Læsetid: 8 minutter
(Senest opdateret: 29/04/2022)

Uanset om du er en diva, fashionista, queer, homoseksuel, lesbisk, eller ikke klar til selvdefinitioner, Disse 10 fantastiske LGBT-destinationer vil deltage og fejre dig. Fra at kysse i Paris til at feste som en rockstjerne i Berlin, disse fantastiske europæiske byer handler om lige rettigheder, stolthed, og kærlighed i alle regnbuens farver.

 

1. Awesome LGBT-venlige destinationer i verden: Berlin

Det hele startede med grundlæggelsen af ​​den første homoseksuelle og lesbiske organisation i verden. 1897 er året, der markerede det første skridt ind Berlins transformation til verdens homoseksuelle og lesbiske hovedstad.

Skønhed og kærlighed kommer i alle former, farver, og sex. Berlin er en af ​​de mest tolerante, åben, og byde byer i verden velkommen. Berlin er en fantastisk HBT-destination i Europa og hilser det velkommen alle former for kærlighed. I dag, berlin er den ultimative LGBT-destination, men det har først tjent sin popularitet i løbet af det 20. århundrede, så super imponerende den lange vej, byen har gjort.

Nollendorfplatz i Schöneberg er hjertet og den vilde sjæl i den berygtede homoscene i Berlin. Her, du kan feste, dine, drikke, og nyd LGBT-livet og kulturen.

Det bedste tidspunkt at opleve LGBT-ekstravaganza er om sommeren, i den episke CSD Berlin. Næsten 1 millioner af mennesker og hundreder af dekoreret flåd skaber en af ​​de største stolthedsparader i verden, for lige rettigheder og frihed til at elske i alle regnbuens farver.

Bedste ting at gøre

Besøg det homoseksuelle Schwules museum, det første monument for homoseksuel bevægelse, den berømte Marietta bar, Cafe Berio, den ældste bøsseklub i Heile Welt, eller til den bedste queer-fest i KitKat-Klub.

Frankfurt til Berlin med et tog

Leipzig til Berlin med et tog

Hannover til Berlin med et tog

Hamborg til Berlin med et tog

 

lesbian wedding

 

2. Fantastisk LGBT-destination i Holland: Amsterdam

Når du er det første land i verden, der legaliserer ægteskab af samme køn, du er også en af ​​de mest fantastiske og LGBT-venlige destinationer i verden. Så, sjovt og forbløffende Amsterdam var den første by i Europa, der var vært for Gay Games i 1998 og Amsterdams stolthed betragtes som en af ​​de bedste i verden.

Hvis du ikke ved, hvilke steder du kan ramme i byen, så stop ved Pink Point, stedet for information om LGBT- venlige steder i Amsterdam. Amsterdam har en fantastisk natteliv scene, men inden solen går ned, du bør slentre langs de næste gader og områder, hvor LGBT-scenen trækker vejret og spark: Reguliersdwarsstraat, historiske Kerkstraat, Amstel, og derefter til Zeedijk og Warmoesstraat for den fantastiske LGBT nattelivsscene i Amsterdam.

Bedste ting at gøre

Oplev den berygtede trækscene i Dronningens hoved, nip på en cocktail i Getto, Bliv inspireret i Amsterdams LGTB-boghandel, den glædelige, og fest i tabu- eller exitklubberne på Reguliersdwarsstraat street. Desuden, Amsterdams kanalstolthed er en af ​​de mest unikke stolthedsparader at besøge i verden.

Bruxelles til Amsterdam med et tog

London til Amsterdam med et tog

Berlin til Amsterdam med et tog

Paris til Amsterdam med et tog

 

 

3. Bedste LGBT-venlige destination i Storbritannien: Brighton

Siden 1930'erne har Brighton været et sikkert tilflugtssted for alle, der havde brug for at udforske deres seksualitet. Den engang kystby er blevet en venlig LGBT-destination i Storbritannien, tæt men langt fra hovedstaden.

Kemp Town kvarter er LGBT-området i Brighton, takket være dets boutique-hoteller, pubber, og restauranter. Her, du finder fantastiske vibes, en kølet atmosfære, hvor du kan fejre kærlighed i alle afskygninger. i øvrigt, hvis du planlægger at gå hele vejen med din kæreste, så har Brighton mere end et par stykker bryllupssteder ligesom den kongelige pavillon, og lige derfra begynder festlighederne på Charles Street eller Brighton beach.

