Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 05/11/2021)

Jännittävä, pelottava, interaktiivinen, maanalaisia ​​maailmoja, tai muinaisia ​​huviloita, sen 12 maailman parhaat pakohuoneet, eivät ole heikkohermoisille. Päinvastoin, vain rohkeat, taitavat joukkueen pelaajat ja palapelin ystävät onnistuvat pelastamaan maailman, ja paljastaa kauan unohdetut salaisuudet. Jos luulet, että sinulla on mitä tarvitset, varaa sitten yksi näistä 12 maailman parhaat pakohuoneet, ja yritä voittaa kertoimet.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Sherlocked Escape Room Amsterdam

Nimetty maailman kuuluisimman etsijän mukaan, Sherlocked -pakohuone on yksi maailman jännittävimmistä pakohuoneista. Sherlockedissa voit valita 2 hyvin erilaisia ​​kokemuksia; Arkkitehti tai holvi. Yksi on 60 minuuttia pitkä, ja toinen on 80 minuuttia pitkä, molemmat ihanteellisia ryhmälle 4 ihmiset, vanhemmat ja nuoret ovat erittäin tervetulleita.

kuitenkin, tärkein ero molempien pakohuoneiden välillä on tietysti toiminta. Arkkitehti antaa sinun ratkaista mysteerejä uudessa huoneessa, jotta voit säilyttää maailman salaisimmat salaisuudet. Toisaalta, Holvissa voit muuttaa persoonia varkaiksi varastaaksesi arvokkaan esineen erittäin suojatusta kassakaapista. Monet ennen kuin olet yrittänyt ja epäonnistunut, mutta jengi voi onnistua tässä salaisessa ja hankalassa operaatiossa. Niin, tämä pakohuone liittyy ainutlaatuisimmat asiat Amsterdamissa.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

Sherlocked Escape Room Amsterdam

 

2. Escape Hunt maailmanlaajuisesti

Escape Hunt -huoneessa on sivukonttoreita monissa paikoissa maailmassa, Englannista Singaporeen. Jos rakastat poikkeuksellisia olentoja, Disney -tarinoita, ja Alice, niin rakastat tätä pakohuonetta ja matkustat vain Escape Huntin tarkoitukseen, jokaisessa maassa.

Escape Hunt -huoneessa on luettelo pakohuoneista, erilainen jokaisessa maassa. Marseillessa, etsit ystäviä sen jälkeen, kun Houdini sai heidät katoamaan suuresta sirkuksesta, tai Isossa -Britanniassa auttaa Alicea ja ystäviä pelastamaan Ihmemaa. Niin, maailman palapelit ja mysteerit tarvitsevat apuasi ja kekseliäisyyttäsi suurissa kaupungeissa ympäri Eurooppaa ja Aasiaa.

 

Escape Hunt Worldwide

 

3. Enigma Quest Lontoossa

Sijaitsee paikassa Finsbury, lyhyen matkan päässä London Bridgeltä ja Thames -joelta, Enigma Quest -pakotarjoukset 3 hämmästyttäviä tehtäviä. Jos matkustat ystävien kanssa, perhe lasten kanssa, tai pari etsii seikkailuja, sitten voit valita syvänmeren sukellusveneen pakohuoneen ja miljoonan kilon ryöstön välillä.

Jos olet adrenaliinin etsijä, ehkä seuraava Thelma ja Louise? sitten Enigma Questin arvoitukset ovat täydellisiä sinulle. Mission Wavebreakissa pelastat maailman, ja miljoonan punnan ryöstössä, sinun on ryhdyttävä yhteen modernin historian suurimman palkinnon kanssa. Niin, jos luulet, että sinulla on mitä se vaatii, sitten Enigma Quest pakohuone Lontoon sydämessä on suunnitellut sinulle eeppisen 60 minuutin seikkailun.

 

 

4. Paradoksiprojekti 2: Kirjakauppa Escape Room Ateena

Jos olet pakohuoneen fanaatikko, sitten Paradox -projekti 2 Ateenassa on lopullinen pakohuoneelämys. Toisin kuin muut hämmästyttävät pakohuoneet maailmassa, Paradox Project -tehtävä miehittää koko uusklassisen talon Ateenassa. Oikein, Tehtäväsi leviää tämän upean talon moniin huoneisiin ja salaisiin käytäviin.

