Čas branja: 6 minut
(Zadnja posodobitev: 29/10/2021)

Če ste šele začeli načrtovati potovanje skozi Bavarskem v Nemčiji, ste verjetno razmišljal o itinerarja. Vi ste verjetno preobremenjeni s samo število neverjetno krajev za obisk. Plus, želite, da jih bo vse v 10 dni poti na Bavarskem.

Bavarska ima veliko za ponudbo, in da je za nekatere. Obiščete lahko veliko število veličastnih mest na Bavarskem, všeč München, na primer. Lahko greste tudi na sploh Bavarski pot pivo če ste poznavalec piva.

Mi vam bo dala podroben itinerar za Bavarsko, in vse, kar boste morali storiti je, da sledijo in imajo čudovit čas! Torej, vzemimo si oglejte.

 

Kaj morate vedeti, preden začnemo z našim 10 Dan Pot V Bavarska?

Preden začnemo, obstaja nekaj stvari, ki jih morate vedeti.

Bavarska je velika provinca, in lahko z lahkoto preživijo tedne v njem. To je verjetno potrebno, če želite videti vse, kar je v veliki podrobno.

Vendar, če gre za 10 dnevni izlet, potem boste morali zmanjšati nekatere stvari. Kaj je več, da bi bilo najbolje, da gredo preko vlaka. Če ste za to, da, boste lahko dobili na vsakem mestu, v nobenem trenutku. Na vrhu, da, boste imeli priložnost, da priča največje poglede Bavaria ponudbe.

Poleg tega, dogaja z vlakom hrbet Bavarska je zelo enostavno in poceni. Vstopnice so poceni, in lahko obiščete vsak kotiček pokrajine.

Na koncu, morate vedeti, kdaj obiskati Bavaria. Časi vaš 10 dni poti na Bavarskem mora zajemati so kjerkoli od septembra do oktobra. Boste izognili gneče, in boste tudi dobili priložnost za obisk Oktoberfest.

Zdaj, ko je vse to zajeto, nam bo pogled na vašega potovanja:

Itinerary in bavaria germany

 

Bavarska Dan Pot 1 in 2: München

Ko bo na Bavarskem, boste morali začeti z Münchnu. Najprej, je enostavno doseči, ni važno, kje v Evropi. Ti lahko pojdi z vlakom od skoraj kjerkoli in doseči München. ali, če prihajate iz nekje daleč, lahko letiš. München je največje mesto na Bavarskem, in letala letijo nanjo iz mnogih mestih po svetu. Če se ne da, lahko zlahka doseže z letalom na drugo večje mesto in nato bo v München.

Plus, ne pozabimo, da je vsaka 10 dni poti na Bavarskem ne more biti popoln brez Münchnu. Boste zagotovo našli to mesto čarobno mesto za obisk. Z osupljivo stolp z uro na Englisher Garten, boste imeli veliko krajev za obisk.

Če želite videti toliko, kot je mogoče, vam svetujemo, da bivanje v centru. na ta način, morda ne boste mogli priti do vsega, kar peš.

Do konca dneva 2, bi smeli kovčke in iti v mestu Berchtesgaden.

Dusseldorf, da Munchen vlakih

Dresden v München vlakih

Nürnberg v München vlakih

Bonn, da Munchen vlakih

Munich Itinerary in bavaria germany

 

3 in 4: Berchtesgaden in okoliških National Park

Berchtesgaden se nahaja na jugovzhodu Bavarske. To je majhen žep zemljišča na meji z Avstrijo. Boste našli najlepše nacionalni park v Nemčiji na tem področju. Plus, boste tudi dobili, da preživijo nekaj časa v čarobnem mestu Berchtesgaden.

Na koncu, boste morali obiskati jezero Königsee in Nest Eagles. Jezero Königsee je najvišja jezero v Nemčiji in je obdan z veličastnimi gorami. Kot je za Eagles Nest, vsi Zgodovina navdušence bo všeč, da ga obiščete, saj je bil ukaz delovno mesto nacisti.

Če želite, da se pomešajo stvari, lahko greste tudi za Salzburg. Mesto je blizu meje in Berchtesgaden, in je prav tako čarobno, da Salzburg!

