Lukuaika: 4 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 08/10/2021)

Ruoka on niin mahtava, erityisen herkullinen ruoka. Se on niin helppo olla pakkomielle asuessaan Euroopassa antaa sinulle niin paljon syytä siihen! Parhaita kaupunkeja Foodies ovat Euroopassa, luota meihin olemme foodies samoin, ja niin sinä kun olet läpi tämän blogin! Vain, Lue huolellisesti.

 

Tässä valikoima parhaita kaupunkien foodies Euroopassa että pääsee junalla:

 

Lyon, Ranska

Kaikki tietävät sen nyt - jos olet menossa Eurooppaan rakastua, Sinä olet menossa Ranska. Vähän tiesitkö kuitenkin, että olet menossa Ranskaan rakastua sen ruokapaikat, yhtä hyvin! Maassa, kuuluisa rakkaus ruokaa ja valmistella sen, se on vaikeaa valita suosikki paikka juhlia. Älä tee virhettä, vaikka – Lyon on yksi Ranskan alkuun Foodie paikkoja tutkimaan! suosituksemme: viipaloitu salami ruusukkeita tarjoillaan tuoreita vihreitä cornichon suolakurkkua ja ranskanperunat. Lyon on yhdistetty Sveitsi rautateitse joten voit aina pop yli tästä ”suklaa maa”Suloiseksi aterian viimeistely.

Lyons sisään pääsee meidän listalla Best Cities for Foodies Euroopassa suklaan herkkuja ja enemmän.

Bryssel - Lyon nopea juna

Lontoosta Lyon Junat

Junat Marseillesta Lyoniin

Amsterdamista Lyoniin junat

 

 

Wien, Itävalta

Surina Wienin kaupunki on, jos olet menossa paras suklaa kakku Euroopassa - sacherkakkua. Runsaasti maku, tumma ja syvä, Tästä syystä, kakkua asiantuntija myönnetty Itävallassa olevan yksi parhaista kaupungeista foodies Euroopassa. niin mistä löytää yksi? Joka Wienin kahvilat! Tämä on maan allekirjoitus kakku, ja paikalliset varmista, että tiedät se on niin.

HUOMAUTUS: Snap muutaman kuvia kaupungin ja ruokansa vaikka – sinä haluat tehdä Instagram paistaa, älä ya?

Salzburg Wien Junat

München Wien Junat

Innsbruck Vienna Junat

Stuttgart Wien Junat

 

Parhaista kaupungeista foodies, pöydän tarjoillaan

 

San Sebastián, Espanja

Kun tuntuu osuvan kaikki parhaat juhlat kaupungin, vain syödä ulkona San Sebastianissa! Ollakseni rehellinen, voit syödä tapaksia kaikkialla Espanjassa, ja tulet rakastamaan sitä. MUTTA, saada paras paras, kokeile sitä tässä merenrantakaupunki. Mikä tekee tästä paikasta niin erikoista on ensisijaisesti välillä makuja ja taiteellisuus voit valita. Mausteinen ja hapan, kuuma ja kylmä, maalaismainen ja hienostunut, ovat kaikki löytyy yksi pylväs. Kokeile pari kappaletta kussakin paikassa löydät. Sinulta täynnä, mutta se tulee olemaan sen arvoista.

 

 

Kööpenhamina, Tanska

Joo, Junan ruoka voi olla näyttäviä, mutta ei edes paras juna ruokaa vertaa Kööpenhaminan Noma! on majakka pohjoismaiseen ruokaan, ja sinun pitäisi tehdä kaikkenne mennä check it out. Paitsi että tämä on yksi parhaista kaupungeista foodies Euroopassa, mutta ruokapaikka on myös ollut Ei. 1 paikalla San Pellegrino lista vuosia! Joo, hinnat ovat korkeita, mutta maku saat on sen arvoista. Jos haluat pop yli Skandinavian junalla, Kööpenhamina on loistava yhdyskäytävä pysähtyy juuri tähän.

Bonn Kööpenhamina Junat

Hannover Kööpenhamina Junat

Frankfurt Kööpenhamina Junat

 

Me tiiviste luettelo parhaista ruokakaupunkeista Triesten kanssa, Italia

Emme voi kirjoittaa parhaista kaupungeista foodies Euroopassa mainitsematta kaikki herkullisuus Italia. No ... ei kaikki, mutta ainakin jonkin verran.

Trieste kuului Itävalta-Unkarin kunnes maailmansodan. Tämä seikka täällä lisää merkitystä Triesten herkullisia ruokia. Miksi? Koska Triesten historia jätti merkittävää vaikutusta sen keittiö. Epätyypillinen tyypillisiä italialaisia ​​ruokia, Trieste ylpeä tällaisesta outo yhdistelmä pastaa ja pizza rinnalla hapankaali ja viipaloitu makkara, ja niiden kaltaiset. Nauti upea ruoka, kermainen suklaa, ja upea kahvi kaupungissa, jossa James Joyce alkoi kirjoittaa Ulysses. Upea näköala Adrianmeren ei satu ruokahalua, jompikumpi. Yhteys Italian ja Slovenian välillä on täydellinen rautateitse, joten voit antaa Slovenialle mahdollisuuden naapurustossa.

Genova Trieste Junat

Rooma Trieste Junat

Milano Trieste Junat

Firenze Trieste Junat

 

Historia, ruoka, ja Euroopassa aina käsi kädessä, ja nyt on tilaisuus tutustua kaiken hyvin helposti. Tulla sisään Tallentaa Train ostaa itsellesi junalipun ja aloita foodie seikkailu tänään!

 

Haluatko upottaa blogiviestimme sivuston, Sitten klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-cities-foodies-europe%2F%3Flang%3Dfi – (Selaa nähdä upotuskoodin)