Lukuaika: 3 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 24/04/2020)

Pian Kanaalin tunnelin niin monta nimitystä Eurostar tunnelin avattiin 1994, se oli puhuttu yksi seitsemästä ihmeestä nykymaailmassa. Mukaan American Society of Civil Engineers, että nimike on hyvin ansaittu. Se laittaa Kanaalitunnelin joukossa arkkitehtonisia ihmeitä kuten Empire State Building ja CN Tower.

Eurostar Tunneli on varmasti ihme ja massiivinen feat rakentamisen. Mutta miksi se on niin tärkeää Euroopalle? Mikä oli sen vaikutus, ja joilla kaupungit voivat matkustajat saavuttaa käyttämällä sitä? Katsotaanpa tarkemmin kanaalitunnelin merkitys:

 

Historiasta Eurostar Tunnel

Map of the Construction of the Channel Tunnel

 

Vaikka rakentamisen kanaalitunnelin alkoi 1988, se ei tarkoita, että ajatus oli uusi. Jopa Napoleon leikitteli ajatuksella yhdistävä Englannissa ja Ranskassa tunnelin kautta. Ennen häntä, Ranskalainen insinööri Albert Mathieu-Favier ehdotti ensimmäisenä tällaista tunnelin 1802. Hänen käsite sisältyi keinotekoiselle saarelle matkan varrella, kuin hevonen muuttuvassa asemalle. kuitenkin, useimmissa suunnitelmissa hylättiin vasta toisen maailmansodan jälkeen.

Sisään 1987, parlamenteille Britanniassa ja Ranskassa suostui lopulta rakentaa Kanaalin tunnelin. Hanke sisälsi rakentaminen kolmen tunneleita - kaksi rautatieliikenteen ja yksi palveluna tunneli. Kehittäminen kesti kuusi vuotta, $7.2 miljardi, yksitoista Porauskoneet, ja 13,000 työntekijöiden. Sen kustannukset ovat samansuuruiset kuin nykypäivän $12 miljardi.

Amsterdam Lontoo Junat

Rotterdam Lontoo Junat

Pariisi Lontoo Junat

Brysselistä Lontooseen Junat

 

Kanaalin tunnelin Faktat

Kanaalin tunneli on 31.35 mailia pitkä, vedenalaisen osan 23.5 mailia. Se on laajin merenalainen osio maailmassa, joka kulkee 250 ft merenpohjan alapuolella alimmillaan. Tunneli Yhdistää Folkestone Englannissa kanssa Coquelles, Pas-de-Calais'n alueella Ranska. Se toimii alla Englanti Channel on Doverinsalmi.

Mikä tekee Kanaalitunnelin erityisen se, että se on ainoa liitin Ison-Britannian ja Manner-Euroopan. Ja kanssa suurnopeusjunien saatavilla tänään, sen yksi nopeimmin tapoja matkustaa Britanniasta Manner-Eurooppaan.

Vaikutusten avaaminen kanaalin tunnelissa

London St. Pancras hall

 

Eurostar Tunnel on ollut valtava rooli siinä rautateiden Käyttöavusteinen taas kerran. He arvostavat erityisesti sen Britanniassa, koska sen ansiosta matkustaa Eurooppaan ilman lentäminen. Se auttaa matkustajat vähentämään matka-, sekä niiden hiilijalanjälki. Eurostar arvioi, että matkalla Lontoosta Pariisiin junalla säteilee 90% vähemmän kasvihuonekaasuja päästöt kuin ottaa koneeseen.

Parasta kanaalin tunnelissa on sen yhteys suuriin Euroopan rautatieverkkojen. käyttämällä sitä, saat useimpiin Euroopan suurkaupunkeihin Britanniasta. Eikä pidä unohtaa se on myös mahdollista päästä Britannian suuriin kaupunkeihin kuten Lontoo lentämättä. Se on edullinen, nopea ja turvallinen tapa matkustaa.

Lontoosta Brysseliin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Lontoosta Lyonin korkeaan junaan

Lontoo Amsterdam Junat

 

 

Jos Kanaalin tunnelin kiehtoo sinua, ota a ratsastaa sen läpi! Matka ei ehkä luonnonkaunis, mutta sen menestys perustuu mukavuutta. Jos sinun tarvitsee matkustaa tai kaupunki Britanniassa, varaa junaliput tänään!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fchannel-tunnel-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)