Nato lahko konča svoj čudovit dan z večerjo v Berchtesgadnu. Po porabi noč, lahko premaknete na naslednjo destinacijo na dan 5.

Salzburg do Berchtesgaden

München v Berchtesgaden

Linz do Berchtesgaden

Innsbruck do Berchtesgaden

 

 

Bavarska Pot dni 5, 6, in 7: Garmisch-Partenkirchen, Zugspitze, In Neuschwanstein

Naslednji korak na vaši 10 dni poti na Bavarska vključuje nekatere najbolj slikovitih mest v Nemčiji. Ko dan 5 začne, bi smeli hop na vlak v Garmisch Partenkirchnu.

Tukaj je tisto, kar lahko doživite na tem področju:

dan 5: Poravnati, obiščite glavni del mesta.

dan 6: Pojdi na čarobnem Neuschwanstein. Lahko ga poznamo kot enega izmed najbolj ikonskih gradov na svetu. To je pristna pravljica grad in tisti, ki navdih grad Disney.

dan 7: Obiščite vrha Zugspitze, ki je precej blizu mesta. Tu lahko dobite eno od najboljših pogledom na Alpe. Nekateri ljudje pohod, vendar vam svetujemo, da se z nihalko.

To bo najdaljši del vaše poti in pomembna za boot. na dan 8, ti lahko pojdite na Rothenburg.

Ulm, da Füssen vlakih

München do Füssen vlakih

Stuttgart, da Füssen vlakih

Nürnberg, da Füssen vlakih

Neuschwanstein Castle Bavaria Germany

 

8: Rothenburg Pot V Bavarska

dan 8 je rezerviran za dolgo vožnjo z vlakom in barvito mesto iz Rothenburga ob der Tauberju. Vam ni treba skrbeti, da je vožnja dolga, boste imeli dovolj časa za obisk tega slikovitega mesta. To je zelo majhna, in jo lahko videli v enem popoldnevu.

Do konca dneva, lahko kosilo na Schneeballen. Če želiš, lahko ostanejo noč, ali lahko premaknete na naslednjo destinacijo: Nürnberg ali Wurzburg.

Berlin na Rothenburg nad reko Tauber vlakih

Stuttgart, da Rothenburg nad reko Tauber vlakih

München na Rothenburg nad reko Tauber vlakih

Frankfurt na Rothenburg nad reko Tauber vlakih

 

Rothenburg Itinerary in bavaria germany

 

Bavarska Pot dni 9 in 10: Nürnberg Ali Wurzburg

Nürnberg je drugo največje mesto v deželi Bavarski. To je tudi kraj, ki ga morate obiskati 10 dni poti na Bavarskem. Vendar, če želiš, lahko vedno preklopite v Würzburgu. Obe mesti sta relativno blizu drug drugega in Rothenburg, tako da bo potovanje del enostavno.

Obe mesti sta čarobna in napolnjena z srednjeveške zgodovine in gradov. Torej, to je res do vas, da odloči, katera je bolj zanimivo.

Kot boste imeli skoraj dveh polnih dni, morda celo lahko obiščete oba.

Bremen v Nürnbergu vlakih

Leipzig na Nuremberg vlakih

Hannover na Nuremberg vlakih

Hamburg na Nuremberg vlakih

Wurzburg Bavaria Germany

 

Spodnja črta

Torej, tukaj je. vaš 10 dni poti na Bavarskem, Nemčija. Naredili smo prepričani, da so vse pomembne postanek v tej čudoviti regiji Evrope. so prav tako vključeni smo, kako doseči vse od njih z vlakom, da resnično doživeti vse čare, ki jih ponuja.

 

Če želite izvedeti več o poti na Bavarskem, vas prosimo, da kontakt Shrani vlaku.

 

 

Ali želite vdelati naš blog post “A 10 Dan Pot V Bavarska Nemčija” na vaši strani? Lahko bi naše fotografije in besedila in nam kredita s povezavo na ta blog post. Ali kliknite tukaj: https://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/itinerary-bavaria-germany/?lang=sl Сігналы абмеркавання- (Pomaknite se navzdol malo videti Vlagati zakoniku)