Olvasási idő: 5 percek
(Utoljára frissítve: 22/01/2021)

Hagyományos és modern, derűs és mozgalmas, Kína az egyik legérdekesebb ország, amelyet felfedezhet, főleg vonattal. A kínai utazás megtervezése meglehetősen elsöprő lehet, tehát összegyűltünk 10 tippek arra, hogyan lehet vonattal Kínába utazni.

A csomagolástól a vonatjegy foglalásáig, ezek 10 tippek Kínába vonattal történő utazáshoz, rendezni fog minden zavart, és biztosítja a legepikusabb kalandot.

 

1. Tipp, hogyan lehet Kínába utazni vonattal: Végezze el a kutatását

Kínában, meg fogja találni 2 típusú vonatok: Nagysebességű és hagyományos vonatok. Fontos, hogy előre elvégezze a kutatását, hogy megértsük, mi működik a legjobban az Ön számára utazási költségvetés, utazás típusa, tartam, és kényelmi szintet. Különösen fontos, ha az vagy gyerekekkel utazni.

Kínai vonatok - a G gyorsszámú vonatok, D, vagy C, legnagyobb sebességével fut 350 km / h. felszerelt üzleti / VIP vagy első osztályú ülésekkel.

A hagyományos vonatok L, K a népszerűek, és kemény üléseket kínálnak, kemény vagy puha talpfák, és deluxe puha alvó. Utazás itt: 160 km h olcsóbbak.

 

2. Tipp, hogyan lehet Kínába utazni vonattal: Foglalja le a megfelelő vonat órát

A kínai vonatoknak négy osztálya van: Kemény ülés, puha ülés, kemény alvó, puha alvó.

Kemény ülés: Ez a legolcsóbb vonatosztály, és általában vannak 5 ülések soronként. Így, ha költségvetéssel utazik, ez a legnépszerűbb lehetőség, de vegye fontolóra, hogy a kínaiak körében ez is a leggyakoribb lehetőség. Ebből adódóan, nagyon zajos és zsúfolt lehet vonatút.

Lágy alvás: egy kicsit puhább és magasabb vonatjegy árral rendelkezik, de kényelmesebb.

Kemény alvó: 6 ágyak, és nincs ajtó a magánszférának vagy a más rekeszektől való elszigetelésnek.

Lágy alvás: a legjobb vonatosztály a kínai vonatokon, és nagyon ajánlott azoknak a távolsági vonatutaknak. Ez a legdrágább lehetőség, de egy elszigetelt kabinban leszel, nak,-nek 4 alszik, és személyes konnektorokkal. Ha utazó pár vagy, akkor a deluxe tökéletes lesz az Ön számára.

 

Tipp, hogyan lehet Kínába utazni vonattal: Foglalja le a megfelelő vonat órát

 

3. Érkezés a vasútállomásra előre

Kína legforgalmasabb vasútállomásai a legnagyobbak, kaotikus, és magában foglalja a poggyászröntgen eljárásokat. Ebből adódóan, legalább meg kellene érkeznie 40 perccel a vonat indulási ideje előtt. Ily módon, elég időd lesz az útlevél-ellenőrzésre, biztonsági ellenőrzés, és megtalálja a vonat peronját.

 

How does China's train station looks like

 

4. Csomagoljon harapnivalókat és italokat

A fedélzeten található ételek és italok sokkal drágábbak lehetnek, mint amikor a városban vásárol. Így, jobb, ha előre felkészülsz, és előre vásároljon ételeket és italokat, és ne vásároljon túlárazott snackeket a vonaton lévő ételkocsikból. Friss gyümölcs, szendvicsek, és még a KFC is remek harapnivaló a kínai vonatozáshoz nagysebességű vonatok.

