Wacan Maca: 3 menit
(Paling Keri Dianyari On: 18/02/2021)

Baris Sepur anyar wis dibukak, panutup Azerbaijan, Turkey, lan Georgia. line isine liwat 820 Kilometer lan accommodates freights saliyane sepur penumpang. sepisanan, baris bakal dadi pisanan kanggo nyambung Eropah lan China salawasé bypassing Rusia. The train will operate from Azerbaijan’s capital Baku and the Georgian capital Tbilisi to the city of Kars in Turley. Salajengipun, Iku bakal ngurangi wektu lelampahan antarane prasarana rel Eropa lan Sepur China. Ing présidhèn saka Azerbaijan, Turkey, lan Georgia, uga wakil Uni Eropa, dirawuhi bukaan saka baris Sepur anyar.

 

Details of Sepur

sepisanan, ing baris Sepur Originally ngrancang kanggo miwiti ing 2010 banjur mlebu 2012. Nanging, amarga baris ora ngliwati Armenia, loro ing AS lan EU ora musna kontribusi lan iki nyebabake wektu tundha. Saliyane, garis kasebut liwat negara-negara sing sadurunge duwe wates ditutup kanggo saben liyane (gendakan bali menyang Uni Soviet).

sareh, the line which is named the 'Eurasia Bridge', bakal nyambung ekonomi saka negara liwat liwat. Chinese barang sing diangkut saka China kanggo Eropah ing baris iki minangka sethitik minangka 12 dina. Salajengipun, ing sepur ngeterake 5 yuta ton kargo saben taun karo nomer iki samesthine kanggo mlumpat 17 yuta liwat wektu. tambahan, iki bakal nggawe plabuhan alat ing Azerbaijan paling gedhé ing Sea Caspian wilayah.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbaijan wis ora dibeberke biaya kebak baris Nanging kang dikenal padha ngutangi Georgia $775 kanggo finance sisih Georgian baris.

 

Kazakhstan

Kazakhstan saiki wis ditetepake dhewe minangka anyar 'Silk Road’ kanthi tambah akeh kegiatan angkut ing antarane Eropa lan China. Historis Kazakhstan dadi negara nyambungake kanggo Eropah, Asia, lan India. Alesan kegiatan pengiriman Kazakhstan wis bangkit maneh yaiku nyuda jarak Eropa menyang Asia kanthi 10,000 kilometer. Salajengipun, Kazakhstan wis ngginakaken liwat $3 milyar ing jalur rèl sawijining. iki kalebu $250 yuta ngginakaken ing Khorgos Gateway. Gerbang iki ngidini sepur Cina ngirim barang menyang kreta Eropa supaya ora prelu ngganti garis.

 

China saiki ndarbeni 49% saka Khorgos Gateway sing bagean saka link Sepur anyar

 

Quotes regarding the new train line

sepisanan, presiden Azerbaijan kang komentar ing Sepur

The Baku-Tbilisi-Kars nyambungaken punika cedhak lan paling dipercaya link antarane Asia lan Eropah

tambahan, Uni Eropah komentar

Bukaan saka sepur Baku-Tbilisi-Kars punika langkah utama ing interconnections transportasi ngubungaké Uni Eropa, Turkey, Georgia, Azerbaijan, lan Asia Tengah ... sadawane kuna Silk Road,

 

Tuku karcis sepur

Awit sampeyan wis kene, kok ora njupuk 3 menit kanggo barata tiket Sepur kanggo lelampahan sabanjuré? Ngendi wae planning kanggo lelungan ing Eropah kita bisa mbantu nggoleki karcis. Apa sampeyan are looking kanggo ndeleng Alpen saka Swiss lan Italia or perhaps visit countries like Belgium lan Hungary kita wis tak sampeyan dijamin. Buku karcis sepur Panjenengan saiki. Mbayar karcis nggunakake kabeh cara pembayaran paling dikenal

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Djw - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)