Lukuaika: 8 minuutit
(Viimeksi päivitetty: 13/05/2022)

Euroopassa on monia upeita kaupunkeja vierailla. Jokaisella kaupungilla ja kadulla on oma luonteensa ja viehätyksensä. Vilkas, täynnä mahtavia kahviloita, putiikit, katutaide, hienostuneita taidegallerioita, ja ympäristöystävällisiä, jos et ole käynyt näissä 12 Euroopan viileimmät kaupunginosat, Tässä on muutamia syitä, joilla voit vahvistaa luettelosi.

  • Juna on ympäristöystävällinen tapa matkustaa. Tämä artikkeli on kirjoitettu kouluttaa noin junamatka Save A Train, The Halvin junalippujen verkkosivusto Maailmassa.

 

1. Euroopan tyylikkäimmät kaupunginosat: Neukolln, Berliini

Kaukana tärkeimmästä matkailukohteita Berliinissä, Neukollnin naapurusto on oma instituutti. Viileä naapurusto on sekoitus vanhaa ja uutta, kulttuureissa, kaupunkilaisuus, ja virkistysvihreitä.

Kababit, taidegalleriat, ja kattobaareja vihreiden puistojen vieressä Neukollnin alue on yksi Euroopan hienoimmista. Upean ulkoilupäivän jälkeen valtava Tempelhofer Feld, tai Britzer Gardenissa voit jatkaa idylliseen Richardplatzin kylään tai Klunkeranichin pysäköintialueelle, joka muuttui kattobaariksi.

Frankfurtista Berliiniin junalla

Leipzig Berliiniin junalla

Hannover Berliiniin junalla

Hampurista Berliiniin junalla

 

Gardens in Neukolln, Berlin Germany

 

2. Holesovice, Praha

Vihreät puistot, olutpuutarhat, joista on näkymät joelle, ja nykyajan taidemuseo ovat vain muutamia piilotetut jalokivet Prahan tyylikkäimmässä Holesovicen kaupunginosassa. Holesovicessa asuu tšekkiläisiä taiteilijoita ja nuoria perheitä, jotka viettävät vapaa-aikaansa Letna Parkissa ja ruokailevat monissa ympärillä olevissa bistroissa.

Prahan entinen teollisuusalue on nykyään muuttunut luovaksi tilaksi suunnittelijoille ja luovia mieliä. Niin, ei ole yllättävää, että yksi Euroopan hienoimmista kaupunginosista on omituisia kahviloita, suunnitteluliikkeitä, ja taidekeskukset.

Nürnbergistä Prahaan junalla

Münchenistä Prahaan junalla

Berliinistä Prahaan junalla

Wienistä Prahaan junalla

 

Landscape of Holesovice, Prague

 

3. Euroopan tyylikkäimmät kaupunginosat: Ostiense, Rooma

Ostiense ei ole tyypillinen italialainen naapurusto, mutta juuri se tuo sen sisälle 10 Euroopan viileimmät kaupunginosat. A entinen tehdas muutettiin taidemuseoksi, katutaidetta suihkulähteiden sijaan, trendikkäitä kahviloita, ja 1 ei-katolinen hautausmaa, jossa romanttiset runoilijat Keats ja Shelley löysivät ikuisen unensa paikan Ostiense on kuin mikään muu huppu.

Italian pääkaupungin entinen harmaa piste on vähitellen muuttunut elävien värien ja luovuuden paikkaan. Lisäksi, täällä voit vierailla Caius Cestiuksen poikkeuksellisessa pyramidissa ja ihailla sen freskoja, matkalla Eatalyyn italialaista ruokaa varten. Jos haluat elää kuin paikallinen, Majoitus trendikkäässä Ostiensessa on paljon halvempaa kuin Rooman tungosta matkailualueilla.

Milanosta Roomaan junalla

Firenzestä Roomaan junalla

Venetsiasta Roomaan junalla

Napoli Roomaan junalla

 

4. Etelä -Pigallen naapuruus Pariisi

Kiertelevä down SoPi, Rue des Martyrsille, koti yli 200 kahviloita, suklaapuoteja, ja baareja, Etelä-Pigalle on it-paikka Pariisissa. Sen lisäksi, että Etelä -Pigalle on foodies -taivas, viileässä naapurustossa voit löytää upeita museoita ja taidetta. Yksi erikoisimmista museoista on romanttisen elämän museo. Musee de La Vie Romantiquessa voit laajentaa tietämystäsi Ranskan historian romanttisesta ajanjaksosta.

Taukoa hyvästä elämästä, voit suunnata Pigallen värikkäälle koripallokentälle. Pigallen koripallokenttä on kunnostettu, suunniteltu kirkkailla väreillä, kaikkien aikojen parhaaksi koripallopeliksi. Pariisi on hieno lomakohde ja yksi eniten upeita lomakohteita upeilla koripallokentillä Euroopassa.

