Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 18/12/2022)

Cu văi verzi generoase, palate, și sate pitorești, Europa are multe locuri uimitoare a vizita. Fiecare loc vă va face să simțiți că ați pășit într-un frate’ Basme Grimm, si 10 cele mai frumoase puncte de vedere din Europa sunt decorul perfect pentru un basm.

 

1. Cel mai frumos punct de vedere din Franța: Valea Dordogne

Dealuri verzi și luxuriante, uimitorul râu Dordogne, și 5 sate uimitoare care au primit “cel mai frumos sat din Franța” premiul face din valea Dordogne una dintre cele mai frumoase vederi din Europa. Castelnaud este unul dintre cele mai fermecătoare castele din Franța, situat în zona satului negru Perigord. Satele din valea Dordogne au rămas neatinse de timp, și în timp ce vă plimbați pe poteci și străzi, veți simți că ați călătorit înapoi în timp la cavaleri și legende.

Cel mai frumos punct de vedere din Franța este accesibil cu trenul. Puteți călători cu trenul din Bordeaux în mai puțin de 2 ore, sau din Paris în mai puțin de 6 ore. Această regiune încântătoare merită în totalitate mai mult decât o călătorie de o zi.

Prețuri trenuri Nantes - Bordeaux

Prețuri trenuri Paris - Bordeaux

Prețuri trenuri Lyon către Bordeaux

Prețuri trenuri Marsilia - Bordeaux

 

The Dordogne Valley in France is the first Beautiful Viewpoint in Europe on our list

 

2. Vernazza, Traseul de drumeții Cinque Terre

Vederea pitorescului sat Vernazza din Cinque Terre este una dintre 10 cele mai frumoase vederi din Europa. Acest sat colorat este unul dintre 5 sate uimitoare, format din regiunea minunată a Cinque Terre. Frumoasele case din fundalul albastru al Mării Mediterane, creați o vedere asemănătoare picturii, deosebit de uimitoare la apus.

Puteți admira această priveliște superbă din Cinque Terre carare punct de vedere care leagă toate 5 sate. În timp ce urcați pe traseu, veți vedea podgorii, bărci de pescuit, și Cinque Terre în toată splendoarea sa. Cel mai bine este vizitați Cinque Terre primăvara și toamna, deoarece vara vremea devine destul de umedă pentru drumeții, iar iarna traseul ar putea fi blocat.

Prețurile trenului Corniglia - Vernazza

Prețurile trenului Florența - Vernazza

Prețurile trenului Bologna - Vernazza

Prețuri trenuri Riomaggiore - Vernazza

 

Vernazza, Cinque Terre Hiking Trail Morning Viewpoint

 

3. Cel mai scenic punct de vedere din Elveția: Rochers De Naye

Opiniile Elveției au inspirat multe filme și artiști, și când vizitați regiunea Rochers De Naye și Vaud, veți înțelege de ce. În timp ce majoritatea călătorilor urcă pe vârful muntelui Malatraix, există de fapt o vedere mai uluitoare din Rocher-De-Naye.

Odată sus vă veți uita la Lacul Geneva și la vârfurile înzăpezite din Alpii Elvețieni in fundal. Acest frumos punct de vedere din Rocher-De-Naye este perfect pentru apusul soarelui sau picnic, dacă sunteți dornici de drumeții dimineața devreme.

Prețurile trenurilor de la Aeroportul Lyon la Geneva

Prețuri trenuri Zurich - Geneva

Prețurile trenurilor de la Paris la Geneva

Prețuri trenuri Lucerna - Geneva

 

Switzerland's Rochers De Naye is Most Beautiful Viewpoints in Europe and a very high one

 

4. Regiunea Mullerthal

Regiunea Mullerthal are cele mai frumoase vederi din Luxemburg. Formații stâncoase, cascade, și trasee verzi pentru a alege, este un paradis pentru drumeții. Mullerthal este adesea denumită Mică Elveție, datorită peisajului său uimitor.

Cel mai frumos punct de belvedere din Luxemburg este Râul Sure din parcul natural Upper-Sure. Vă puteți bucura de acest loc uluitor făcând drumeții în sus Traseul traseului Mullerthal 1. Acest traseu de drumeție parcurge pajiști verzi, Castelul Tudor, făcându-l unul dintre 10 cele mai frumoase puncte de vedere din Europa.

Prețurile trenurilor din Anvers către Luxemburg

Prețurile trenurilor de la Bruxelles la Luxemburg

Prețuri trenuri Metz - Luxemburg

Prețuri trenuri Paris - Luxemburg

 

Mullerthal Region In Luxembourg is one of the Most Beutiful viewpoints in Europe

 

5. Cel mai frumos punct de vedere din Republica Cehă: Toscana Moraviei

Câmpuri verzi, asemănătoare mătăsii, regiunea Moravia din Republica Cehă este captivantă. Verde vara, înflorit, și colorat primăvara, culorile Toscanei Moraviei se schimbă odată cu anotimpurile anului. Asa de, oricând călătoriți în Moravia, veți obține vederi total diferite ale gemenilor Toscanei.

Acest punct de vedere uimitor din Europa este o excursie de o zi de la Praga. Satele pitorești din Sardice, și Karlin și Morave, oferă cele mai bune vederi ale câmpurilor moraviene.