Bedste ting at gøre

Nyd en halvliter på homoseksuelle The Bulldog pub, men slapp først af i Brighton Sauna, og afslut natten i Revenge, den øverste LGBT nattelivsklub.

 

Awesome LGBT parties

 

4. Fantastisk LGBT-venlig by i Tyskland: Köln

Byen med flere pubber end mennesker, og mere stolthed end andre steder, Köln er en af ​​de mest fantastiske og LGBTQ-venlige destinationer i Europa. Köln er så LGBTQ-venlig, at den har sin helt egen Gaily-tur, så du kan opdage byens bedst bevarede hemmeligheder for enhver smag og regnbuefarve.

Desuden, Köln er den ultimative LGBT-destination, fordi det har 2 homoseksuelle scener, Ja det er korrekt. Den gamle Heumarkt-Mathiasstrasse og den urbane Bermuda-trekant for den yngre tilskuer. Vesten har de bedste fester og danseklubber til at rocke din krop og øst for afslappede klassiske og traditionelle hangout-steder.

Har ikke tid til at besøge begge dele? Ingen problemer! Fordi med S-Bahn-tog, du kan rejse frem og tilbage så mange gange du vil og superhurtigt.

Bedste ting at gøre

Gå ikke glip af Kölns Christopher Street Day, den verdenskendte Kølnestolthed selvfølgelig. Desuden, Kølnens homoseksuelle julemarked, og Carnival i februar. For efterfesten, tjek Deck 5 eller Amadeus.

Berlin til Aachen med tog

Frankfurt til Köln med tog

Dresden til Köln med tog

Aachen til Köln med tog

 

5. Fantastisk LGBT-venlig destination i Frankrig: Paris

Den mest romantiske by i verden fejrer kærlighed hvert minut hver dag, og du er hjertelig velkommen til at fejre din kærlighed i alle regnbuens farver. Fuld af glam, stil, klasse, og sjovt, Paris er en af ​​de mest fantastiske HBT- venlige destinationer i verden.

Den dejlige Marais er centrum for den homoseksuelle scene i Paris, med alle de populære LGBT-spillesteder beliggende på den berømte Place de la Bastille, Place de la Republique og rådhuset. Gennem året, fra januar til juli, der er fantastiske begivenheder dedikeret til LGBT-samfundet: festivaler, kunst, film, og selvfølgelig stolthedsparaden. Her, du vil føle dig hjemme, og har masser af måder at udforske det franske LGBT-samfund og opdage Paris.

Bedste ting at gøre

Raidd Barn til go-go-dansere og sexet dans, Debonair cafe på taget af Cite de la Mode et du Design til makron og en fantastisk udsigt over Seinen, og Badaboum bistro i Bastille-distriktet for alle de nye og trendy franske kunstnere, og kys med Eiffeltårnet i baggrunden.

Amsterdam til Paris med et tog

London til Paris med et tog

Rotterdam til Paris med et tog

Bruxelles til Paris med et tog

 

LGBT parade & flag

 

6. Fantastisk LGBT-venlig by i Østrig: Wien

Den rige østrigske historie og kultur er fyldt med historier om homoseksuelle kejsere, så bliver HBT- venlig er en del af denne smukke bys DNA. Derfor, ikke underligt, at man i Wien kan fortsætte 2 Homoseksuelle byture for at opdage LGBT-samfundets historie og livet. Desuden, på samme måde som de andre LGTB-venlige destinationer på vores liste, der er flere LGTB-begivenheder, end du kan tælle i løbet af året.

En af de mest specielle LGBT-begivenheder i året er Rainbow Ball. Hotel Schonbrunn er vært for denne storslåede bold, hvor du kan danse valsen og vise din klassiske sans for mode i fantastiske ballkjoler og smoking.

Bedste ting at gøre

Smag Wienerkaffe i Cafe Savoy, fest med Miss Candy in Heaven Wien klub, siger jeg gør i en forbløffende alpine indstilling, og tag dine bryllupsbilleder, når byens bemærkelsesværdige arkitektur er rundt omkring dig.

