Timp de citit: 6 minute
(Ultima actualizare în: 29/10/2021)

Dacă tocmai ați început să planificați o excursie prin Bavaria din Germania, vă sunt, probabil, gândesc la itinerarul. Sunteți cel mai probabil copleșiți de numărul mare de uimitoare locuri de vizitat. Plus, pe care doriți să le potrivi toate într-o 10 zile itinerarul în Bavaria.

Bavaria are multe de oferit, și că este sigur. Puteți vizita un număr mare de orașe magnifice din Bavaria, ca Munchen, de exemplu. Puteți merge, de asemenea, pe extraordinară bavareză traseu de bere daca esti un cunoscator de bere.

Vă vom oferi un itinerar detaliat pentru Bavaria, și tot ce va trebui să faceți este să urmați-l și au un timp minunat! Asa de, să ne aruncăm o privire.

 

Ce face ce trebuie să știți înainte să începem cu nostru 10 Itinerar Ziua în Bavaria?

Înainte de a începe, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi.

Bavaria este o provincie mare, și puteți petrece cu ușurință săptămâni în ea. Este, probabil, necesar dacă doriți să vedeți totul în detaliu.

in orice caz, dacă aveți de gând pentru o 10 excursie de o zi, atunci va trebui să taie unele lucruri. Ce este mai mult, ar fi cel mai bine pentru a merge prin tren. Dacă sunteți de a face acest lucru, va fi capabil de a ajunge la orice loc în cel mai scurt timp. Pe deasupra, va avea șansa de a asista la cele mai mari oferte Bavaria opiniile.

În plus, merge cu trenul prin Bavaria este foarte ușor și ieftin. Biletele sunt ieftine, și puteți vizita fiecare colț al provinciei.

La sfarsit, trebuie să știți când să viziteze Bavaria. Timpii de dvs. 10 zile itinerarul în Bavaria ar trebui să acopere sunt de oriunde din septembrie-octombrie. Vei evita aglomeratia, și vei primi, de asemenea, șansa de a vizita Oktoberfest.

Acum, că toate acestea sunt acoperite, să ne aruncăm o privire la itinerariul:

Itinerary in bavaria germany

 

Ziua Bavaria Itinerariu 1 Și 2: Munchen

Când mergi la Bavaria, trebuie să înceapă cu Munchen. Pentru inceput, este ușor de a ajunge, indiferent unde vă aflați în Europa. Poti ia trenul de la aproape oriunde și de a ajunge la Munchen. Sau, dacă veniți de undeva departe, poți zbura. Munchen este cel mai mare oras din Bavaria, și avioane zbura la el din mai multe orașe de pe glob. Dacă nu asta, puteți ajunge cu ușurință de zbor într-un alt oraș mare și apoi merge la Munchen.

Plus, să nu uităm că orice 10 zile itinerariul în Bavaria nu poate fi completă fără Munchen. Veți găsi, fără îndoială, acest oras magic o loc de vizitat. Din turnul cu ceas uimitoare la Englisher Garten, va avea o mulțime de locuri de vizitat.

Dacă doriți să vedeți cât de mult din ea este posibil, vă sfătuim să rămână în centrul. În acest fel, va fi capabil de a ajunge la totul pe jos.

Până la sfârșitul zilei 2, tu ar trebui fa-ti bagajele și du-te la orașul Berchtesgaden.

Dusseldorf la trenuri Munchen

Dresda Trenuri Munchen

Nürnberg la trenuri Munchen

Bonn la trenuri Munchen

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 Și 4: Berchtesgaden, iar Parcul Național Inconjuratoare

Berchtesgaden este situat în sud-estul Bavariei. Este un buzunar mic de teren la granița cu Austria. Veți găsi cele mai frumoase parc național în Germania, în acest domeniu. Plus, vei primi, de asemenea, să-și petreacă ceva timp în orașul magic Berchtesgaden.

La sfarsit, va trebui să viziteze Lacul Königsee și Nest Eagles. Lacul Königsee este cel mai mare lac din Germania și este înconjurat de munți magnific. În ceea ce Nest Eagles, toate împătimiții de istorie va place sa-l viziteze, așa cum a fost postul de comandă al naziștilor.

