Läsningstid: 5 minuter
(Senast uppdaterad: 12/04/2022)

Oavsett om det är ett par dagar att försöka lista ut din cykelväxlar men ändå njuta av natursköna cykelleder, eller en episk 1,800km rida från Canterbury till Rom, vår 5 Bästa cykla spår att resa i Europa kommer att inspirera dig!

 

1. Först på vår lista över 5 Bästa cykla spår att resa i Europa: Passau, Tyskland till Wien

Choose your bike type smart when you go to any of these 5 Best Cycling trails to travel in Europe

Detta är inte för den ovannämnda cykel redskap spelman. För något mer erfarna, men inte riktigt Tour De France cyklist, det här är till dig!

En veckas första cykelväg, vi rekommenderar dig hinna med tåget över den tyska gränsen till Passau, en vacker stad där floderna Inn, Donau, och Ils träffas. Hyr cyklar från Matthias på Drasch Bike Clinic och trampa iväg längs bilfria vägar bredvid Donau.

Esterbauer publicerar en guide på engelska för denna klassiska väg: Kartorna är utmärkta (Försök inte att rida medan du läser om. försökte att. Kort historia; det slutade illa) Kartorna kommer att ge dig tips för boende listor och platser av intresse längs vägen, som Melk och den österrikiska vinstockar och områden fruktodling. Fahrrad-Klinik har ett arrangemang med en hotell i utkanten av Wien där du lämnar cyklarna. Tillbringa en dag eller så i Wien innan fånga tåget tillbaka till Linz och flyga hem.

Munich till Salzburg Tåg

Munich till Passau Tåg

Nürnberg till Passau Tåg

Salzburg till Passau

 

2. cykel Route: via Francigena, Italien

5 Best Cycling trails in Europe

För geografiskt utmanas, Detta ska vara på din 5 Bästa cykla spår till resa i Europa lista. Detta är den längsta skyltade cykelled i Italien! Via Francigena löper från Sankt Bernhardspasset på gränsen till Schweiz till Peterskyrkan i Rom.

När en pilgrimsvägen, Det är över tusen år gammal. Rutten tar ryttare genom toskanska landskap och förbi medeltida städer som San Gimignano. Skulle ge dig själv ett par extra dagar bara för foto slutar, tillfällig vinprovning, och att njuta av din storslagen entré i Rom.

Florens till Rom Biljetter

Genève Chur Tåg

Milan till Tirano Trains

Bergamo till Tirano Trains

 

 

3. Donau Cycle Path

Om du vill göra din resa en familjeangelägenhet sedan Donau Cycle Path är din bästa insats! Det är en av de mest välkända och berest cykelvägar i Europa. Så det är inte konstigt att det är en av de 5 Bästa cykla spår att resa i Europa.

Det följer Donau Flod från källan i Tyskland hela vägen till Svarta havet, men det mest populära sträckan av leden är 190 mil (306 km) delen mellan den natursköna tysk by Passau och Wien, Österrike. Nästan helt bilfria och relativt platt, denna väg, som sicksackar gränsen mellan Tyskland och Österrike under större delen av åkbara är perfekt för cyklister i alla åldrar och förmåga.

Berlin till Dresden Tåg

Berlin till Potsdam Tåg

Frankfurt till Berlin Tåg

Berlin till Hamburg Tåg

 

4. Holland Junction Network

Holland colorful bike parking

jagt är väldigt svårt att lista bara en cykelväg som sticker ut som bäst i Holland. Faktiskt, vår 5 Bästa cykla spår att resa i Europa lista kan bestå av bara Holland spår! Detta är ett land med en sådan fantastisk cykling infrastruktur att du är i för en behandling var du cykel! Efter korsningen nätverk skyltade rutter, rider längs 32,000 km av cykelvägar är joyously platt med korta avstånd mellan noter destinationer.

Vare sig du är ute efter att utforska den fredliga kust och vackra hamnen byarna Holland Nordsjökusten, landets färgglada lökodlingsfält, eller vägar runt den pulserande huvudstaden i Amsterdam, hittar du cykelvägar som förkroppsligar allt som är bra med aktiv cykling i maklig takt.

Bryssel till Amsterdam Tåg

London till Amsterdam Tåg

Berlin till Amsterdam Tåg

Paris till Amsterdam Tåg

 

5. Cykeln Rutt till Paris från Dieppe (eller London)

The Cycle Route To Paris From Dieppe

Det kanske inte är långväga för vissa (det var för mig! LOL!) men 127 miles från Dieppe till Paris ger några vackra dagar av cykling! Den mest kända cykelvägen är Avenue Verte, men den bästa vägen har banat väg genom Donald Hirsch.

Donald rutt

De tidiga miles av vägen slingrar sig genom små franska byar, över rullande downs och tidigare fält av vete och majs. Försök att inte göra vinprovning för tidigt på resan men! Vägarna är lugnt och säkert men, och det finns bara tillräckligt kullar att hålla det intressant, men inte ansträngande. Donald hemsida innehåller länkar till cykelvänligt boende.

Som ni nära Paris, till skillnad från Avenue Verte, denna väg tar dig genom en serie av kungliga jaktskogar för att undvika trafiken. Efter 120 miles av byar, fält, och jakt skogar, du anger Parc St Cloud. Det är ett skogsområde strax efter Versailles, bilfria, lång och rak, och gränsar till höga träd. Sedan, du ser att vägen öppnas ut till en stenlagd yta, fontäner, och något bortom.

Donald rutt tar dig till vänster, så att du aldrig se vad som finns i slutet av vägen. Men det är värt att cykla på att undersöka. Du befinner dig på en klippa, med alla Paris sträckte ut framför dig. Det kommer att lämna dig andfådd från vyn, inte ansträngning.

Amsterdam till Paris Tåg

London till Paris Tåg

Rotterdam till Paris Tåg

Bryssel till Paris Tåg

 

Redo att få din pedal på och välj en av de 5 Bästa cykla spår att resa i Europa? Bra! Alla dessa platser kan nås med tåg med hjälp av Rädda ett tåg självklart! Så börja planera och börja cykla!

 

 

Vill du bädda in våra blogginlägg “5 Bästa cykla spår att resa i Europa” på din webbplats? du kan antingen ta våra bilder och text och bara ge oss kredit med en länk till detta blogginlägg. Eller klicka här: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F5-best-cycling-trails-europe%2F%3Flang%3Dsv– (Rulla ner lite för att se den inbäddade koden).