Lisäksi, Kirjakaupan pakohuone on a 200 minuutin tehtävä, joka voidaan helposti jakaa 5-6 teemaiset pakohuoneet. Niin, todella nautit kaikkien maailmojen parhaista puolista, ja se on korvaamaton pakohuonekokemus. Kauniisti suunniteltu palapelit, useita tiloja, portaat, odottaa jännityksen etsijöitä aidossa kirjakaupassa Ateenassa.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Paradox Project 2: The Bookstore Escape Room Athens

 

5. Herra. X Mystery House Shanghai

Jos kyllästyt pilvenpiirtäjät Shanghaissa, Herra. X: n palapelitalo on loistava tauko vilkkaasta kaupungista. Tämä hämmästyttävä paeta talo on 5 Huoneet, jokaisella on erilainen mysteeri ratkaistavaksi. Olet periaatteessa lukittuna huoneeseen tunniksi, ilman aavistustakaan suuresta kuvasta. Haasteena on käyttää kaikkea huoneessa, ja jopa kadulle, yrittää löytää tien ulos huoneesta.

Herra. X: n pakohuoneet ovat täynnä mysteerejä ja haasteita. Toisin kuin muut fantastiset pakohuoneet maailmassa, tässä tiimisi täytyy käyttää kaikkia aisteja, havainto, ja logiikka, yksinkertaisesti löytää tie ulos huoneesta. Herra. X Mystery House sijaitsee Bridgen sydämessä 8 II, Huangpun piiri, jossa seikkailu alkaa suoraan sisäänkäynniltä.

 

The Mr. X Mystery House Shanghai

 

6. Pakoveneet ja SOS -pakohuoneet Dublin

Dublinin kaupungin poikkeuksellinen Escape Boats -huone on yksi parhaista 10 pakohuoneet maailmassa. Tässä, sinun on koottava kaikki järkesi ja energiasi yhteen ja löydettävä tie ulos proomusta. Todellakin, Escape Boats ja SOS -huoneet sijaitsevat proomulla, Dublinin laiturilta.

Siksi, Escape room Boats ja SOS ovat eräitä maailman erityisiä pakohuoneita. Tie ulos on täynnä pulmia, koodin halkeilua, ja mysteerien ratkaisua. Jos pakohuone on osa erityistä juhlaa, yritys voi jopa järjestää sormiruokaa lähellä baareja kanavan telakalla.

 

Escape Boats And SOS Escape Rooms Dublin

 

7. ParaPark Escape Room Budapest

Budapestin suurin mysteeri odottaa sinua ParaPark -pakohuoneen kellarissa. Tulet laskeutumaan löytääksesi johtolankoja Euroopan ensimmäisessä pakohuoneessa. Tässä, löydät itsesi rikospaikalta, Twin Peaks inspiroi. Niin, ole valmis pelaamaan etsivä, ja auta tiimiäsi laatikosta, kuten luulet laatikosta, tai kellariin, totta puhuen.

Rikospaikka 95 on NYC: ssä, jossa jengit taistelevat kaduilla, ja tragedia tapahtuu. Niin, sinua kutsutaan etsimään ratkaisuja vihjeisiin, tallenna paperit löytääksesi rikollisen ennen tunnin loppua. lopuksi, ParaPark-pakohuone on vahvoille trillereille ja rikosjutun ystäville.

Wienistä Budapestiin junalla

Prahasta Budapestiin junalla

Münchenistä Budapestiin junalla

Graz Budapestiin junalla

 

8. Berliinin huone

Huoneessa on 4 tehtäviä, jokainen 75 minuuttia pitkä, jokainen haastava, ja jokainen saa sinut matkustamaan ajassa toiseen tilaan. Aarteenetsintä Humboldtin yliopistossa, harjoittelu suurimman aaveiden metsästäjän kanssa, tai auttaa suurta Berliinin tutkijaa saamaan kiinni Berliinin tappaja, On selvää, että nämä tehtävät eivät ole helposti pelkääville pelaajille.

