Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 18/02/2021)

Egy új vasúti vonal indított, amely Azerbajdzsán, pulyka, és Grúzia. A vonal takarja 820 Kilométer és befogadja Szállítási mellett személyszállító vonatok. Először, A vonal lesz az első, hogy csatlakozzon az Európa és Kína, miközben elkerüli Oroszországot. A vonat fog működni Azerbajdzsán fővárosa Baku és a grúz főváros Tbiliszi városába Kars Turley. Továbbá, Ez csökkenteni fogja a utazási idő - az európai vasúti infrastruktúra és Kínai vasút. Az elnökök Azerbajdzsán, pulyka, és Grúzia, valamint az európai uniós képviselők, részt vett a megnyitó az új vasútvonal.

 

Részletek a vonat

Először, A vasútvonal eredetileg tervezett indítani 2010 majd be 2012. azonban, vonal miatt nem halad át Örményország, az Egyesült Államok és az EU nem anyagilag hozzájárulni, és ez késleltette. Továbbá, a vonal azokon az országokon megy keresztül, amelyeknek korábban megvolt a határok zárva egymással (nyúlik vissza, a szovjet Únió).

Másodszor, a vonal, amely elemzi a „Eurázsiai Bridge', csatlakozni fog a harmadik országok gazdasága áthalad. kínai áruk szállítása Kínából Európába ezen a vonalon, mindössze 12 napok. Továbbá, az vonat közlekedés 5 millió tonna rakomány évente ez a szám várhatóan ugrik 17 millió idővel. Továbbá, ez lehetővé teszi majd a kikötő szerszám Azerbajdzsán a legnagyobb a Kaszpi-tenger vidék.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbajdzsán nem hozták nyilvánosságra a teljes költségét a vonal azonban köztudott, hogy kölcsönadott Georgia $775 finanszírozására a grúz része a vonal.

 

Kazahsztán

Kazahsztán már ki magát az új „Selyemút’ megnövekedett teherfuvarozási aktivitásával Európa és Horvátország között Kína. Történelmileg Kazahsztán szolgált összekötő állami Európa, Ázsia, és India. Kazahsztán teherfuvarozási tevékenységének újjáéledése az oka, hogy ezáltal Európa és Ázsia közötti távolságot csökkentette 10,000 kilométerre. Továbbá, Kazahsztán költött több mint $3 milliárd a vasútvonalakon. Ebbe beletartozik $250 millió költött a Khorgos átjáró. Ez az átjáró lehetővé teszi a kínai vonatok számára, hogy az árukat európai vonatokra szállítsák, elkerülve a vonalváltást.

 

Kína birtokolja most 49% A Khorgos Gateway, amely része az új vasúti összeköttetés

 

Idézetek kapcsolatos új vasútvonal

Először, Azerbajdzsán elnöke kommentálta a vonaton

A Baku-Tbiliszi-Kars vasút a legrövidebb és legmegbízhatóbb kapcsolat Ázsia és Európa között

Továbbá, Az Európai Unió megjegyzést

A megnyitó a Baku-Tbiliszi-Kars közötti vasúti közlekedés egyik legfontosabb lépés a közlekedési kapcsolatok az Európai Uniót, pulyka, Grúzia, Azerbajdzsán, és Közép-Ázsia ... mentén az ősi Selyemút,

 

Vásárlás vonatjegy

Mivel már itt van, miért nem veszi 3 percet, hogy megtalálják a legjobb vonatjegy a következő útra? Bárhol tervez utazást Európában mi segítünk megtalálni jegyek. Akár keres, hogy a Alpokban Svájc és Olaszország vagy talán látogasson országokban, mint Belgium és Magyarország azt is meg tudjuk lefedett. Foglalja le vonatjegyet Most. Fizessen jegyek segítségével az összes legismertebb fizetési módok

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzést a webhelyen, akkor kattints ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dhu – (Lapozzunk lefelé, hogy az embed kódot)