutah. To vam daje več kot dovolj časa za spanje, Pojdi z vlakom, in uživaj a enodnevni izlet v francosko prestolnico. Zgrabite bagueto in se sprehodite po Louvru – ali preprosto uživajte v vseh lepotah, ki jih ponuja Pariz.

Odhodi iz londonskega St. Pancrasa se redno pojavljajo, z vlaki, ki vozijo skoraj vsako uro. Enako lahko rečemo o vrnitvi iz Pariza v London, na krovu boste našli vse vrhunske ugodnosti, ki jih pričakuje vlaka višjega cenovnega razreda.

Če ste prebivajo v Parizu, lahko potujete tudi v nasprotni smeri, zaradi česar boste prišli v London zgodaj zjutraj. Lahko se odpeljete do SoHo-ja in se odpeljete na razstavo Broadway ali preprosto uživate v kakšni vozovnici v pubu. Kakorkoli, vlak nudi izjemno prilagodljivost v času odhoda.

 

 

Vozovnice Amsterdam - Pariz

Karte London - Pariz

Vozovnice Rotterdam za Pariz

Vozovnice Bruselj - Pariz

 

2. Vlaki iz Firence do Rim Termini

Dve najboljši mesti Italije, Firence in Rim domuje na stotine turistične atrakcije za vsakega obiskovalca. Ljubitelji umetnosti lahko pokukajo v Vatikan in pokukajo na Sikstinska kapela. Foodies lahko uživajo v nekaterih najbolj svežih bivolov mocareli naokoli. Ne glede na vaš okus, ta dva italijanska mesta so čudovita mesta preživeti teden ali pet.

Še bolje, vlaki, ki povezujejo Firence in Rim, so številni in poceni. Potovanje traja le uro in pol in dobili ste dodaten bonus čudovitega podeželja zunaj svojih oken.

 

Train Route Maps Guide to Rome

 

Vstopnice za Milano v Rim

Vstopnice za Firence in Rim

Vozovnice Pisa za Rim

Vstopnice za Neapelj - Rim

 

3. Zemljevid poti: Vlaki iz Rima do Milana

O Rimu smo že govorili, vendar je Milan še eno čudovito mesto v Italiji. Jabolka se razlikujejo od juga Italije do pomaranče, Milan je sodoben velikan. Znan po svoji vrhunski modi in dogodkih z visoko tehnologijo, mesto se mora obvezno ustaviti med kakršnimi koli italijanskimi počitnicami. Medtem ko vreme ni tako kot Sredozemlje, še vedno lahko uživate čudovita arhitektura in celo muzej ali dva kadar koli v letu.

Pot od Rima do Milana je daljša kot v Firencah. Ni se treba bati, vendarle, še tri ure in pol so zelo obvladljivi. To ti samo daje več časa uživajo v okolici!

 

Europe Train Route Maps Guide To Milan

 

Vstopnice za Genova za Milano

Vozovnice Rim - Milano

Vstopnice za Bologna za Milano

Karte za Firence za Milano

 

4. Vlaki iz Hamburga do Kopenhagna

Obvezno za vsak evropski dopust, Hamburg, in Kopenhagen morda ni prva mesta, ki vam pridejo na misel zaradi turizma. Škoda, čeprav, saj sta obe mesti polni zgodovine in pisanih kanalov. Hamburg je veliko pristaniško mesto na severu Nemčije. Morda ste že slišali zanjo zaradi povezave z izredno priljubljena hrana hamburgerji. Zanimivost – ljudje, ki živijo v Hamburgu, se imenujejo tudi hamburški.

Kopenhagen, po drugi strani, je glavno mesto Danske. Medtem ko boste želeli obiskati v poleti ali tvega hladno vreme, v tem obmorskem mestu je treba veliko narediti. Od svetlo obarvanih zgradb do barov s kletnimi kleti, danska prestolnica ima skoraj vse.

Vlak med obema mestoma bo trajal kar nekaj časa. Potovanja trajajo šest ur več, zato ne pozabite prinesti zabave. Kot rečeno, vlaki so moderni in imajo na voljo več odhodov, da se lahko v miru usedete in sprostite.

 

Train Route Maps Guide to Copenhagen

 

Hamburg na kopenhagenskih vlakih

Hannover za kopenhagenskih vlakih

Berlin za kopenhagenskih vlakih

Frankfurt na berlinskih vlakih

 

5. Zemljevid poti: Vlaki iz Züricha do Berna

Če ste kdaj želeli potovati po Alpah, ne boste našli boljše podlage za raziskovanje od Züricha in Berna. Obe se nahajata v država Švica, ta mesta so narazen le eno uro preko vlaka. Čeprav tega morda niste spoznali, Bern je glavno mesto Švice, nobenega od bolj priljubljenih mest, kot sta Ženeva ali Zürich. Mesto se ponaša z več kot milijonom prebivalcev in je napolnjeno s slikovitimi lepotami.

Medtem, Zürich je znan po svojem bančništvu – čeprav se boste kmalu znašli po njenem mestu ob jezeru in ne po zgradbah. Mesto je bilo več kot stalno naseljeno 2,000 let in ga sestavlja skoraj petsto tisoč ljudi.

Odhodi vlakov so pogosti in jih vozijo sodobni vlaki, čeprav se s tako kratkim potovanjem ne bi imeli veliko časa za razmišljanje o tem. Povežite se z brezplačnim WiFi, brskaj malo, in potem ste končali – popoln način potovanja!

 

Zurich Canal

 

Vstopnice za Zürich za Bern

Vstopnice za Ženevo do Berna

Vstopnice za Interlaken To Bern

Vstopnice za Zurich za Hamburg

Z več partnerji po večini Evrope, boste morali najti pot, ki vam je všeč. Ne glede na to, ali iščete lokalne možnosti ali načrtujete transkontinentalno potovanje v življenju, držijo se Shrani vlak najti najboljše možnosti vozovnic na voljo po najboljših možnih cenah.

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Vodnik po zemljevidih ​​poti vlakov v Evropi” na vaši strani? Lahko se bo naše fotografije in besedila in nam dati kredit z povezava na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/europe-train-route-route-maps-guide/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)