Siksi, valitse haasteesi huolella, ja ne ovat hyvin varustettuja järjillä, pukeutua, ja rohkea sydän. Room escape Berliinissä on 2017 Golden-Lock-voittaja, suunniteltu haastamaan kaikki pakohuoneen harrastajat. Lisäksi, tämä pakohuone on ehdottomasti matkan arvoinen Berliiniin, toisen ja viidennen kerran.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

The Room Berlin

 

9. Katakombien pakohuone Pariisi

Tämä epätavallinen pakohuone Pariisissa on tarkoitettu vain rohkeimmille harrastajille. Jos et ole saanut selvää nimestä, katakombien pakohuone vie sinut vuosisatoja taaksepäin pimeyteen Pariisin maanalaisessa maailmassa. Vaikka Pariisi on yksi suurimmista kauneimmista kaupungeista maailmassa, sen katakombit ovat pelottavia, ja jotkut sanovat hieman pelottavaa.

Täten, jos olet sydämessäsi riskinottaja, ja hanhenkuoppa ei ole outo tunne, varaa sitten katakombien pakohuone. Pakopelihuoneen pelaaminen täällä on innostava kokemus ja uusi muutos puutarhan vierailusta, tai ostoksilla sisään Pariisi.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

Bridge In Paris

 

10. Harry Potter Escape Room Praha

Harry Potterin huoneesta poistuminen on perheen tehtävä. Sisustus ja palapelit ovat lapsiystävällisiä, interaktiivisten hahmojen kanssa, joiden kanssa lapset voivat kommunikoida. Lisäksi, sinä ja lapset saatte maagisia sauvoja, jotta he voivat kokea Harry Potterin erityisen maailman.

Harry Potterin pakohuone Prahassa on 60 minuutin tehtävä. Tämän maagisen tunnin aikana, tiimisi on löydettävä kolme esineitä, jotka on piilotettu salaisuuteen Harry Potter pako huone, Harry Potter Escape Room on hauska ja jännittävä hetki koko perheelle Prahassa.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Harry Potter Escape Room Prague

 

11. Pakopeli ulkona Villa Borghesen Roomassa

Kaikki matkustavat Italiaan syömään, huvilat, ja paikallista viiniä. Maailman valloittavien pakohuoneiden villitys, Italian parhaista paikoista on tullut upeimmat pakohuoneet. Upea Villa Borghese on lähtökohta a 2.5 tuntia pulmien ratkaisua. Huvila on ulkona oleva pakohuone, jossa etenet johtolangasta veneeseen.

Tämä ainutlaatuinen pakohuone sijaitsee Roomassa. Niin, kun olet tutustunut Colosseumiin, huomaat kauniita piilotettuja paikkoja Italian pääkaupungissa. lopuksi, Villa Borghese on Euroopan paras pakohuone ulkona. Toisin kuin kellarit, kirjastot, ja katakombit, täällä olet vuorovaikutuksessa kauneimmassa Italian maisemassa.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

Villa Borghese Rome

 

12. Laboratorion pakohuone Bunschoten

Tunnin päässä Amsterdamista, Laboratorion pakohuone Bunschotenissa on täysin ajamisen arvoinen tai junamatka mistä tahansa paikasta Euroopassa. Bunschotenilla on 3 pakohuoneet, mutta laboratorio on paras, ja yksi Euroopan parhaista pakohuoneista.

Suorittaa haastava tehtävä, astut Dr. Steinerin laboratorio, aivan kuten hän jätti sen yli 7 vuotta sitten. Tehtäväsi on selvittää, mitä köyhälle lääkärille tapahtui, ja sinun on kerättävä kaikki voimasi ja kekseliäisyytesi ratkaistaksesi tämän mysteerin vain 60 minuutit. ilmeisesti, voisit tuoda 2-3 operaation kumppaneita, joten muista varata etukäteen.

 

The Laboratory Escape Room Bunschoten

 

täällä Tallenna juna, autamme sinua mielellämme ratkaisemaan maailman suurimmat mysteerit. Jokainen fantastinen pakohuoneoperaatio on vain junamatkan päässä kotioveltasi.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme ”Maailman 12 parasta pakohuonetta” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fbest-escape-rooms-world%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)