Waktos Maca: 8 menit
(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 14/05/2021)

Naha anjeun diva, pantun, aneh, homo, lesbi, atanapi henteu siap pikeun ngartikeun diri, ieu 10 tujuan LGBT anu saé bakal ngiringan sareng ngagungkeun anjeun. Ti mimiti nyium di Paris dugi ka pésta sapertos bintang batu di Berlin, kota-kota Éropa anu endah ieu sadayana ngeunaan hak anu sami, kareueus, sareng cinta dina sagala warna pelangi.

  • Angkutan rail Dupi The Travel Eco-Friendly Jalan Ka. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train ku Simpen A Train, The Situs wéb Tiket Murah Di dunya.

 

1. Tujuan Heboh LGBT-Ramah Di Dunya: Berlin

Éta sadayana dimimitian ku pondasi organisasi homo sareng lesbi munggaran di dunya. 1897 nyaéta taun anu nandaan léngkah munggaran di Transformasi Berlin janten ibukota homo sareng lesbi di dunya.

Kaendahan sareng kaasih sumping dina sagala rupa, kelir, sareng jinisna. Berlin mangrupikeun salah sahiji anu paling toleran, muka, sareng ngabagéakeun kota-kota di dunya. Berlin mangrupikeun tujuan LGBT anu saé di Éropa sareng wilujeng sumping sagala rupa cinta. Dinten, berlin mangrupikeun tujuan pamungkas LGBT, tapi éta parantos kéngingkeun popularitasna ngan ukur dina abad ka-20, jadi super berkesan jalan panjang kota parantos dilakukeun.

Nollendorfplatz di Schoneberg mangrupikeun manah sareng jiwa liar tina adegan homo anu kasohor di Berlin. Ieuh, anjeun tiasa pésta, milik anjeun, inuman, sareng nikmati kahirupan sareng budaya LGBT.

Waktos anu paling saé pikeun ngalaman extravaganza LGBT nyaéta usum panas, dina epik CSD Berlin. Ampir 1 juta jalma sareng ratusan floats dihias nyiptakeun salah sahiji parade bangga panggedéna di dunya, pikeun hak anu sami sareng kabébasan mikanyaah dina sadaya warna pelangi.

Hal Pangsaé Anu Kedah Dipigawe

Didatangan musium Schwules homo, tugu mimiti gerakan homo, bar Marietta anu kawéntar, Cafe Berio, klub gay Heile Welt pangkolotna, atanapi pikeun pésta anu paling saé di KitKat-Klub.

Frankfurt ka Berlin Kalayan Karéta

Leipzig ka Berlin Kalayan Karéta

Hanover ka Berlin Kalayan Karéta

Hamburg ka Berlin Kalayan Karéta

 

kawinan lesbi

 

2. Tujuan LGBT Heboh Di Walanda: Amsterdam

Nalika anjeun nagara munggaran di dunya anu ngesahkeun perkawinan kelamin anu sami, anjeun ogé salah sahiji tujuan anu paling saé sareng ramah-LGBT di dunya. janten, pikaresepeun tur endah Amsterdam mangrupakeun kota munggaran di Éropa anu janten tuan rumah Kaulinan Gay di 1998 sareng parade kareueus Amsterdam dianggap salah sahiji anu pang saé di dunya.

Upami anjeun henteu terang tempat mana anu pencét di kota, teras mampir di Titik Pink, tempat pikeun inpormasi ngeunaan LGBT- tempat ramah di Amsterdam. Amsterdam ngagaduhan anu luar biasa adegan wengi, tapi sateuacan matahari surup, anjeun kedah jalan-jalan sapanjang jalan sareng daérah salajengna, tempat adegan LGBT napas sareng najong: Reguliersdwarsstraat, Kerkstraat bersejarah, Amstel, teras ka Zeedijk sareng Warmoesstraat pikeun pamandangan nightlife LGBT anu hebat di Amsterdam.

Hal Pangsaé Anu Kedah Dipigawe

Panggihan pamandangan sered anu kawéntar di Kepala Ratu, nguseup kana koktail di Getto, meunang inspirasi di toko buku LGTB Amsterdam, nu Merry, sareng pésta di tabu atanapi klub Exit di jalan Reguliersdwarsstraat. Salaku tambahan, kabanggaan kanal Amsterdam mangrupikeun parade kareueus paling unik anu didatangan di dunya.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

 

3. Tujuan Ramah LGBT Pangsaéna Di Inggris: Brighton

Kusabab taun 1930an Brighton parantos janten tempat aman pikeun saha waé anu diperyogikeun ngajajah seksualitasna. Kota anu pernah di sisi laut parantos janten tujuan LGBT anu ramah di Inggris, caket tapi jauh ti ibukota.

