Olvasási idő: 3 percek
(Utoljára frissítve: 24/04/2020)

Nem sokkal azután, a Csatorna-alagút, mint sokan hivatkoznak, mint az Eurostar alagút nyílt 1994, azt nevezte az egyik a hét csodája a modern világban. Az American Society of Civil Engineers, ez a cím jól megérdemelt. Ez volna a Csatorna-alagút között építészeti csodák mint az Empire State Building és a CN Tower.

Az Eurostar alagút bizonnyal egy csoda, és egy hatalmas bravúr építési. De miért olyan fontos Európa számára? Mi volt annak hatása, és amely a városok utazók megközelíthető használja? Vessünk egy közelebbi pillantást a Csatorna-alagút jelentősége:

 

History Of The Tunnel Eurostar

Map of the Construction of the Channel Tunnel

 

Annak ellenére, hogy az építőiparban a Csatorna-alagút kezdődött 1988, ez nem jelenti azt, hogy az ötlet az volt, új. Még Napoleon eljátszott a gondolattal, összekötő Anglia és Franciaország egy alagúton keresztül. Előtte, Francia mérnök Albert Mathieu-Favier javasolta először egy ilyen alagút 1802. Felfogása benne egy mesterséges szigeten az út mentén, mint egy ló változó állomás. azonban, többségükben elhagyták, amíg a második világháború után.

Ban ben 1987, A parlamentek az Egyesült Királyság és Franciaország végül megállapodtak abban, hogy a Csatorna-alagút. A projekt keretében az építési három alagút - két vasúti közlekedés, és az egyik, mint a szolgáltatás alagút. A fejlesztés hat évig tartott,, $7.2 milliárd, ezermillió, Tizenegy fúrógépek, és 13,000 munkások. A költsége megegyezik a mai $12 milliárd, ezermillió.

Amszterdam London vonatok

Rotterdam London vonatok

Párizsból Londonba vonatok

Brüsszel London vonatok

 

Csatorna-alagút tények

A Csatorna-alagút 31.35 mérföld hosszú, a víz alatti részén 23.5 mérföldre. Ez a legkiterjedtebb alatti részén a világon, hogy fut 250 ft alatti tengerfenéken a legalacsonyabb pontja. Az alagút köti Folkestone Angliában a Coquelles, Pas-de-Calais Franciaország. Ez fut alatta a La Manche-csatorna, a szoros Dover.

Mi teszi a Csatorna-alagút különlegessé, hogy ez az egyetlen csatlakozó, Nagy-Britannia és az európai kontinens. És vele nagysebességű vonatok ma elérhető, ez az egyik leggyorsabb módja, hogy utazni az Egyesült Királyságban és a kontinentális Európában.

A hatása megnyitása a Csatorna-alagút

London St. Pancras hall

 

Az Eurostar alagút játszott óriási szerepet abban, hogy a vasúti utazás hozzáférhető még egyszer. Ezek különösen értékelik, az Egyesült Királyságban, mivel lehetővé tette, hogy Európába utazzon nélkül repülő. Segít utazók költségeit csökkenteni az utazási, valamint a szén-dioxid. Eurostar becsüli, hogy az utazás Londonból Párizsba vonattal bocsát 90% kevesebb üvegházhatású gázt kibocsátás, mint vevő a gépet.

A legjobb az egészben a Csatorna-alagút a kapcsolatot a főbb Európai vasúti hálózatok. Használni azt, lehet kapni a legtöbb nagy európai városokban az Egyesült Királyságban. És ne felejtsük el, az is lehetséges, hogy elérje a brit nagyvárosok, mint London repülés nélkül. Ez egy olcsó, gyors és biztonságos módja az utazásnak.

London Brüsszel vonatok

Londontól Párizsig vonatok

London és Lyon között

London Amszterdam vonatok

 

 

Ha a Csatorna-alagút Lenyűgöz téged, hogy egy lovagol rajta! Az út nem lesz színpadi, de a fellebbezés rejlik kényelem. Ha kell utazni, vagy egy város Egyesült Királyságban, foglalja le vonatjegyet Ma!

 

 

Szeretné beágyazni a blogbejegyzésünket a webhelyére?, akkor sem vesszük szöveget és képeket, és csak nekünk hitelt egy linket a blogbejegyzésben, vagy ide kattintva: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fchannel-tunnel-europe%2F%3Flang%3Dhu– (Lapozzunk lefelé egy kicsit, hogy az embed kódot)