Vrijeme za čitanje: 3 minuta
(Ažurirano: 18/02/2021)

Novi vlak linija je pokrenula, pokriva Azerbajdžan, purica, i Gruzija. Linija obuhvaća više 820 Kilometara i broji vozarine pored putničkih vlakova. Prvo, linija će biti prvi koji će povezati Europu i Kinu, dok zaobilazeći Rusiju. Vlak će raditi iz Azerbajdžana kapitala Baku i gruzijskog glavnog grada Tbilisi u grad Kars u Turley. Nadalje, To će smanjiti vrijeme putovanja između europske željezničke infrastrukture i Kineska željeznica. Predsjednici Azerbajdžana, purica, i Gruzija, kao i predstavnici Europske unije, prisustvovao otvaranju nove željezničke linije.

 

Podaci o vlaku

Prvo, vlak linija je izvorno planiran za lansiranje u 2010 a zatim u 2012. Međutim, zbog linija ne prolazi kroz Armeniju, i SAD i EU nisu financijski doprinos, a to je izazvalo kašnjenje. U Dodatku, linija prolazi kroz zemlje koje su ranije imale svoje granice zatvoreni međusobno (datira iz Sovjetski Savez).

Drugo, linija koja je nazvana „Euroazijske Most', će povezati gospodarstva zemalja prolazi kroz. kineski roba se prevozi iz Kine u Europu na ovoj liniji u samo 12 dana. Nadalje, the Vlak će prijevoz 5 milijuna tona tereta godišnje s ovim brojem se očekuje za skok 17 milijuna tijekom vremena. Dodatno, to će učiniti luku alat u Azerbejdžanu najveći u Kaspijsko more regija.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbajdžan nije otkrila punu cijenu liniji, međutim poznato je da su posudili Gruziju $775 za financiranje gruzijski dio linije.

 

Kazahstan

Kazahstan sada etablirala kao novi „Put svile’ s povećanom teretnom aktivnošću između Europe i Kina. Povijesno Kazahstan je služio kao povezuje države za Europu, Azija, i Indija. Razlog zbog kojeg se kazahstanska teretna djelatnost ponovno obnavlja jest taj što smanjuje udaljenost Europe do Azije za 10,000 kilometara. Nadalje, Kazahstan je proveo više $3 milijarde na svojim prugama. Ovo uključuje $250 milijuna potrošeno na Khorgos Gateway. Ovaj ulaz omogućuje kineskim vlakovima da prebacuju svoju robu u europske vlakove izbjegavajući potrebu za promjenom linija.

 

Kina sada posjeduje 49% od Khorgos Gateway koji je dio nove željezničke veze

 

Citati koji se odnose na nove željezničke linije

Prvo, Predsjednik Azerbejdžana komentirao na vlak

Baku-Tbilisi-Kars pruga je najkraći i najpouzdaniji veza između Azije i Europe

Dodatno, Europska unija komentirao

Otvaranje Baku-Tbilisi-Kars pruge je veliki korak u prometnim međusobnih povezivanja u Europsku uniju, purica, Gruzija, Azerbejdžan, i središnje Azije ... uz drevne svile,

 

Kupite karte za vlak

Budući da ste već ovdje, zašto ne uzeti 3 minuta kako bi pronašli najbolje voznu kartu za sljedeći put? Gdjegod da si Planirate putovati u Europi možemo vam pomoći naći ulaznice. Bilo da ste u potrazi za vidjeti Alpama Švicarska i Italija ili možda posjetiti zemlje poput Belgija i Mađarska pokrivamo vas. Rezervirajte svoj vlak ulaznice sada. Plaćaju kartu koristeći sve najpoznatije metode plaćanja

 

Želite li položiti ovaj post bloga na vašim stranicama, zatim kliknite ovdje: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dhr – (Pomaknite se dolje da vidite Embed Code)