Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 08/10/2021)

Aya seueur kota anu endah pikeun didatangan di Éropa. Unggal kota sareng jalan gaduh karakter sareng pesona masing-masing. Suka bungah, pinuh ku kafe hébat, boutiques, seni rupa, galeri seni canggih, sareng ramah lingkungan, upami anjeun teu acan ka ieu 12 lingkungan coolest di Éropa, ieu sababaraha alesan pikeun nyorot daptar ember anjeun.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Lingkungan Anu Pisan Ti Éropa: Neukolln, Berlin

Jauh ti utama wisata di Berlin, lingkungan Neukolln mangrupikeun lembaga nyalira. Lingkungan anu tiis nyaéta campuran antara anu lami sareng anu énggal, budaya, pakotaan, sareng ruang héjo rekreasi.

Kababs, galeri seni, palang rooftop gigireun taman héjo ngajantenkeun lingkungan Neukolln salaku salah sahiji anu pang cool di Éropa. Saatos dinten anu hébat ker Tempelhofer Feld ageung, atanapi Britzer Garden anjeun tiasa neraskeun ka désa Richardplatz idéllik atanapi taman mobil Klunkeranich tos bar atap.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

Kebon di Neukolln, Berlin Jérman

 

2. Holesovice, Iraha

Taman hejo, kebon bir sareng pandangan walungan, jaman ayeuna musium seni ngan ukur sababaraha permata disumputkeun di lingkungan Holesovice paling kerén di Prague. Holesovice mangrupikeun tempat pikeun seniman Céko sareng kulawarga ngora, nyéépkeun waktos luangna di Letna Park sareng tuang di seueur bistro di sakitar.

Daérah industri anu kantos di Praha parantos robih dinten ayeuna janten rohangan anu kreatif pikeun désainer sareng pikiran kréatip. janten, henteu heran yén salah sahiji lingkungan anu paling kerén di Éropa ngagaduhan kafe unik, toko desain, sareng pusat seni.

Nuremberg ka Prague Kalayan Karéta

Munich ka Prague Kalayan Train

Berlin ka Prague Kalayan Karéta

Wina ka Praha Kalayan Karéta

 

Bentang Holesovice, Iraha

 

3. Lingkungan Anu Pisan Ti Éropa: Ostiense, Roma

Ostiense sanés lingkungan khas Itali, tapi éta pisan anu nempatkeun éta 10 lingkungan coolest di Éropa. A urut pabrik dirobih janten musium seni, seni jalanan tibatan cai mancur, kafe trendi, jeung 1 kuburan non-Katolik dimana pujangga romantis Keats sareng Shelley mendakan tempatna bobo salamina Ostiense henteu sapertos tiung anu sanés.

Tempat anu kulawu sakali di ibukota Italia parantos sakedik-sakedik dirobih janten tempat anu warna sareng kreativitas anu jelas. Sumawona, di dieu anjeun tiasa nganjang ka Piramida rongkah Caius Cestius sareng mikanyaah ka para frésna, nuju di Eataly kanggo tuang Itali. Upami anjeun hoyong hirup sapertos lokal, akomodasi di Ostiense trendi jauh langkung mirah tibatan kabupaten wisata anu rame di Roma.

Milan ka Roma Kalayan Karéta

Florence ka Roma Kalayan Karéta

Venice ka Roma Kalayan Train

Napoli ka Roma Kalayan Karéta

 

4. Lingkungan Pigalle Kidul Paris

Ngoléang handap SoPi, ka Rue des Syahid, imah pikeun leuwih 200 kafe, chocolatiers, sareng bar, South Pigalle mangrupikeun tempat di Paris. Salian ti Pigalle Kidul mangrupikeun surga pikeun pangan, lingkungan anu tiis nyaéta dimana anjeun tiasa mendakan musium sareng seni anu endah. Salah sahiji musium anu paling istiméwa nyaéta musium Kahirupan Romantis. Di Musee de La Vie Romantique anjeun tiasa ngajembarkeun élmu ngeunaan jaman romantis dina sajarah Perancis.

