Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 04/11/2022)

Jos mietit mistä löytää parhaat museot Euroopassa, olemme turvassa! Onko se taide, kansallinen, tai luonnollinen historia, museoissa meidän listalla ei onnistu hämmästyttää.

Mikä on enemmän, pääsee kaikkiin näihin kohteet junalla Jos etsit edullinen tapa matkustaa. Olkaamme on lähemmin parhaista museoista Euroopassa ja mistä löytää niitä:

 

Louvren taidemuseo, Pariisi, Ranska

Louvre voi olla yksi kuuluisimmista museoista Euroopassa ja maailmassa. Se on suurin, joka kattaa 72,735 metriä potenssiin. Tämä upea museo on koti yli 35,000 kohteita ja on yksi maamerkeistä Pariisissa. Joudut käymään se, jos matkustaa Pariisiin junalla!

Bryssel Pariisiin Junat

Lontoosta Pariisiin Junat

Marseille Pariisiin Junat

Amsterdam Pariisiin Junat

 

 

Venaria Reale, Torino, Italia

Nimi tämän palatsin tulee latinan Kuninkaalliset metsästys on, tarkoittaa ”Royal Hunt”. 1600- ja 1700-luvuilla, se oli pohjana metsästys tutkimusretkiä Kaarle-herttua Emmanuel II. Nyt palatsin lumoaa moderni kävijöitä sen barokkityylisillä kauneus. Et voi olla huomaamatta sitä, jos huomaat Turin.

Milano Torino Junat

Como Turin Junat

Genova Torino Junat

Parma Torino Junat

 

Museon Streamillä, Antwerpen, Belgia

The Museum by the Stream in Antwerp is one of the Best Museums in Europe

 

Museon purolla tai MAS on suurin museo Antwerpenissä. Jos etsit panoraama näkymä, on vapaa pääsy katto Museon. Monimutkainen MAS on myös ravintola ja kahvila alla. Museo itsessään on kaunis ja tutustumisen arvoinen, jos olet Antwerpen.

Bryssel Antwerpeniin Junat

Amsterdam Antwerpeniin Junat

Lille Antwerpeniin Junat

Paris Antwerpeniin Junat

 

raamatullinen, Amsterdam, Alankomaat

Toinen museo Alankomaat, sen Raamatun museo sijaitsee Amsterdam. Se on yksi parhaista museoista Euroopassa, jos haluat oppia lisää Raamatusta. Vierailu Bijbelsissä auttaa meitä ymmärtämään Raamatun merkityksen ja vaikutuksen hollantilaiseen yhteiskuntaan. Se on epäilemättä ainutlaatuinen museo, sopii hyvin niille, jotka rakastavat uskonnollinen historia.

Bryssel Amsterdam Junat

Lontoo Amsterdam Junat

Berliini Amsterdam Junat

Pariisi Amsterdam Junat

 

 

Taidehistoriallinen museo, Wien, Itävalta

Kunsthistorisches Museum in Vienna Austria

Kunsthistorisches Museum on tunnetuin taidemuseon Itävalta, tunnetaan myös Taidemuseo. Jotkut sen tunnetuin näytöt kuuluvat teoksia Rembrandtin, Michelangelo, Rafael, Rubens. Se on ollut hämmästyttävää taiteen ystäville upealla taiteella sen avaamisesta lähtien 1891. kaikille vierailevat Wien junalla tulisi järjestää tutustuminen Kunsthistorisches Museumiin.

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Graz Wieniin Junat

Praha Wien Junat

 

MACHmitin lastenmuseo, Berliini, Saksa

Matkailijoille lasten kanssa, se ei saa mitään parempaa kuin MACHmit Lapset museo Saksa. Jos huomaat Berliinissä, Muista tarkistaa MACHmit ja sen lajike nähtävyyksiä. Ne soveltuvat myös aikuisille, monia jännittäviä aktiviteetteja, kuten laboratoriossamme, Tulosta workshop, ja kiipeily labyrintti.

Bremen Berliini Junat

Leipzig Berliini Junat

Hannover Berliiniin Junat

Hampurista Berliiniin Junat

 

 

Skansen ulkoilmamuseo, Tukholma, Ruotsi

Skansenin ulkoilmamuseo oli ensimmäinen laatuaan Ruotsissa. Se avattiin 1891 ja on kasvanut tunnetuin museo Tukholmassa. Upea näkymä Royal Djurgardenista on Skansenin vierailun bonus. Ja niille, jotka rakastavat nähdä Scandinavia-natiivi eläimet, siellä on eläintarha joka näyttää ne.

 

 

Parhaista museoista Euroopassa odottavat sinua. Jos olet valmis menemään, varaa junaliput nyt ja nauti kyydistä!

 

 

Haluatko upottaa blogitekstimme sivustollesi, Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja vain antaa meille luottoa linkki blogikirjoitus, tai et klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-museums-europe%2F%3Flang%3Dfi– (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)