Lingkungan Kemp Town mangrupikeun daérah LGBT di Brighton, hatur nuhun ka hotél butik na, pubs, sareng réstoran. Ieuh, anjeun bakal mendakan getaran anu luar biasa, suasana anu tiis dimana anjeun tiasa ngagungkeun cinta dina sagala rupa. Sumawona, lamun anjeun perencanaan pikeun jalan sadaya sareng kabogoh anjeun, maka Brighton ngagaduhan langkung ti sababaraha tempat kawinan sapertos Royal Pavilion, sareng langsung ti dinya ngawitan pésta di Charles Street atanapi pantai Brighton.

Hal Pangsaé Anu Kedah Dipigawe

Ngarasakeun pint dina gay The Bulldog pub, tapi mimiti bersantai di The Brighton Sauna, sareng bérés wengi dina Revenge, klub nightlife LGBT luhur.

 

Pihak LGBT Heboh

 

4. Heboh LGBT Kota Ramah Di Jérman: Cologne

Kota anu langkung seueur pubna tibatan jalma-jalma, sareng langkung seueur kajantenan bangga tibatan dimana waé, Cologne mangrupikeun tujuan anu paling saé sareng ramah LGBTQ di Éropa. Cologne ramah pisan LGBTQ anu ngagaduhan wisata Gaily nyalira, janten anjeun tiasa mendakan rahasia kota anu paling dijaga pikeun rasa sareng warna pelangi.

Salaku tambahan, cologne mangrupikeun tujuan pamungkas LGBT, sabab éta ngagaduhan 2 adegan homo, sumuhun leres. Heumarkt-Mathiasstrasse lami sareng Segitiga Bermuda kota pikeun balaréa anu langkung ngora. Kulon boga pésta anu pangsaéna sareng klub jogét ngagugulung awak anjeun sareng wétan pikeun tempat nongkrong anu santai sareng tradisional.

Teu gaduh waktos kanggo kadatangan duanana? Tong hariwang! Kusabab ku karéta api bawah tanah S-Bahn, anjeun tiasa iinditan bulak-balik sakalian sakumaha anu anjeun pikahoyong sareng gancang-gancang.

Hal Pangsaé Anu Kedah Dipigawe

Entong sono Poé Cologne urang Christopher Street, anu sohor Cologne Pride anu terkenal di dunya tangtosna. Salaku tambahan, Pasar Natal Gay Cologne urang, sareng Karnaval dina bulan Pébruari. Pikeun saatos pésta mariksa Dek 5 atanapi Amadeus.

Berlin ka Aachen Sareng Karéta

Frankfurt ka Cologne Kalayan Train

Dresden ka Cologne Kalayan Karéta

Aachen ka Cologne Kalayan Karéta

 

5. Tujuan Ramah LGBT Heboh Di Perancis: Paris

Kota anu paling romantis di dunya ngagungkeun cinta unggal menit unggal dinten, sareng anjeun paling disambut ngagungkeun cinta anjeun dina sadaya warna pelangi. Pinuh ku glam, gaya, kelas, jeung senang, Paris mangrupikeun LGBT anu paling saé- tujuan ramah di dunya.

Marais anu saé mangrupikeun pusat adegan homo di Paris, kalayan sadaya tempat LGBT anu populér aya di Place de la Bastille anu kawéntar, Républik Square, sareng Hotel de Ville. Sapanjang sataun, ti Januari dugi ka Juli, aya kajadian anu luar biasa pikeun komunitas LGBT: festival, kasenian, pilem, sareng tangtos parade bangga. Ieuh, anjeun bakal ngaraos betah di bumi, sareng ngagaduhan seueur cara ngajajah komunitas LGBT Perancis sareng mendakan Paris.

Hal Pangsaé Anu Kedah Dipigawe

Raidd Lumbung pikeun penari go-go sareng jogét seksi, Kafé Debonair dina hateup Cite de la Mode et du Design kanggo macaroon sareng pemandangan Seine anu endah, sareng bistro Badaboum di distrik Bastille pikeun sadaya seniman Perancis anu énggal sareng trendi, sareng cium sareng Menara Eiffel di tukang.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Parade LGBT & bandera

 

6. Heboh Kota LGBT Anu Ramah Di Austria: Wina

Sejarah sareng budaya Austrian anu beunghar pinuh ku carita ngeunaan kaisar homo, janten kang LGBT- ramah mangrupikeun bagian tina DNA kota anu éndah ieu. kituna, teu heran yén di Wina anjeun tiasa neraskeun 2 Wisata kota gay pikeun mendakan sejarah komunitas LGBT sareng kahirupan. Salaku tambahan, sami sareng tujuan anu ramah LGTB anu sanés dina daptar kami, aya deui kajadian LGTB tibatan anu tiasa diitung sapanjang taun.

Salah sahiji acara LGBT anu paling istiméwa taun nyaéta Pelangi Bola. Hotel Schonbrunn nyaéta hosting bal hébat ieu, dimana anjeun tiasa jogét ka Waltz sareng paméran rasa mode anjeun dina gaun bola endah sareng tuksedo.

