Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 18/02/2021)

Uusi juna linja on käynnistänyt, kattavat Azerbaidžan, Turkki, ja Georgia. Rivi kattaa yli 820 Kilometrin ja mahtuu rahteja lisäksi matkustajajunissa. Ensinnäkin, linja on ensimmäinen yhdistää Euroopan ja Kiinan samalla ohittaen Venäjä. Juna liikennöi Azerbaidžanin pääkaupungista Bakusta ja Georgian pääkaupungista Tbilisistä Tursin Karsin kaupunkiin.. Lisäksi, Se vähentää matka-aika - rautatieinfrastruktuurin ja Kiina rautatie. Presidentit Azerbaidžanin, Turkki, ja Georgia, sekä Euroopan unionin edustajat, osallistui avattu uusi juna linja.

 

Tiedot Junan

Ensinnäkin, juna linja oli alun perin tarkoitus käynnistää vuonna 2010 ja sitten sisään 2012. kuitenkin, koska linja, joka ei kulje Armenia, Sekä Yhdysvaltojen että EU ei taloudellisesti tuettava ja tämä aiheutti viiveen. Lisäksi, linja kulkee maiden kautta, joilla aiemmin oli oma rajoja suljettu toisiaan (vuodelta Neuvostoliitto).

toiseksi, linja, joka on nimetty ’Euraasian Bridge', kytkevät maiden talouksien se kulkee. Kiinalainen tavarat kuljetetaan Kiinasta Eurooppaan tätä linjaa niin vähän kuin 12 päivää. Lisäksi, sen juna kuljettaa 5 miljoonaa tonnia rahtia vuodessa tämän määrän arvioidaan siirtyä 17 miljoonaa ajan. Lisäksi, tämä tekee satamaan työkalu Azerbaidžanissa suurin koko Kaspianmeri alue.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbaidžan ei ole julkistanut kokonaiskustannuksia linjan kuitenkin tiedetään, että lainaksi Georgia $775 rahoittaa Georgian osa radasta.

 

Kazakstan

Kazakstan on nyt vakiinnuttanut asemansa uuden ’silkkitien’ - lisääntynyt rahtiliikenne Euroopan ja Venäjän välillä Kiina. Historiallisesti Kazakstan oli siteenä valtion Euroopalle, Aasia, ja Intiassa. Syynä Kazakstanin rahtiliikenteen aktivoitumiseen on, että se lyhentää Euroopan etäisyyttä Aasiaan 10,000 kilometriä. Lisäksi, Kazakstan on käyttänyt yli $3 miljardia sen rautateillä. Tämä sisältää $250 miljoonaa vietetty Khorgosin portti. Tämän yhdyskäytävän avulla kiinalaiset junat voivat siirtää tavaransa eurooppalaisiin juniin välttäen tarvetta vaihtaa linjaa.

 

Kiina omistaa 49% on Khorgos Gateway, joka on osa uutta rautatieyhteyden

 

Lainaukset uudesta junalinjasta

Ensinnäkin, Azerbaidzhanin presidentti kommentoi junassa

Baku-Tbilisi-Kars rautatien on lyhin ja luotettavin yhteys Aasian ja Euroopan välillä

Lisäksi, Euroopan unioni kommentoi

Avaaminen Baku-Tbilisi-Kars-rautatien on merkittävä askel liikenneyhteyksiin yhdistää Euroopan unionia, Turkki, Georgia, azerbaijan, ja Keski-Aasia ... pitkin antiikin Silk Road,

 

Ostaa junalippuja

Koska olet jo täällä, miksi ei 3 minuuttia löytää parhaan junalippu seuraavalle matkalle? Missä olet aikoo matkustaa Eurooppaan Voimme auttaa sinua löytämään lippuja. Etsitpä nähdä Alpeilla Sveitsi ja Italia tai ehkä käydä maissa, kuten Belgia ja Unkari olemme turvassa. Varaa junalippuja nyt. Maksa liput kaikin tunnetuin maksutavat

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)