Læsetid: 3 minutter
(Senest opdateret: 18/02/2021)

Et nyt tog linje har lanceret, dækker Aserbajdsjan, Kalkun, og Georgien. Linjen dækker mere end 820 Kilometer og plads fragter udover tog passager. for det første, linjen vil være den første til at forbinde Europa og Kina, mens udenom Rusland. Toget vil operere fra Aserbajdsjans hovedstad Baku og den georgiske hovedstad Tbilisi til byen Kars i Turley. desuden, Det vil reducere rejsetid mellem europæisk jernbaneinfrastruktur og Kina jernbane. Formændene for Aserbajdsjan, Kalkun, og Georgien, samt repræsentanter EU, deltog i åbningen af ​​den nye tog linje.

 

Nærmere oplysninger om tog

for det første, toget linje var oprindeligt planlagt til lancering i 2010 og derefter ind 2012. Imidlertid, på grund af den linje ikke passerer gennem Armenien, både USA og EU ikke bidrage økonomisk, og dette medførte en forsinkelse. Desuden, linjen går gennem lande, der tidligere havde deres grænser lukket til hinanden (går tilbage til det Sovjetunionen).

For det andet, den strækning, der er navngivet ’Eurasiske Bridge’, vil forbinde økonomierne i de lande, den passerer igennem. kinesisk Varerne transporteres fra Kina til Europa på denne linje i så lidt som 12 dage. desuden, det Toget vil transportere 5 million tons gods om året med dette nummer forventes at springe til 17 millioner over tid. Derudover, dette vil gøre havnen i værktøj i Aserbajdsjan den største i det Kaspiske Hav område.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Aserbajdsjan har ikke oplyst de fulde omkostninger ved den linje, men det er kendt, at de lånte Georgien $775 at finansiere den georgiske del af linjen.

 

Kasakhstan

Kasakhstan har nu etableret sig som den nye ’Silkevejen’ med sin øgede fragtaktivitet mellem Europa og Kina. Historisk Kasakhstan tjente som en forbindende tilstand for Europa, Asien, og Indien. Årsagen til, at Kasakhstans fragtaktivitet er kommet igen, er, at den skærer Europas afstand til Asien forbi 10,000 kilometer. desuden, Kasakhstan har brugt over $3 milliarder på sine jernbanestrækninger. Dette omfatter $250 millioner brugt på Khorgos Gateway. Denne gateway gør det muligt for kinesiske tog at overføre deres varer til europæiske tog og undgå behovet for at skifte linje.

 

Kina nu ejer 49% af Khorgos Gateway, der er en del af den nye togforbindelse

 

Citater vedrørende den nye tog linje

for det første, Aserbajdsjans præsident kommenterede på toget

Baku-Tbilisi-Kars jernbanen er den korteste og mest pålidelig forbindelse mellem Asien og Europa

Derudover, EU kommenterede

Åbningen af ​​Baku-Tbilisi-Kars jernbane er et stort skridt i transportnet forbinder EU, Kalkun, Georgien, Aserbajdsjan, og Centralasien ... langs den gamle Silkevejen,

 

Køb togbilletter

Da du er her allerede, hvorfor ikke tage 3 minutter at finde den bedste togbillet til din næste rejse? Hvorend du er planlægger at rejse i Europa vi kan hjælpe dig med at finde billetter. Uanset om du ønsker at se Alperne i Schweiz og Italien eller måske besøge lande som Belgien og Ungarn vi har dig dækket. Bestil dine togbilletter nu. Betal for billetter ved hjælp af alle de kendte betalingsmetoder

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit site, så klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dda – (Rul ned for at se Koden)