Χρόνος διαβασματός: 3 λεπτά
(Τελευταία ενημέρωση στις: 18/02/2021)

Μια νέα γραμμή του τρένου έχει ξεκινήσει, που καλύπτει το Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία, και τη Γεωργία. Η σειρά καλύπτει πάνω 820 Χιλιόμετρα και μπορεί να φιλοξενήσει φορτία εκτός από την επιβατικές αμαξοστοιχίες. Πρώτα, η γραμμή θα είναι ο πρώτος που θα συνδέσει την Ευρώπη και την Κίνα, ενώ παρακάμπτοντας τη Ρωσία. Το τρένο θα λειτουργεί από την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν Μπακού και πρωτεύουσα της Γεωργίας Τιφλίδα στην πόλη Καρς στην Turley. Επί πλέον, Θα μειώσει το διάρκεια του ταξιδιού μεταξύ ευρωπαϊκών σιδηροδρομικών υποδομών και Σιδηροδρομική Κίνα. Οι πρόεδροι του Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία, και τη Γεωργία, καθώς και εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, παρέστη στην έναρξη της νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

 

Λεπτομέρειες του τρένου

Πρώτα, η γραμμή του τρένου είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 2010 και μετά μέσα 2012. Ωστόσο, λόγω η γραμμή δεν διέρχεται από την Αρμενία, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η ΕΕ δεν οικονομικά συμβάλει και αυτό προκάλεσε καθυστέρηση. Επιπλέον, η γραμμή περνά από χώρες που είχαν προηγουμένως σύνορα κλειστά ο ένας στον άλλο (που χρονολογείται από το Σοβιετική Ένωση).

κατα δευτερον, η γραμμή που ονομάζεται η «Ευρασιατική Bridge'', θα συνδέουν τις οικονομίες των χωρών περνά μέσα. κινέζικα Τα εμπορεύματα που μεταφέρονται από την Κίνα προς την Ευρώπη σε αυτή τη γραμμή σε μόλις 12 ημέρες. Επί πλέον, ο τρένο θα μεταφέρει 5 εκατομμύρια τόνους φορτίου ετησίως, με τον αριθμό αυτό αναμένεται να μεταβείτε στο 17 εκατομμύρια πάροδο του χρόνου. Επιπροσθέτως, Αυτό θα καταστήσει το λιμάνι της εργαλείο στο Αζερμπαϊτζάν το μεγαλύτερο στην Κασπία θάλασσα περιοχή.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Αζερμπαϊτζάν δεν έχει αποκαλυφθεί το πλήρες κόστος της γραμμής, ωστόσο είναι γνωστό ότι δάνεισε τη Γεωργία $775 για τη χρηματοδότηση του γεωργιανού τμήματος της γραμμής.

 

Καζακστάν

Καζακστάν έχει πλέον καθιερωθεί ως το νέο «Δρόμου του Μεταξιού’ με την αυξημένη εμπορευματική του δραστηριότητα μεταξύ Ευρώπης και Κίνα. Ιστορικά Καζακστάν υπηρέτησε ως συνδετικό κατάσταση για την Ευρώπη, Ασία, και την Ινδία. Ο λόγος για τον οποίο η εμπορευματική δραστηριότητα του Καζακστάν εμφανίστηκε ξανά είναι ότι μειώνει την απόσταση της Ευρώπης από την Ασία κατά 10,000 χιλιόμετρα. Επί πλέον, Καζακστάν έχει περάσει πάνω από $3 δισεκατομμύρια σε σιδηροδρομικές γραμμές. Αυτό περιλαμβάνει $250 εκατομμύρια που δαπανώνται για την Khorgos Πύλη. Αυτή η πύλη επιτρέπει στα κινέζικα τρένα να μεταφέρουν τα εμπορεύματά τους σε ευρωπαϊκά τρένα, αποφεύγοντας την ανάγκη αλλαγής γραμμών.

 

Κίνα κατέχει πλέον 49% της Khorgos πύλης που είναι μέρος της νέας σιδηροδρομικής γραμμής

 

Αποσπάσματα σχετικά με τη νέα γραμμή του τρένου

Πρώτα, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, σχολίασε στο τρένο

Ο σιδηρόδρομος Μπακού-Τιφλίδα-Καρς είναι η συντομότερη και πιο αξιόπιστη σύνδεση μεταξύ της Ασίας και της Ευρώπης

Επιπροσθέτως, η Ευρωπαϊκή Ένωση σχολίασε

Το άνοιγμα της σιδηροδρομικής Μπακού-Τιφλίδα-Καρς είναι ένα σημαντικό βήμα για την μεταφορικών διασυνδέσεων που συνδέουν την Ευρωπαϊκή Ένωση, Τουρκία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, και την Κεντρική Ασία ... κατά μήκος του αρχαίου Δρόμου του Μεταξιού,

 

Αγοράστε τα εισιτήρια τρένων

Από τη στιγμή που είναι ήδη εδώ, γιατί να μην πάρει 3 λεπτά για να βρει το καλύτερο εισιτήριο τρένου για το επόμενο ταξίδι σας? Οπου και αν είσαι σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε εισιτήρια. Είτε ψάχνετε για να δείτε τις Άλπεις του Ελβετία και Ιταλία ή ίσως επισκέπτονται χώρες όπως η Βέλγιο και Ουγγαρία σας καλύψαμε. Κάντε εισιτήρια τρένων σας τώρα. Πληρώστε για εισιτήρια χρησιμοποιώντας όλες τις πιο γνωστές μεθόδους πληρωμής

 

Θέλετε να ενσωματώσετε ανάρτηση στο ιστολόγιό μας στο site σας, Στη συνέχεια, κάντε κλικ εδώ: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Del – (Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να δείτε τον κώδικα ενσωμάτωσης)

  • Αν θέλετε να είστε ευγενικοί με τους χρήστες σας, μπορείτε να τους καθοδηγήσει απευθείας σε σελίδες αναζήτησης. Σε αυτό το link, θα βρείτε πιο δημοφιλή δρομολόγια τρένων μας – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Μέσα που έχουν συνδέσμους μας για σελίδες προορισμού Αγγλικά, αλλά έχουμε επίσης https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, και μπορείτε να αλλάξετε τις / ru για την / fr / ή de και περισσότερες γλώσσες.