Dacă doriți să amestecăm lucrurile, De asemenea, puteți merge la Salzburg. Orașul este aproape de granița și Berchtesgaden, si e la fel magic la Salzburg!

Puteți încheia apoi ziua minunată cu cina din Berchtesgaden. După ce au petrecut noaptea, puteți trece la următoarea destinație pe zi 5.

Salzburg Berchtesgaden

München la Berchtesgaden

Linz la Berchtesgaden

Innsbruck la Berchtesgaden

 

 

Bavaria Itinerariu Zilele 5, 6, Și 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, Și Castelul Neuschwanstein

Următorul pas pe dvs. 10 zile itinerariul în Bavaria include unele dintre cele mai locuri pitorești în Germania. Intr-o zi 5 începe, tu ar trebui hop pe un tren la Garmisch Partenkirchen.

Aici este ceea ce se poate experiență în acest domeniu:

Zi 5: Settle și vizita partea principală a orașului.

Zi 6: Du-te la magic Castelul Neuschwanstein. Tu stii asta ca fiind unul dintre cele mai iconice castele din lume. Este un castel de poveste autentică și cea care inspirat castelul Disney.

Zi 7: Vizita la summit-ul de Zugspitze, care este destul de aproape de oraș. Aici puteți obține unul dintre cele mai bune vederi ale Alpilor. Unii oameni o excursie pe jos, dar vă sfătuim să luați telecabina.

Aceasta va fi cea mai mare parte a călătoriei și unul important pentru cizme. În ziua 8, poti trece la Rothenburg.

Ulm la trenuri Fussen

München la trenuri Fussen

Stuttgart la trenuri Fussen

Nürnberg la trenuri Fussen

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg Itinerariu în Bavaria

Zi 8 este rezervat pentru cu trenul lung si oraș colorat din Rothenburg ob der Tauber. Nu trebuie să vă faceți griji că plimbare este lung, va avea o multime de timp pentru a vizita acest oraș pitoresc. E foarte mic, și îl puteți vedea într-o singură după-amiază.

Până la sfârșitul zilei, puteți lua masa pe Schneeballen. Daca vrei, puteți rămâne noaptea, sau puteți trece la următoarea destinație: Nürnberg sau Wurzburg.

Berlin Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Stuttgart la Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Munchen la Rothenburg ob der Tauber Trenurile

Frankfurt la Rothenburg ob der Tauber Trenuri

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bavaria Itinerariu Zilele 9 Și 10: Nürnberg Sau Wurzburg

Nürnberg este al doilea cel mai mare oraș din provincia Bavaria. Este, de asemenea, un loc de vizitat obligatoriu 10 zile itinerarul în Bavaria. in orice caz, daca vrei, puteți trece oricând la Wurzburg. Ambele orașe sunt relativ apropiate una de cealaltă și Rothenburg, astfel încât partea de călătorie va fi ușor.

Ambele orașe sunt magice și pline de istorie medievală și castele. Asa de, este într-adevăr până la tine pentru a decide care dintre ele este mai interesant.

Pe măsură ce va avea aproape două zile pline, s-ar putea fi chiar posibilitatea de a vizita ambele.

Bremen la trenuri Nuremberg

Leipzig la trenuri Nuremberg

Hanovra la trenuri Nuremberg

Hamburg la trenuri Nuremberg

Wurzburg Bavaria Germany

 

Linia de fund

Asa de, Iata. Ta 10 zile itinerarul în Bavaria, Germania. Ne-am asigurat pentru a include fiecare oprire importantă în această regiune magnifică a Europei. Am inclus, de asemenea, cum să ajungă la toate dintre ele cu trenul pentru a experimenta cu adevărat toată magia ce are de oferit.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre Itinerariu în Bavaria, simte-te liber sa Salvați de contact A Train.

 

 

Vrei pentru a încorpora blog-ul nostru “A 10 Itinerar Ziua în Bavaria Germania” pe site-ul dvs.? Puteți fie să ia fotografii și text și dă-ne de credit cu un link la acest post pe blog. Sau click aici: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/?lang=ro (...)- (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)