Temps de lectura: 3 minuts
(Darrera actualització de: 18/02/2021)

Una nova línia de tren ha posat en marxa, cobrint Azerbaidjan, Turquia, i Geòrgia. La línia cobreix més de 820 Quilòmetres i s'acomoda nolis a més de els trens de passatgers. En primer lloc, la línia serà la primera per connectar Europa i la Xina, mentre que passar per Rússia. El tren operarà des de la capital d’Azerbaidjan, Bakú i la capital georgiana, Tbilisi, fins a la ciutat de Kars, a Turley.. a més, Això reduirà la temps de viatge entre la infraestructura ferroviària europea i Ferrocarril de la Xina. Els presidents de l'Azerbaidjan, Turquia, i Geòrgia, així com representants de la Unió Europea, van assistir a la inauguració de la nova línia de tren.

 

Detalls de tren

En primer lloc, la línia de tren va ser originalment planejat per ser llançat en 2010 i després a 2012. malgrat això, a causa de que la línia no passa a través d'Armènia, tant en els EUA i la UE no van contribuir financerament i això va provocar un retard. A més, la línia passa per països que anteriorment en tenien fronteres tancat l'un a l'altre (que data del Unió Soviètica).

en segon lloc, la línia que es diu 'Pont d'Euràsia', connectarà les economies dels països que passa a través. xinès les mercaderies es transporten des de la Xina a Europa en aquesta línia en tan sols 12 dies. a més, el tren transportarà 5 milió de tones de càrrega a l'any amb aquest número esperat per saltar a 17 milions a través del temps. A més, això farà que el port de eina a Azerbaidjan el més gran del mar Caspi regió.

 

bird's eye view of the new port in Alat which will benefit from the new train link

Azerbaidjan no ha revelat el cost total de la línia però se sap que van prestar Geòrgia $775 per finançar la part de la línia de Geòrgia.

 

Kazakhstan

Kazakhstan ara s'ha establert com la nova 'Ruta de la Seda’ amb la seva major activitat de transport de mercaderies entre Europa i Europa Xina. Històricament Kazakhstan va servir com un estat de connexió per a Europa, Àsia, i l'Índia. La raó per la qual l'activitat de càrrega del Kazakhstan ha ressorgit és que redueix la distància d'Europa a Àsia 10,000 quilòmetres. a més, Kazakhstan ha passat més de $3 mil milions en les seves línies de ferrocarril. Això inclou $250 milions gastats en Khorgos porta d'enllaç. Aquesta porta d’entrada permet als trens xinesos transferir les seves mercaderies a trens europeus evitant la necessitat de canviar de línia.

 

Xina ara és amo 49% Khorgos de porta d'enllaç que forma part de la nova línia de tren

 

Cites sobre la nova línia de tren

En primer lloc, El president de l'Azerbaidjan ha comentat al tren

El ferrocarril Bakú-Tbilisi-Kars és l'enllaç més curt i més fiable entre Àsia i Europa

A més, la Unió Europea va comentar

L'obertura del ferrocarril Baku-Tbilisi-Kars és un pas important en les interconnexions de transport que uneix la Unió Europea, Turquia, Geòrgia, Azerbaidjan, i Àsia Central ... al llarg de l'antiga ruta de la seda,

 

Comprar bitllets de tren

Ja que ja és aquí, per què no prendre 3 minuts i troba la millor bitllet de tren per al seu pròxim viatge? Allà on siguis planejant viatjar a Europa podem ajudar a trobar entrades. Ja sigui que vostè està buscant per veure els Alps de Suïssa i Itàlia o potser visitar països com Bèlgica i Hongria t'hem cobert. Reserva seus bitllets de tren ara. Pagar els bitllets utilitzant tots els mètodes de pagament més coneguts

 

Vols incrustar la nostra publicació del blog al teu lloc?, a continuació, feu clic aquí: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnew-train-links-asia-europe%2F%3Flang%3Dca – (Navega cap avall per veure el codi d'inserció)