Wacan Maca: 3 menit Baris Sepur anyar wis dibukak, panutup Azerbaijan, Turkey, lan Georgia. line isine liwat 820 Kilometer lan accommodates freights saliyane sepur penumpang. sepisanan, baris bakal dadi pisanan kanggo nyambung Eropah lan China salawasé bypassing Rusia. Sepur bakal diwiwiti saka…