Čas branja: 5 minut
(Zadnja posodobitev: 02/09/2022)

Okolju prijazna potovanja je v ospredju naših glavah, ko vstopamo v to novo desetletje. Okoljskih aktivistov, kot so Robert Swan in Greta Thunberg, sporočilo, da je svet, ki se je podal s kristalno jasnostjo. Nam zmanjkuje časa, da bi trajno vplivajo na planetu in ohranjanja njene dragocene vire.

Sprememba danes in se začne z nami, odločitve, ki jih sprejemamo, ki spodbujajo odgovorni turizem. Kot smo postali bolj zavedajo svojih vplivov na okolje in trajnostno potovanje pobude, še vedno mislijo o okolju prijazno potovanje preveč širšem smislu. odgovorni potovanje ni več nekaj, kar smo lahko, da sodelujejo v tu in tam. To je nekaj, kar potrebuje, da se zapleteno vtkana v naše vsakdanje življenje, postala druga narava.

Ta pozitivni trend se tako postopno valove skozi svetovne potovalne industrije. Potovalne ustanove uvajajo Moč sončne, sistemi za recikliranje vode, so bili izvedeni za zmanjšanje porabe in plastike postaja obžalovanja uporaba preteklosti. Je globoko globalno gibanje v porastu in tisti, ki, z upanjem in odločnostjo, bo pozitivno odmeva na prihodnje generacije nenasitnih potnikov. Tu so naši top nasvetov o tem, kako Travel Eco Friendly:

 

Pretekla milost potovanja z vlakom

Številni potniki so se odločili, da zmanjšajo svoj ogljični odtis z leti manj ali z izrezovanjem letalom potovanje v celoti, predvsem kot odgovor na švedsko buzzword Leti Shame (sramota let). Nobena skrivnost ni, da je letalski promet zdaj eden najhitreje rastočih dejavnikov podnebnih sprememb. Čeprav bo leteči vedno ključni igralec v tem, kako smo se odločili za potovanje, moramo, da je treba opomniti, da druge oblike, ki potujejo ponudba senzacionalno eko počitnice.

potovanje vlak ima nostalgično preteklemu odloga ambient in je močno okolju prijazno potovanje pobuda. Ponuja a niz prednosti, vključno z več prostora za noge, jedilnico z jedilnico avto, medtem ko uživate v čudovitem razgledu, potujete z otroci je veliko lažje in za tiste, ki želijo, da ostanejo povezani, ni načina med letom. Vlak potovanje je enako jasno, da odgovorno potovanje.

Amsterdam, da Paris vlakih

London, da Paris vlakih

Rotterdam, da Paris vlakih

Bruselj v Pariz vlakih

Train Travel Eco Friendly

 

Bodite Eco Friendly, Pustite Prikaz Footprints

Kjerkoli smo potovanje, moramo pustiti samo odtise. Kot eko potnike, smo to že vedeli,. Vendar, s temi trendi nas potiska storiti več, lahko nadalje sprejmejo ta korak. Najbolj pozitivna stvar videti je, potniki povezuje in izstop destinacijo bolje, kot smo ga našli. Prav nič ne stane, da poberem nekaj kosov smeti, ki jih vidimo na plaži ali v gozdu. Poleg tega, pravilno odlaganje pomeni, da ne pristane v oceanu.

Frankfurt na berlinskih vlakih

Leipzig, da Berlin vlakih

Hannover za Berlin vlakih

Hamburg na berlinskih vlakih

 

 

Jesti in piti Lokalno

Podpiranje domačinov ni samo okolju prijazno potovanje Pobuda pa je tudi prispevek skupnost upliftment. Nakup lokalno pomeni, da je nihče ne za prevoz teh proizvodov. Še več, Lokalna podjetja imajo možnost, da razvijajo. To je zmanjšanje ogljičnega odtisa in zmaga lokalne skupnosti.

Amsterdam Za London Vlaki

Pariz za London vlakih

Berlin za London vlakih

Bruselj v Londonu vlakih

Eat And Drink Local

 

Bodite del Eco Friendly pogovor

Trend postane trend, saj je del globalnega pogovora. Kot eko popotnik zavezala, da bo okolju prijazno potovanje načela, moramo sodelovati in biti del te pripovedi. Naši glasovi imajo moč. Kot smo komunicirati s sopotniki in kot smo potovanje v edinstveno koncev sveta. Moramo ohraniti širjenju sporočila. Vodimo seboj za zgled in kot smo se te potrebne spremembe, da naše življenje in kako smo prispevali k trajnostni turizem, smo navdihuje, da storijo enako.

Milan Benetke vlakih

Padova v Benetke vlakih

Bologna, da Benetke vlakih

Rim Benetke vlakih

Travel Eco Friendly

 

Uporaba javnega transporta Ali Walk

Čeprav se lahko zdi neprivlačen na prvi in ​​raziskovalne potrebe, ki jih je treba narediti v zvezi z varnostjo javni prevoz in destinacije, potniškega prometa je ekološko način, da potujejo po. Uporablja drastično zmanjša količino goriva na potnika v primerjavi z avtomobilom.

Destinacija vabi popotnika, da se potopite v vsem, kar ima za ponudbo. Resnično ni boljšega načina za interakcijo s svojimi ljudmi, izkusite njeno kulturo, in uživajte v okoliškem okolju. Ob javni prevoz počne prav to in je hoja še boljša alternativa.

Bruselj v Amsterdam vlakih

London na Amsterdam vlakih

Berlin za Amsterdam vlakih

Paris na Amsterdam vlakih

Use Public Transportation Or Walk to be eco friendly

 

Pack svetlobe in Ekološko

To je velik napačno prepričanje, da je pakiranje svetlobe zanemarljiv. Pakiranje svetlobe nedvomno je okolju prijazna načelo potovanje smo lahko vsi z lahkoto sprejme in ima velik vpliv. Vžigalnik smo paket, manj strogemu naše vrste prevoza bo tehtanje in to pomeni, da manjša poraba goriva.

Drug način, da igrajo svojo vlogo v trajnostno potovanje je, da imajo pogled na kompleta potovanja. Ekološko prijazno potovanje kit bo sestavljen po možnosti iz bambusa zobne ščetke, šamponske ploščice, in milnice namesto gelov za prhanje. Miniaturni šamponi in balzami ter mešalni stroji za večkratno uporabo. Aluminijaste steklenice za vodo so pomembne in tudi kovinska slama.

Salzburg Dunaj vlakih

München na Dunaju vlakih

Gradec na Dunaj vlakih

Praga na Dunaju vlakih

Pack Light for Eco Friendly Travel

 

prostovoljec

Največji potovanja trendi 2020 kažejo, da je izkustveno potovanje nov način potovanja. Premakni se, to je klasika. To naredi prostor za izkušnje, ki spodbujajo kulturo, dejavnosti, in edinstven vpogled v destinacije.

  1. Izberite dobavitelji so zavezani k trajnostni Potovanja.
  2. Razmislite Destinacija potrebuje turizem.

Bruselj Bruges vlakih

Antwerpen, da Bruges vlakih

Halle dve Bruges Vlaki

Gent do Bruges vlakih

Volunteer in the forest

 

Če nam je mar za okolje in imamo radi umetnost potovanja, bomo ohranjali, zaščititi, in naj naša potovanja pomenijo nekaj za skupno kolektivno dobro planeta in eko turizem. Začnite z rezervacijo potovanja z vlakom z Shrani vlak, danes!

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “Kako Travel Eco Friendly V 2020?” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/travel-eco-friendly/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)