Prețuri trenuri Nürnberg - Praga

Prețuri trenuri München - Praga

Prețurile trenurilor de la Berlin la Praga

Prețurile trenurilor Viena - Praga

 

Moravian Tuscany picturesque Beautiful Viewpoints

 

6. Austria, Alpbach

Ferme din lemn pe fundalul munților înzăpeziți, Satul Alpbach este superb. Micul sat pitoresc Alpbach este situat într-una dintre cele mai uimitoare regiuni din Austria: Tirol. Cascade uimitoare, trasee de drumeții pentru drumeții experimentați sau familii cu copii, există o mulțime de modalități de a explora peisajul și natura austriacă.

în plus, vă puteți scufunda în cele mai calde lacuri din Austria, care se găsesc și în apropierea acestui sat pitoresc. Cea mai frumoasă priveliște a Alpbach din Austria este doar o scurtă călătorie cu trenul departe de aeroport.

Prețuri trenuri Viena - Landeck Ischgl

Prețuri trenuri München - Landeck Ischgl

Prețuri trenuri Salzburg - Landeck Ischgl

Prețuri trenuri Zurich - Landeck Ischgl

 

 

7. Cel mai frumos punct de vedere din Germania: Castelul Neuschwanstein

O listă cu cele mai uluitoare puncte de vedere din Europa nu va fi completă fără o vedere a unui castel. Castelul Neuschwanstein din Germania este cele mai impresionante castele în Germania și oferă una dintre cele mai magice vederi din Europa.

Cel mai popular punct de vedere al Castelului Neuschwanstein este de pe podul Mariei. in orice caz, devine destul de aglomerat și aproape imposibil să faci o fotografie din faimosul punct de vedere. Prin urmare, ar trebui să continuați să urcați pe deal și pe lângă punctul de vedere Marienbrucke. Cea mai frumoasă priveliște din Germania este pe un drum în zig-zag, de pe o platformă împrejmuită.

Prețuri trenuri Dusseldorf - München

Prețuri trenuri Dresda - München

Prețurile trenurilor de la Nürnberg la München

Prețuri trenuri Bonn către München

 

Neuschwanstein Castle Germany sunset viewpoint

 

8. Olanda, Satul Zaanstad

Olanda este renumită pentru lalele și morile de vânt, canale, și orașe fermecătoare. Prin urmare, nu este de mirare că unul dintre cele mai frumoase puncte de vedere din Olanda le are pe ambele. Dacă ai norocul să călătorești primăvara, trebuie să vizitați satul Zaanstad. Aici veți găsi mori de vânt active cu lalele înflorite în toate culorile curcubeului.

Prețuri trenuri Bremen - Amsterdam

Prețurile trenurilor de la Hanovra la Amsterdam

Prețuri trenuri Bielefeld-Amsterdam

Prețuri trenuri Hamburg - Amsterdam

 

Zaanstad Village in The Netherlands is one of the Most Beautiful Viewpoints in Europe

 

9. Cel mai frumos punct de vedere din Ungaria: Dealul Gellertberg din Budapesta

Vederea parlamentului maghiar este una dintre cele mai faimoase imagini ale Budapestei. Puteți captura această priveliște uluitoare de pe dealul Gellertberg. La 235 m, veți putea vedea Dunărea și o vedere panoramică uluitoare asupra Budapestei.

În culori portocalii de apus, lumini de noapte, sau într-o zi senină de cer albastru, priveliștile sunt minunate. Prin urmare, Punctul de vedere al Gellertberg Hill a ajuns la noi 10 cele mai frumoase puncte de vedere din Europa.

Prețuri trenuri Viena - Budapesta

Prețuri trenuri Praga - Budapesta

Prețuri trenuri München - Budapesta

Prețuri trenuri Graz - Budapesta

 

Gellertberg Hill In Budapest Europe Viewpoint

 

10. Chateau De Crevecoeur Dinant

Satul pitoresc Dinant este unul dintre cele mai fermecătoare și unice sate din Europa. Cea mai frumoasă priveliște spre Dinant, biserica, râu, iar valea Meuse este de la Chateau de Crevecoeur, Palatul sfâșietorului.

Dominând peisajul stâncos de calcar, acest impresionant castel are vedere la Dinant încă din secolul al XIII-lea.

Prețuri trenuri Bruxelles - Dinant

Prețurile trenurilor din Anvers către Dinant

Prețurile trenului Gent - Dinant

Prețurile trenurilor Liege-Dinant

 

Chateau De Crevecoeur In Dinant Viewpoints

 

Concluzie

The 10 cele mai frumoase puncte de vedere din Europa sunt pe dealuri verzi, unde doar curajoșii visători îndrăznesc să meargă. Cel mai special, Opiniile europene îi așteaptă pe cei care caută extraordinarul, locuri în afara căilor bătute, și departe de mulțime.

 

Aici la Salvați un tren, vom fi bucuroși să vă ajutăm să vă planificați vacanța la 10 cele mai frumoase puncte de vedere din Europa cu trenul.

 

 

Doriți să încorporați pe site-ul dvs. postarea pe blogul nostru „Cele mai frumoase 10 puncte de vedere din Europa”?? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/most-beautiful-viewpoints-europe/?lang=ro (...)– (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)