Læsetid: 4 minutter
(Senest opdateret: 06/08/2021)

Dancing drager, enhjørninger, og flyvende grise. Ja, svin! Fejre År for Pig, Fejr kinesisk nytår i Europa!

kinesisk nytår, også kendt som Forår Festival eller Lunar nytår, er den vigtigste begivenhed i den kinesiske kalender. Det er en særlig lejlighed præget af familie sammenkomster, fødevarer ritualer, tilbud i templer, og - selvfølgelig - fyrværkeri. Der er noget særligt for at fejre det kinesiske nytår i Europa. Det er en unik chance for at deltage i en gammel kinesisk tradition, går tilbage 4000 flere år. Må ikke glip af det, når du har chancen!

 

Fejr kinesisk nytår i Europa, 2019

 

Nr.1 i Fejre kinesisk nytår I Europa | Madrid, Spanien

Antallet af kinesere, der bor i Spanien er vokset betydeligt i de senere år, og denne stigning er blevet afspejlet i niveauet for kinesiske nytår festlighederne i landet. i 2019, forventer intet andet.

For tredje år i træk, den spanske hovedstad er det rette sted at fejre kinesisk nytår i Europa i Spanien, med en kulturel og festlig program arrangeret af den kinesiske ambassade. Koncerter, workshops, gade parader, og gastronomiske ruter vil alle være en del af festlighederne afholdt i Usera distriktet - hjemsted for Madrids Chinatown.

 

Paris, Frankrig

Paris er ikke den første by, du tænker på, når tænker på en plads at fejre kinesisk nytår i Europa. Men denne magiske romantisk Byen bliver til en by med kinesisk fest under festlighederne.

Paris er ikke bare om prangende parader og udarbejde dekorationer selvom. Dens bedst bevarede hemmelighed i løbet af denne tid er to buddhistiske templer beliggende i det 13. arrondissement. Her familier fra Kina, Vietnam, og Cambodja kommer til at vise deres respekt og velkommen i den Nyt år. Nyd demonstrationer af kinesisk kunst og kunsthåndværk, madlavning, og traditionel dans og musik. Se byen lyser virkelig lever op til sit navn denne tid af året. Og det bedste er, at du kan togrejser fra Paris til Amsterdam og fejre i begge byer!

Bruxelles til Paris Tog

London til Paris Tog

Marseille til Paris Tog

Amsterdam til Paris Tog

 

Fejr kinesisk nytår i Europa, Paris

 

Amsterdam, Holland

Sjov kendsgerning: Amsterdams berygtede Red-Light District er hjemsted for en reel buddhistisk tempel. Hvert år, Du kan fejre det kinesiske nytår i Europa i Amsterdam og omkring The Fo Guang Shan Han Hua med et særligt program.

Denne del af byen er også stor, hvis du har en trang til ægte kinesisk mad. Grab dig selv et måltid på den berømte Se Palace (Europas første flydende kinesisk restaurant) eller på en af ​​de mange kinesiske restauranter på Geldersekade.

Bruxelles til Amsterdam Tog

London til Amsterdam Tog

Berlin til Amsterdam Tog

Paris til Amsterdam Tog

 

Fejr kinesisk nytår i Europa, Haag

 

Den sidste Fejre kinesisk nytår i Europa | England

London England sætter en ære i pral at det holder verdens største måde at fejre kinesisk nytår i Europa, uden for Asien. Så, selvfølgelig, dette er en at ramme, når du fejrer kinesisk nytår i Europa.

Denne byen besidder en en-dags festival proppet med aktiviteter, herunder traditionel mad, en årlig parade, forestillinger, og traditionelt håndværk. (Du havde os på traditionel mad!) Tæl os i!

Der er tre hovedområder i England, der holder disse festligheder; Trafalgar Square, Chinatown, og Shaftesbury Avenue. Hver er unik i de specifikke aktiviteter og de begivenheder, de tilbyder; besøgende vil have svært ved at vælge, hvilke at gøre.

Chinatown tilbyder det bedste af det bedste i form af traditionel mad. Sørg for at reservere tidligt for at sikre et bord på en af ​​de mange fantastiske restauranter. Chinatown bliver pyntet i den mest fantastiske af dekorationer med heldige røde lanterner og bannere. Kinesiske dansegrupper og kunstnere kan findes oprettet på de mange faser i hele. London kan være en nybegynder til det kinesiske nytår scene, men hvert år bliver større og bedre, og vi kan ikke vente med at se, hvad der sker i 2019!

Amsterdam til London Tog

Rotterdam til London Tog

Paris til London Tog

Bruxelles til London Tog

 

Hvad er den bedste måde at fejre kinesisk nytår i Europa og komme til en af ​​disse byer? Med tog, selvfølgelig! Brug SaveATrain at bestille den bedste deal i minuttet!

 

Har du lyst til at integrere vores blogindlæg på dit websted, du kan enten tage vores billeder og tekst og bare give os en kredit med en link til dette blog-indlæg, eller du klikker her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrate-chinese-new-year-europe%2F%3Flang%3Dda - (Rul ned for at se Koden)