Pikeun istirahat tina hirup rupa, anjeun tiasa angkat ka lapangan baskét warna-warni Pigalle. Lapangan baskét Pigalle urang direnovasi, dirancang dina warna anu jelas, kana kaulinan baskét anu pangsaéna. Paris hébat tujuan liburan sareng salah sahiji anu pang lokasi pakansi anu hebat sareng lapangan baskét hébat di Éropa.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

suasana di Pigalle Kidul Lingkungan Di Paris

 

5. Lingkungan Anu Pisan Ti Éropa: Arbat, Moscow

Lingkungan Arbat anu warna-warni sareng meriah seger tina hawa napas di pusat kota Moskow anu rame. Anjeun bakal mendakan Arbat pinuh ku pesona, kalayan gedong warna-warni, kafe, sareng seni jalanan. Nalika anjeun jalan-jalan sapanjang Arbat, anjeun bakal mendakan jiwa kota kosmopolitan. Jalan Arbat Tua anu kawéntar aya di Kuartal Arbat bersejarah di Moskow dilestarikan pentingna salaku pusat padagang, ti abad ka-15.

Kiwari, lingkungan Arbat pinuh ku butik chic, toko souvenir, karajinan, sareng seueur deui harta karun. Salaku tambahan, sedengkeun daérah ieu wisata pisan, anjeun bakal mendakan éta santai, sareng indah. Pikeun ngararasakeun anu pangsaéna tina Arbat, pin handap sababaraha dinten di perjalanan Moskow anjeun, sahenteuna. Jalan dieu, anjeun tiasa ngajajah anu pangsaéna Moscow sareng kaéndahan salah sahiji tempat paling endah pikeun didatangan di Rusia.

 

 

6. 7Kabupatén Budapest th

Ngora jeung resep, Distrik ka-7 di Budapest mangrupikeun tempat anu saé pikeun para palancong. Bar hébat, kamar pangewa pangsaéna di Budapest, pasar malem, sareng acara budaya, lingkungan ieu salawasna buzzing, dina cara anu saé. Lingkungan anu tiis ieu ogé saparapat Yahudi di Budapest, janten anjeun ogé tiasa nganjang ka tempat ibadah besar, tengara nyalira.

Sumawona, jalan-jalan lami parantos janten tempat anu subur pikeun ngahudangkeun budaya Hungaria. Salian réstoran sareng toko, daya tarik utama dina 7kabupaten th mangrupikeun palang baruk. Ngarayakeun kawinan sahabat anjeun, atanapi bash ulang taun dina palang bar anu lawas mangrupikeun pangalaman anu khusus ngan ukur pikeun lingkungan anu paling kerén di Budapest.

Wina ka Budapest Kalayan Karéta

Iraha ka Budapest Kalayan Karéta

Munich ka Budapest Kalayan Karéta

Graz ka Budapest Kalayan Karéta

 

Bar di Kacamatan Budapest ka-7

 

7. Lingkungan Anu Pisan Ti Éropa: Langstrasse Zurich

Ditarjamahkeun salaku jalan pangpanjangna, lingkungan Langstrasse di Zurich ngarobih sadayana anjeun terang ngeunaan nagara pas waktuna. Langstrasse nyaéta budak goréng Zurich, pinggul, Dongeng, ku lampu neon caang sareng siap siap pésta. Langtrasse ngagaduhanmaze tempat dahareun, bar, sareng klub pikeun nightcap, nyandak ukur pilihan anjeun.

Sumawona, lingkungan anu paling kerén nyaéta salah sahiji tujuan LGBT anu paling ramah di Éropa. Di dieu anjeun tiasa nyandak alur anjeun dina tempat bar / pizza ramah-LGBT Les Garcons, salaku conto. dicindekkeun, lingkungan anu endah ieu jarang bobo sareng bakal ngalayanan anjeun dina seueur réstoran étnis na, pihak, sareng saatos-pihak tangtosna.

Dianteur ka Zurich Kalayan Karéta

Lucerne ka Zurich Kalayan Karéta

Bern ka Zurich Kalayan Karéta

Jenéwa ka Zurich Kalayan Karéta

gambar surealis di lingkungan anu paling tiis di Langstrasse Zurich

 

8. Amsterdam Kalér

Spasi héjo lega, arsitéktur geulis, sareng kampung alit anu menawan, Amsterdam-Noord parantos kéngingkeun sadayana. Lingkungan anu tiis aya tepat di peuntas Walungan IJ, janten Noords nyayogikeun endah tempat piknik sareng lokasi musik manggung langsung. Salaku tambahan kana pesona ieu, Amsterdam-Noord mangrupikeun tempat ayunan pangluhurna di Éropa, pikeun pencinta adrenalin.

