Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 21/02/2021)

Sveitsin junat ovat parhaita Euroopassa mukaan Boston Consulting Group. Ensinnäkin, Sveitsin saavutti korkeat arvosanat huolimatta pudottamalla laatua. Sveitsin saavutti 7.2 Yleisarviointi ulos 10. kun taas Tanskassa, Suomi, ja Saksassa kaikki saavuttaneet 6+ luokitus. Joukossa luokitukset, on erityisen tärkeää mainita, että Bulgaria saavutti matalan luokituksen 1.9. Sveitsi saavutti korkean arvosanan, koska se sai täydet pisteet on intensiteetti käyttö.

 

Sveitsin Junat
Upeita maisemia kyytiin Sveitsin junat.

Yksityiskohtia raportin

Korkean luokituksen saavuttamisen lisäksi, Sveitsiläisten junien katsotaan myös olevan hyvää vastinetta rahalle. Indeksi luokitukset ovat seuraavat;

porras 1

Sveitsi (7.2)

Tanska (6.8)

Suomi (6.6)

Saksa ja Itävalta (6.1)

Ruotsi ja Ranska (6.0)

————————————————————————-

Interlaken Zürich Junat

Luzernin Zürich Junat

Bern Zürich Junat

Geneve Zurich Junat

 

porras 2

Iso-Britannia ja Alankomaat (5.3)

Espanja (5.0)

Belgia (4.6)

Italia (4.5)

————————————————————————-

Lyon Geneve Junat

Zurich Geneve Junat

Paris Geneve Junat

Lugano Geneveen Junat

 

porras 3

Romanian ja Bulgarian (1.9)

————————————————————————-

München Basel Junat

Zurich Basel Junat

Bern Basel Junat

Geneve Basel Junat

 

Mikä tekee Sveitsin junat paras Euroopassa?

Ensinnäkin, on olemassa useita tekijöitä, jotka tekevät Sveitsin junamatka Euroopan paras. Ei vain Sveitsin junat tarjoavat parhaan luotettavuuden ja täsmällisyyden Euroopassa vaan niiden katsotaan olevan erittäin turvallinen laadukkaalla palvelulla. Sveitsiläiset ovat yleisimpiä junamatkailijoita Euroopassa yli 10,000 junat päivittäin 3000 km rautatieverkko. Sveitsin rataverkko on korkein kapasiteetin käyttöaste Euroopassa.

Basel Interlaken Junat

Bern Interlaken Junat

Luzernin Interlaken Junat

Zurich Interlaken Junat

 

https://www.youtube.com/watch?v = D2wPhSjx09I

 

Pieni on parempi

On syy, miksi sveitsiläinen junat on sijalla 1 siitä asti kun 2012. Maat, joissa pienet rautatieverkkoja (alla 6,000 km) kaikki nähneet niiden luokituksia paranevan tänä aikana. Tähän sisältyy Sveitsi, Tanska, Suomi, Norja, Alankomaat, ja Luxemburg. Nämä maat tarjoavat korkeamman täsmällisyys, suurten nopeuksien rautatieliikenteen osuus ja tarjota alhaisemmat kilometrikustannukset palveluksestaan. Yhtä tärkeä, Näiden maiden junissa on vähemmän onnettomuuksia ja kuolemantapauksia, mikä parantaa niiden yleistä turvallisuutta pisteet.

Zurich St Moritz Junat

Zermatt St Moritz Junat

Lyon St Moritz Junat

Basel St Moritz Junat

 

Parhaat vierailukohteet Sveitsissä sveitsiläisillä junilla

On olemassa monia kauniita kohteita vierailla Sveitsissä pienestä koostaan ​​huolimatta. Alpit ja jäätiköt ovat tärkein nähtävyys, mutta matkailijat nauttivat myös muinaisista linnat, asia selvä turkoosi järvet, ja bukolinen maaseutu. Mihin aikaan vuodesta voi nauttia vaellus, luistelu, festivaaleja ja karnevaaleja Sveitsissä. Lisäksi, Sveitsissä on erittäin alhainen rikollisuus, mikä tekee siitä turvallisemman paikan matkailijoille. Sveitsin pakollisiin nähtävyyksiin kuuluu Matterhorn, Zermatt, joka on maailman eniten valokuvattu vuori. Yhtä, Chillonin linna, Montreux on must see turisteille. Tämä ikivanha veden linnoitus, joka koostuu 25 rakennukset ja kolme pihat on yksi suosituimmista historiallisia rakennuksia maailmassa.

 

Varaa sveitsiläinen junan tallentaminen Train

Tiivistettynä, on niin monia syitä matkustaa Sveitsin junassa. Rautatieasemat Sveitsissä ovat luultavasti kaunis rautatieasemia Euroopassa. Jos etsit romanttista lomaa tai henkeäsalpaava sillat, Sveitsi on paikka mennä. ota 3 minuuttia nyt varata lippuja sveitsiläinen juna meidän helppo käyttää juna-sivusto. Lippuja voi ostaa käyttää luottokorttia, ja monia vaihtoehtoisia maksut.

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)