Amsterdamista Pariisiin junalla

Lontoosta Pariisiin junalla

Rotterdam Pariisiin junalla

Brysselistä Pariisiin junalla

 

atmosphere in South Pigalle Neighborhood In Paris

 

5. Euroopan tyylikkäimmät kaupunginosat: Teetä, Moskova

Värikäs ja vilkas Arbatin kaupunginosa on raikasta hengityksen ilmaa Moskovan kaupungin keskustassa. Löydät Arbatin täynnä charmia, värikkäiden rakennusten kanssa, kahviloita, ja katutaidetta. Kun kävelet Arbatia pitkin, Löydät kosmopoliittisen kaupungin sielun. Kuuluisa Old Arbat -katu sijaitsee Moskovan historiallisessa Arbat -korttelissa ja säilytti merkityksensä kauppakeskuksena, 1400 -luvulta.

Nykyään, Arbatin alue on täynnä tyylikkäitä putiikkeja, matkamuistomyymälöitä, käsitöitä, ja monia muita aarteita. Lisäksi, kun taas tämä alue on erittäin turisti, löydät sen rento, ja luonnonkaunis. Nauti Arbatin parhaista puolista, kirjoita muutama päivä Moskovan matkallesi, vähintään. Tällä tavalla, voit tutustua Moskovan parhaisiin puoliin ja yhden kauneuteen Venäjän upeimmat vierailukohteet.

 

 

6. 7piiri Budapest

Nuori ja hauska, Budapestin 7. piiri on ihmemaa matkailijoille. Upeilla baareilla, Budapestin parhaat pakohuoneet, iltatori, ja kulttuuritapahtumia, tämä naapurusto huutaa aina, hyvällä tavalla. Tämä viileä kaupunginosa on myös Budapestin juutalaiskortteli, joten voit myös vierailla suuressa synagogassa, maamerkki itsessään.

Lisäksi, vanhoista kaduista on tullut hedelmällinen maaperä unkarilaisen kulttuurin virkistymiselle. Ravintoloiden ja kauppojen lisäksi, kaupungin tärkein nähtävyys 7kaupunginosa on rauniobaareja. Parhaan ystäväsi juhliminen häät, tai syntymäpäiväjuhla vanhassa omituisessa baarissa on kokemus vain Budapestin tyylikkäimmälle kaupunginosalle.

Wienistä Budapestiin junalla

Prahasta Budapestiin junalla

Münchenistä Budapestiin junalla

Graz Budapestiin junalla

 

Bar in the 7th District of Budapest

 

7. Euroopan tyylikkäimmät kaupunginosat: Langstrasse Zürich

Käännetty pisin katu, Zürichin Langstrasse -kaupunginosa rikkoo kaiken, mitä tiedät täsmällisestä maasta. Langstrasse on Zürichin paha poika, lonkka, seikkailunhaluinen, kirkkailla neonvaloilla ja aina valmis juhliin. Langtrassella onruokapaikkojen karsiminen, baarit, ja yökerhoja, ota vain valinta.

Lisäksi, viilein naapurusto on yksi Euroopan ystävällisimpiä LGBT -kohteita. Täällä voit saada urasi LGBT-ystävällisessä Les Garcons -baarissa/pizzapaikassa, esimerkiksi. lopuksi, Tämä hämmästyttävä naapurusto nukkuu harvoin ja palvelee sinua monissa etnisissä ravintoloissaan, osapuolet, ja tietysti jälkibileet.

Interlaken kaupunkiin Zürich junalla

Luzern Zürichiin junalla

Bern kaupunkiin Zürich junalla

Geneve - Zürich junalla

surreal picture in a Coolest Neighborhood in Langstrasse Zurich

 

8. Pohjois -Amsterdam

Suurilla viheralueilla, kaunista arkkitehtuuria, ja viehättävä pieni kylä, Amsterdam-Noordilla on kaikki. Viileä kaupunginosa on aivan IJ -joen toisella puolella, niin Noords tarjoaa hämmästyttävää piknikpaikkoja ja elävän musiikin keikkapaikat. Kaikkien näiden viehätysten lisäksi, Amsterdam-Noordissa on Euroopan korkein keinu, adrenaliinin ystäville.

kuitenkin, jos suunnittelet enemmän aktiivinen loma sitten joki on täydellinen Ulkoilu. Pyöräily, käynnissä, ja jopa veneilyä, IJ -joki on täydellinen. Tärkeintä on, että Amsterdam-Noord on hollantilainen pieni maailma ihanan Amsterdamin kaupungin sisällä. Vaihtoehdot ovat rajattomat, ja tunnelma on fantastinen, ei ole yllättävää, että matkustajat palaavat jatkuvasti yhteen Euroopan hienoimmista kaupunginosista.