Sanajan, upami anjeun ngarencanakeun langkung pakansi aktip maka walungan sampurna pikeun kagiatan outdoor. Ngabuburit, lumpat, komo parahu parahu, Walungan IJ sampurna. Intina nyaéta yén Amsterdam-Noord mangrupikeun dunya alit Walanda di jero kota Amsterdam anu saé. Pilihanna henteu aya tungtungna, sareng suasanana hebat pisan, teu heran wisatawan tetep datang deui ka salah sahiji lingkungan anu paling kerén di Éropa.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

Tulips Ku saluran di Amsterdam-Noord

 

9. Lingkungan Anu Pisan Ti Éropa: Shoreditch London

Kaseueuran wisatawan anu terang Shoreditch hatur nuhun ka pasar Brick Lane anu hebat. Sanajan, Shoreditch mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun balanja pikeun potongan hiji-hiji-hiji butik anu hébat. Ieu ngan ukur hiji conto tina sisi unik pikeun lingkungan anu dicét corétan. Shoreditch panginten henteu sampurna gambar, tapi pasti ngagaduhan jiwa nyalira.

Justru kusabab Shoreditch sanés lingkungan khas Inggris anu klasik, éta parantos janten bumi pikeun seniman lokal. Salaku tambahan, lingkungan kota ieu tempat anu pangsaéna pikeun nyobaan jalan dahareun di pasar atanapi pop-up, candak pilem di bioskop hateup teras milari seni témbok anu disumputkeun di juru. dicindekkeun, Karakter khusus Shoreditch ngajantenkeun lingkungan anu paling tiis di London.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Corétan paling tiis di Lingkungan Di Éropa: Shoreditch London

 

10. Findhorn, Skotlandia

Di basisir Skotlandia anu éndah sareng pandangan sagara Atlantik, Findhorn nyaéta gaib. Sedengkeun tempatna di Morayshire, aya anu nyebat padumukan, tinimbang lingkungan dina istilah kota. Findhorn mangrupikeun tujuan liburan anu hadé, khususna tujuan liburan di sisi laut. Ieuh, anjeun bakal mendakan kasempetan anu saé pikeun pikaresepeun olahraga atanapi bersantai di pantai.

Sumawona, Findhorn ngagaduhan desa eko anu endah, sareng wisata rekreasi trendi pisan ayeuna. Sisi héjo ieu nambihan suasana trendi ka daérah anu santai, dibarengan ku bentang sareng suasana anu hébat.

 

Findhorn seaside, Scotland

 

11. Lingkungan Anu Pisan Ti Éropa: Vesterbro, kopenhagen

Saha waé anu cicing di Vesterbro bakal nyarios yén lingkungan anu tiis ieu ngagaduhan sababaraha lingkungan anu alit pisan anu benten. Salah saurang anu anom, ngagoda, sareng sakali kacamatan lampu beureum Kopenhagen sareng anu sanésna ngagaduhan gaya Perancis ngeunaan éta. Vesterbro pinuh kontras, janten saha waé anu nganjang ka Kopenhagen pikeun anu munggaran bakal mendakan hal anu hébat ku aranjeunna resep.

Istilah sanésna, Vesterbro mangrupikeun salah sahiji lingkungan anu paling kerén di Éropa sabab ngagaduhan hal anu luar biasa pikeun ditawarkeun ka sadayana. Ti rohangan héjo dugi ka réstoran anu hadé, butik chic, sareng imah komunitas Absalon dimana anjeun tiasa tuang sareng warga satempat, Komunitas Vesterbro urang resep pisan sareng gampang ditampi. kituna, teu anéh Vestrbro aya di luhur 10 lingkungan coolest di Éropa unggal taun.

 

Coolest Neighborhoods In Northern Europe: Vesterbro, Copenhagen

 

12. Porta Venezia, Milan

Lingkungan anu paling modis di Milan, Porta Venezia mangrupikeun Minggu Pantun Milan sareng nutup ku bantosan anu luhur 12 lingkungan coolest di Éropa. seni, Dahareun Itali, sakitar juru ti tempat balanja anu pangsaéna di Milan, acan santai-Porta Venezia nyaéta saeutik Itali, jauh ti pusat wisata anu ramé.

Palabuhan Véinia nampilkeun galéri seni villa-ngancik, kafe, jeung kebon, sapertos Giardini Publici anu ngajentul. Suasana anu saé Porta Venezia narik minat warga satempat, expats, sareng musafir pikeun nongkrong, gaul, sareng pésta nalika pawai Milan Gay, sareng unggal dinten dugi ka kitu. janten, upami anjeun ngarencanakeun a sabtu minggu getaway di Milan, langkung saé ngadamel saminggu éta, sahenteuna.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Porta Venezia, Milan

 

Kami di Simpen A Train bakal gumbira pikeun mantuan anjeun ngarencanakeun perjalanan ka 12 lingkungan coolest di Éropa.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "12 Neighborhoods Paling Keren Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fsu%2Fcoolest-neighborhoods-europe%2F - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)