 

Csomagoljon harapnivalókat és italokat, ha vonattal utazik Kínában

 

5. Tipp, hogyan lehet Kínába utazni vonattal: Jól csomagolja be a piperetáskáját

A nagysebességű és golyós vonatok létesítményei Kínában meglehetősen korszerűek. Valószínűleg minden vonaton talál zömök és modern fürdőszobákat. azonban, inkább csomagold be a saját WC-papírodat, mivel ezeken a gyorsvonatokon általában szupergyorsan elfogy. Továbbá, nem minden vonaton van zuhanykabin, ezért minden esetben csomagoljon nedves törlőkendőt, hogy friss maradjon, és természetesen utazási sampon palack és szappan.

 

Hogyan csomagolja jól a piperetáskáját Kínába utazáshoz vonattal:

 

6. Viseljen Rétegeket

A rétegek viselése mindig nagyszerű ötlet a vonat utazáshoz, mivel nem tudja mérsékelni az AC-t a vonatokon. Is, ha megosztja kabinját, nem lesz kijelölt változó hely, és a rétegek viselése azt jelenti, hogy felkészült a szabadidőre, elaludni valamin alvó vonatok, és bármely utas, férfi vagy nő, megosztva veled a vonat kabinját.

 

 

7. Pack Fény

A Kínában utazó vonatrétegek viselése a fénycsomagolás másik fontos tippjéhez vezet. A kínai vonatok poggyászszükséglete legfeljebb 20 kg utasonként. Bár a fedélzeti ellenőrzések ritkán történnek, a kínai vonatok csomagtartalma meglehetősen korlátozott, úgyhogy inkább csomagolj könnyűre, és poggyászát tartsa közel magához, vagy ha a hely engedi, a vonat kabinjában, vonatfolyosók tárolása helyett.

Ha a Kínai ünnepek, akkor készüljön fel a zsúfolt vonatokra. Ebből adódóan, azt akarja, hogy a hátizsákja legyen zárva és látható legyen az összes poggyász között.

 

Pack Light a kínai vonatúton

 

8. Vásároljon vonatjegyet online

A vonatjegyet a vasútállomáson lehet megvásárolni, az utazási irodáktól, és a szállodáján keresztül.

A legjobb árakat akkor kapja meg, amikor Kínában vásárolja meg a vonatjegyét, online. A Save A Train örömmel segít megtalálni az ideális jegyet a kínai vonatútra, a legjobb áron. Ráadásul, könnyebben foglalhatja le vonatjegyét angolul beszélő platformon, mint a kínai képviselőkkel a vasútállomáson, szálloda, vagy utazási iroda.

 

Buy China Train Tickets Online and don't wait in line

 

9. Hozz magaddal füldugót

Kivéve, ha első osztályú utazást tervez, mindenképpen hozzon magával füldugót. Kínában a nagysebességű vonatok rendkívül népszerűek a helyiek körében, és a hagyományos vonatok nagyon elfoglaltak lehetnek. Így, ha hosszú utad van Kínán, csomagoljon füldugót a biztonságos és megbízható utazáshoz.

 

A füldugók elengedhetetlenek a vonatút során

 

10. Tipp, hogyan lehet Kínába utazni vonattal: Foglalja le előre vonatjegyeit

A nagysebességű vonatjegyek Kínában általában hamar elfogynak. Ebből adódóan, legalább egy hónappal korábban meg kell vásárolnia a vonatjegyét. A jegyek már akkor elkeltek 30 nappal az indulás dátuma előtt. Kilépő jegyfoglalás és az utazás megtervezése az utolsó pillanatig az elkerülendő utazási hiba, különösen Kínában.

 

kínai városkép

 

A vonatozás nagyszerű módja annak, hogy elindítsa környezetbarát útját Kína vidékén, városok, és nézetek. Itt a Save A Train, örömmel segítünk megtervezni a kínai nyaralást vonattal.

 

 

Szeretné beágyazni webhelyére a „10 tipp, hogyan lehet Kínába utazni vonattal” blogbejegyzésünket? Vagy vegyük a képeket, szöveget, majd ad nekünk hitelt egy linket, hogy ezt a blogbejegyzést. Vagy kattintson ide: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftips-travel-china-train%2F%3Flang%3Dhu Visiem, kas noklusina, tacu- (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)