Salzburg til Wien med et tog

München til Wien med et tog

Graz til Wien med et tog

Prag til Wien med et tog

 

7. Fantastisk LGBT-venlig by i Irland: Dublin

Måske er Irland af mange kendt som meget strenge, religiøs, og frosset i tide. Imidlertid, det er ikke tilfældet med Dublin, som er levende, sjovt, og meget HBT- venlige. I 2015, homoseksuelle ægteskaber blev lovlige, en fantastisk milepæl i Irlands transformation til en liberal, og åben nation.

Dermed, du finder Dublin et fantastisk alternativ HBT- venlig destination til Amsterdam og berlin. Juni er stolthedsmåned i Dublin, men du bør også tjekke International Dublin Gay Theatre Festival, den største i verden.

Bedste ting at gøre

Cocktails eller fester i George Bar, et homoseksuelt institut i Dublin, PantiBar, Oscars cafe, krydstogt, eller en homoseksuel sauna til at slappe af er de ultimative ting at gøre for virkelig at nyde det fantastiske LGTBQ-samfund i Dublin.

 

8. Fantastisk LGBT-venlig destination: Belgien

Gent og Bruxelles er kendt som 2 mest fantastiske LGBT-venlige destinationer i Belgien. Dette land var det andet til at legalisere ægteskab af samme køn. I Bruxelles, Rue du Marche au Charbon er centrum for LGBT-scenen.

For eksempel, i Rainbow House, du kan nyde filmfestivalen Lesborama, kunstudstillinger, og mange andre kulturelle aktiviteter. Imidlertid, hvis du vil prale med, hvad mor naturen gav dig, så byder Chez Maman divaer velkommen i alle regnbuens farver og glitrer.

Luxembourg til Bruxelles med et tog

Antwerpen til Bruxelles med et tog

Amsterdam til Bruxelles med et tog

Paris til Bruxelles med et tog

 

LGBT flags in a street in belgium

 

9. Fantastisk LGBTQ-venlig destination: London

West End, pubber, arkitektur, Dronningen. London er et ikon ikke kun på grund af de kongelige, men fordi det er en fantastisk HBT-destination i Europa. Byen er et mikrokosmos for verden, hvilket betyder byen, der byder mennesker fra alle verdenshjørner velkommen, er også super varm og venlig over for homoseksuelle, lesbisk, queer, eller transkøn.

Eksklusive boghandlere, fantastiske tagbarer, teater, og musik, London har så mange spændende steder at nyde det bedste fra HBT-liv og kultur.

Ting at gøre

Så, hvis du vil nyde det bedste fra LGTB i London, gå til Dlastone Superstore for den bedste kabaret. For den bedste queer scene, Glory pub er fremragende, og sørg for at stoppe ved den ældste LGBT-boghandel i England, Gay's The Word.

Amsterdam til London med et tog

Paris til London med et tog

Berlin til London med et tog

Bruxelles til London med et tog

 

10. Store LGBT-venlige destinationer: Milano

I modsætning til de andre LGBT-venlige byer på vores liste, LGBT-rettigheder legaliseres ikke i Milano. Ikke desto mindre, mode- og elegancekapitalen i verden kan prale af en levende homoseksuel scene og er endda vært for en årlig LGTBQ-filmfestival.

Når i Milano, Porta Venezia-kvarteret er hjertet i LGBT-livet og -kulturen. På gaderne Lecco og San Martini, finder du de sejeste homoseksuelle barer og klubber.

Firenze til Milano med et tog

Firenze til Venedig med et tog

Milano til Firenze med et tog

Venedig til Milano med et tog

 

Milan LGBT nightlife

 

Det er meget let at træne rejser rundt i Europa og rejse forbi Gem et tog men det er ikke altid let at finde fantastiske LGBT-venlige destinationer, så det er derfor, vi skrev dette blogindlæg til dig.

 

 

Vil du integrere vores blogindlæg "10 Awesome LGBT Friendly Destinations" på dit websted? Du kan enten tage vores billeder og tekst, og give os kredit med et link til dette blog-indlæg. Eller klik her: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fawesome-lgbt-friendly-destinations%2F%3Flang%3Dda ‎– (Rul lidt ned for at se Koden)