Hal Pangsaé Anu Kedah Dipigawe

Raos kopi Wina di Cafe Savoy, pésta sareng Miss Candy di klub Sawarga Wina, sebutkeun I Dos dina setting Alpine anu endah, sareng poto poto kawinan anjeun nalika arsitektur kota anu saé di sakuriling anjeun.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

7. Heboh Kota LGBT Anu Ramah Di Irlandia: Dublin

Sugan Irlandia dipikanyaho ku seueur jalma ketat pisan, agama, sareng beku dina waktosna. Sanajan, éta henteu masalah kalayan Dublin anu hirup, pikaresepeun, sareng LGBT pisan- marahmay. Di 2015, nikah homo janten légal, tonggak sejarah anu endah pikeun transformasi Irlandia janten liberal, sareng bangsa terbuka.

kituna, anjeun bakal mendakan Dublin alternatif LGBT anu endah- tujuan anu ramah ka Amsterdam sareng Berlin. Juni nyaéta bulan sombong di Dublin, tapi anjeun ogé kedah parios International Dublin Gay Theatre Festival, panggedéna di dunya.

Hal Pangsaé Anu Kedah Dipigawe

Koktail atanapi pésta di George Bar, lembaga homo di Dublin, PantiBar, Oscars Cafe, pelayaran, atanapi sauna homo pikeun bersantai mangrupikeun hal pamungkas anu kedah dilakukeun pikeun leres-leres ngaraosan komunitas LGTBQ anu endah di Dublin.

 

8. Hebat LGBT Tujuan Ramah: Bélgia

Ghent sareng Brussel dikenal salaku 2 tujuan anu paling saé pikeun LGBT anu ramah di Bélgia. Nagara ieu mangrupikeun anu kadua pikeun ngesahkeun perkawinan kelamin sami. Di Brussel, Rue du Marche au Charbon mangrupikeun pusat pidangan LGBT.

Salaku conto, di Pelangi House, anjeun tiasa ngaraosan festival pilem Lesborama, paméran seni, sareng seueur kagiatan budaya sanesna. Sanajan, upami anjeun hoyong ningalikeun naon anu dipasihkeun ku mama alam, teras Chez Maman ngabagéakeun divas dina sadaya warna sareng hérang tina pelangi.

Luksemburg ka Brussel Kalayan Karéta

Antwerp ka Brussel Kalayan Karéta

Amsterdam ka Brussel Sareng Karéta

Paris ka Brussel Sareng Karéta

 

Bendéra LGBT di jalan di Bélgia

 

9. Hebat LGBTQ Tujuan Ramah: London

Tepi Kulon, pubs, gawena undagi, ratu. London mangrupikeun ikon henteu ngan kusabab karajaan, tapi kusabab éta mangrupikeun tujuan LGBT anu saé di Éropa. Kota mangrupikeun mikrokosmos pikeun dunya, hartosna kota anu ngabagéakeun jalma-jalma ti sagala penjuru dunya, ogé super haneut tur ramah ka homo, lesbi, aneh, atanapi transgender.

Toko buku éksklusif, endah pisan palang rooftop, bioskop, sareng musik, London ngagaduhan seueur tempat anu pikaresepeun pikeun ngaraosan anu paling saé dina kahirupan sareng budaya LGBT.

Hal Anu Kedah Dipigawe

janten, upami anjeun hoyong ngaraosan LGTB anu pangsaéna di London, angkat ka Dlastone Superstore kanggo kabaret anu pangsaéna. Pikeun adegan anu hadé, Pub Glory luhung, sareng pastikeun mampir ka toko buku LGBT pangkolotna di Inggris, Gay urang Kecap.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

10. Tujuan Ramah LGBT Hébat: Milan

Beda sareng kota-kota ramah-LGBT anu sanés dina daptar kami, Hak LGBT henteu dilegalkeun di Milan. Mangkaning, modél pantun sareng kaanggunan di dunya ngagedekeun adegan gay anu sregep sareng bahkan ngayakeun festival pilem LGTBQ taunan.

Nalika di Milan, lingkungan Porta Venezia mangrupikeun jantung kahirupan sareng budaya LGBT. Di jalan Lecco sareng San Martini, anjeun bakal mendakan bar sareng klub anu ramah-homo.

Florence ka Milan Kalayan Karéta

Florence ka Venice Kalayan Train

Milan ka Florence Sareng Karéta

Venice ka Milan Sareng Karéta

 

Nightlife Milan LGBT

 

Hal ieu kacida gampang pikeun ngalatih perjalanan di sakitar Éropa sareng dijalankeun ku Simpen A Train tapi henteu gampang pikeun milarian tujuan anu ramah pikeun LGBT, tah ieu naha urang nyerat tulisan blog ieu kanggo anjeun.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "10 Tujuan Ramah Heboh LGBT" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fawesome-lgbt-friendly-destinations%2F%3Flang%3Dsu - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)