Реадинг Тиме: 3 минута
(Последње ажурирано: 18/02/2021)

Нови воз линија је покренута, покрива Азербејџан, Турска, и Грузија. Линија покрива преко 820 Километрима и прилагођава терета поред путнички возови. Прво, линија ће бити први који ће повезати Европу и Кину док заобилазећи Русију. Воз ће саобраћати од азербејџанске престонице Бакуа и грузијске престонице Тбилисија до града Карса у Турлију. у наставку, То ће смањити време путовања између европске железничке инфраструктуре и Кина железница. Председници Азербејџана, Турска, и Грузија, као и представници Европске уније, присуствовао отварању новог воза линије.

 

Детаљи воза

Прво, воз линија је првобитно планирано да се покрене у 2010 а затим у 2012. Међутим, због линија не пролази кроз Јерменију, и САД и ЕУ нису финансијски допринос и то је изазвало одуговлачење. Додатно, линија пролази кроз земље које су раније имале своје границе затворено једни другима (датира до Совјетски Савез).

друго, линија која је названа 'Евроазијски мост', ће повезати економије земаља пролази кроз. кинески роба се транспортује из Кине у Европу на овој линији у што мање 12 дани. у наставку, у воз ће превозити 5 милиона тона терета годишње са овим бројем очекује да скочи на 17 милиона током времена. додатно, ово ће луку инструмент у Азербејџану највећи у Каспијско море регија.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Азербејџан је није откривен пуну цену линије али се зна да су позајмио Георгиа $775 за финансирање грузијски део линије.

 

Казахстан

Казахстан је сада наметнуо као нови "Пута свиле’ са повећаном теретном активношћу између Европе и Кина. Историјски Казахстан служио као повезује државе за Европу, Азија, и Индија. Разлог због којег се теретна активност у Казахстану поново обнавља је тај што смањује удаљеност Европе до Азије 10,000 километара. у наставку, Казахстан је провео више $3 милијарди долара на својим пругама. Ово укључује $250 милиона потрошен на Хоргос Гатеваи. Овај улаз омогућава кинеским возовима да пребацују своју робу у европске возове избегавајући потребу за променом линија.

 

Кина сада има 49% од Хоргос Гатеваи који је део новог воза линк

 

Цитати о новој железничкој линији

Прво, Азербејџана председник се осврнуо и на возу

Баку-Тбилиси-Карс пруга је најкраћа и најпоузданији веза између Азије и Европе

додатно, Европска унија је коментарисао

Отварање Баку-Тбилиси-Карс пруге је велики корак у транспортним интерконекција повезује Европску унију, Турска, Грузија, Азербејџан, и Централне Азије ... дуж древне свиле,

 

Буи траин тицкетс

Пошто сте већ овде, зашто не узети 3 минута да пронађете најбољу карту воз за следећу путовање? Где год да си ти планирају да путују у Европу можемо помоћи да пронађете карте. Било да тражите да видите Алпи Швајцарска и Италија или можда посетити земље попут Белгија и Мађарска имамо ли покривен. Резервишите своје возних карата Сада. Платити за улазнице користећи све највише познатих метода плаћања

 

Да ли желите да уградите нашу блогу на свом сајту, кликните овде: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dsr - (Померите се надоле да бисте видели Ембед Цоде)

  • Ако желите да будете добри према својим корисницима, можете их водити директно у нашим страницама претраге. На овом линку, наћи ћете наше најпопуларније воз путеве – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Унутра имамо линкове за енглески одредишне странице, али такође имамо https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, и можете променити / ру на / фр / или де и више језика.