Brysselistä Amsterdamiin junalla

Lontoosta Amsterdamiin junalla

Berliinistä Amsterdamiin junalla

Pariisista Amsterdamiin junalla

 

Tulips By the canal in Amsterdam-Noord

 

9. Euroopan tyylikkäimmät kaupunginosat: Shoreditch Lontoo

Useimmat matkailijat tietävät Shoreditch kiitos upeiden Brick Lane -markkinoiden. kuitenkin, Shoreditch on paras paikka ostaa ainutlaatuisia kappaleita suurista itsenäisistä putiikeista. Tämä on vain yksi esimerkki graffiti-maalatun naapuruston ainutlaatuisista puolista. Shoreditch ei ehkä ole täydellinen kuva, mutta sillä on varmasti oma sielunsa.

Juuri siksi, että Shoreditch ei ole tyypillinen klassinen englantilainen naapurusto, siitä on tullut koti paikallisille taiteilijoille. Lisäksi, tämä kaupunkialue on paras paikka kokeilla katuruokaa markkinoilla tai ponnahdusikkunoissa, ota elokuva kattoelokuvateatterissa ja etsi nurkan takana oleva piilotettu seinätaide. lopuksi, Shoreditchin erityishahmo tekee siitä Lontoon tyylikkäimmän naapuruston.

Amsterdamista Lontooseen junalla

Pariisista Lontooseen junalla

Berliinistä Lontooseen junalla

Brysselistä Lontooseen junalla

 

Coolest graffiti in Neighborhoods In Europe: Shoreditch London

 

10. Findhorn, Skotlanti

Kauniilla Skotlannin rannikolla, josta on näkymät Atlantin valtamerelle, Findhorn on maaginen. Vaikka se sijaitsee Morayshiressä, jotkut kutsuvat sitä ratkaisuksi, pikemminkin kuin kaupunginosa. Findhorn on loistava lomakohde, erityisesti merenrantakohde. Tässä, löydät upeita mahdollisuuksia vesiurheiluun tai rentoutumiseen rannalla.

Lisäksi, Findhornilla on hämmästyttävä ekokylä, ja virkistysmatkustaminen on nykyään erittäin trendikästä. Tämä vihreä puoli lisää trendikkään tunnelman rennolle alueelle, yhdessä upean maiseman ja tunnelman kanssa.

 

Findhorn seaside, Scotland

 

11. Euroopan tyylikkäimmät kaupunginosat: Vesterbro, Kööpenhamina

Jokainen Vesterbrossa oleskeleva sanoo, että tällä viileällä naapurustolla on muutama pieni hyvin erilainen kaupunginosa. Yksi on nuori, viettelevä, ja kerran Kööpenhaminan punaisten valojen alue ja toisessa on ranskalainen tyylikkyys. Vesterbro on täynnä kontrastia, joten kaikki, jotka vierailevat Kööpenhaminassa ensimmäistä kertaa, löytävät jotain mahtavaa.

Toisin sanoen, Vesterbro on yksi Euroopan hienoimmista kaupunginosista, koska sillä on jotain hämmästyttävää tarjottavaa kaikille. Vihreistä tiloista hienoihin ravintoloihin, tyylikkäitä putiikkeja, ja Absalon -yhteisötalo, jossa voit ruokailla paikallisten kanssa, Vesterbron yhteisö on erittäin vieraanvarainen ja rento. Siksi, ei ole ihme, että Vestrbro on kärjessä 10 Euroopan viileimmät kaupunginosat joka vuosi.

 

Coolest Neighborhoods In Northern Europe: Vesterbro, Copenhagen

 

12. Porta Venezia, Milano

Milanon muodikkain kaupunginosa, Porta Venezia isännöi Milanon muotiviikkoa ja sulkeutuu huipulla 12 Euroopan viileimmät kaupunginosat. Taide, italialainen ruoka, kulman takana Milanon parhaista ostospaikoista, mutta rento Porta Venezia on pieni Italia, kaukana tungosta matkailukeskuksesta.

Port Veneziassa on huviloiksi käännettyjä taidegallerioita, kahviloita, ja puutarhat, kuten upea Giardini Publici. Porta Venezian loistava tunnelma houkuttelee paikallisia, ulkomaalaiset, ja matkustajia viettämään aikaa, sekoittua, ja juhlia Milanon Gay -paraatin aikana, ja joka päivä siihen asti. Niin, jos suunnittelet a viikonloppuloma Milanossa, parempi tehdä siitä viikon mittainen, vähintään.

Firenzestä Milanoon junalla

Firenzestä Venetsiaan junalla

Milano Firenzeen junalla

Venetsia - Milano junalla

 

Porta Venezia, Milan

 

Me klo Tallenna juna auttaa sinua suunnittelemaan matkan kohteeseen 12 Euroopan viileimmät kaupunginosat.

 

 

Haluatko upottaa blogiviestimme ”12 Euroopan tyylikkäintä naapurustoa” sivustollesi? Voit joko ottaa kuvia ja tekstiä ja antaa meille luotto-linkki tämä blogi. Tai klikkaa tästä: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Ffi%2Fcoolest-neighborhoods-europe%2F – (Selaa alas hieman nähdä upotuskoodin)