Timp de citit: 3 minute
(Ultima actualizare în: 27/08/2021)

Atunci când un călător menționează vizita Franța, cei mai mulți oameni ar fi instantaneu cred că de la Paris. in orice caz, capitala Franței nu este singurul oraș merită vizitat în această țară frumoasă, Călătorind la Strasbourg este noul IN. Multe alte locuri sunt la fel de demne de apreciere pentru toate obiective turistice superbe și experiențe care le pot oferi.

Strasbourg este unul dintre cei orase că am putea aprecia mai mult, atât pentru frumusețea și abundența de lucruri de făcut acolo. Călătorind cu trenul la Strasbourg din marile orașe europene vor lua respiratia. Să aruncăm o privire mai atentă la modul în care puteți călători în această destinație fantastică și ce puteți vedea și de a face acolo:

 

Când călătoriți la Strasbourg vizita Catedrala Strasbourg

Domurile din perioada medievală sunt feeric, uimitor, și pur și simplu minunat de explorat. Și catedrala din Strasbourg standuri inalt printre ei - literalmente, așa cum este folosit pentru a fi cea mai înaltă clădire din lume până 1874! Unele părți din aceasta dată, în măsura înapoi ca 1100, care este un adevărat testament pentru cât timp această structură istorică a fost în picioare. Indiferent dacă alegeți să exploreze interiorul sau stick la observarea fațadă, vei fi impresionat.

Paris Trenurile Strasbourg

Luxemburg Trenurile Strasbourg

Nancy la trenuri Strasbourg

Basel la trenuri Strasbourg

 

Ia Imagini de La Petite France

Traveling to Strasbourg to La Petite France

 

Pășind La Petite France se simte aproape ca merge înapoi în timp. Cu structuri alb-negru ciudat timbered jumătate stivuite în districtul care au aparținut comercianților de tot felul, străzi pietruite, și tradiționale restaurante, este un loc trebuie să experiență. Fa poze și imaginați-vă în vremuri de mult apuse.

Marsilia la trenuri Strasbourg

Dijon la trenuri Strasbourg

Anvers la trenuri Strasbourg

Lyon la trenuri Strasbourg

 

Răsfățați-vă în bucătăria locală

Pentru turisti alimentare, există o trata gastronomica speciale care urmează să fie eșantionate atunci când călătoresc la Strasbourg: produse alimentare alsacian, și excepțională vin și bere. Strasbourg domnește peste regiunea Alsacia, în cazul în care vinurile sunt în mare parte a soiului, și principalele două pentru a încerca sunt Traminer roz și Riesling. Împerecheafli acesta din urmă cu crap tigaie sau choucroute garnie, bine cunoscute clasice alsacieni, și încântă papilele gustative.

Koln la trenuri Strasbourg

Lille la trenuri Strasbourg

Zurich către trenuri Strasbourg

Metz la trenuri Strasbourg

 

 

Ia-o excursie cu barca în jurul Strasbourg

petite France

 

O altă modalitate excelentă de a explora Strasbourg se face printr-o plimbare cu barca. Este o șansă de frumos pentru a verifica unele dintre atracțiile orașului cele mai frumoase și să învețe despre istoria sa, în același timp,. Sunt o mulțime de opțiuni de plimbare cu barca a alege din, și s-ar putea obține un cuplu de idei cu privire la care hotspot pentru a vizita următoare.

 

Călătorind la Strasbourg Cu trenul

Strasbourg are al doilea ca mărime gară în Franța, imediat după Paris. Atingerea aceasta cu trenul este relativ simplu, și aveți opțiunea de a lua De mare viteză TGV (tren de mare viteză) Ar putea să luați de la Paris, la Strasbourg, în numai 2 ore și 20 minute, în loc de obicei 4 ore cu mașina.

Asta înseamnă, de asemenea, că timpii de călătorie din alte orașe europene importante sunt, de asemenea, considerabil mai scurt. Dacă sunteți călătoresc la Strasbourg de la Elveţia, Belgia, Olanda, Germania, și alte țări și orașe europene, puteți ajunge la Strasbourg ușor și rapid. Cauta conexiuni de noapte dacă sunteți pe un buget mai stricte deoarece aceste bilete sunt de obicei mai ieftine.

 

Gata să aibă timpul vieții explorând fermecătorul oraș Strasbourg? Rezervați direct biletele de tren acum, și bucurați-vă atât călătoria și destinația.

 

 

Doriți să încorporați postarea noastră de blog pe site-ul dvs, puteți fie face fotografii și textul nostru și doar să ne dea un credit cu un link la acest blog, sau faceți clic aici: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ftraveling-strasbourg-train%2F%3Flang%3Dro – (Derulați în jos un pic pentru a vedea codul embed)